Отговори
# 270
Явно жената иска трафик , сега да я питат как са се държали.Жалко ще е ако се държат като чужди де , ама докато не каже още някой не вярвам.

# 271
  • София
Аз тази песен днес я чух за първи път и много ми хареса, но не ми прозвуча като нея. То може и да е версия де...

По принцип може да е вярно това държание, защото същото се виждаше и на клиповете като снимаха в болницата след като Фуат умря. Но така да го изтипосаш този клип и да го напишеш, май си е баш за трафик.

# 272
Явно жената иска трафик , сега да я питат как са се държали.Жалко ще е ако се държат като чужди де , ама докато не каже още някой не вярвам.

Според мен е видяла 1 път такова поведение и вече направила преценка нашата и тръгнала да пише и публикува...
Според мен е нормално да не си говорят през цялото време, да се гушкат,да се цункат и прочие... все пак са на работа, снимат, репетират, отново снимат ако не стане както трябва и така... ама тя жената 😄

# 273
Още повече , че те поддържат професионални отношения на сета.До сега освен 1-2 клипа изтекли , никъде не са демонстрирали близостта си.

# 274
Аз тази песен днес я чух за първи път и много ми хареса, но не ми прозвуча като нея. То може и да е версия де...

Аз пуснах оригинала, който ми харесва повече, иначе Зухал Олджай споменаваха

# 275
Кззват че ще чуем тази песен

# 276
Хaха грешка, не е истинският профил на Афра,  но ето ви едно друго мнение от статист ,малко с този гугъл преводач е тегаво... ама

# 277

Това не е профила на Афи това е фен профил
Не искам да коментирам АфРам!

# 278
Афра е прекрасна, всичко е точно. Тийзърът беше сватбен, ние знаехме, че ако не в първи, то във втори или трети епизод ще има сватба. Клиповете не разкриват нищо неочаквано.
Надявам се, че в бъдеще наистина ще се погрижат за изтичането на информация и ще се прекрати порочната практика, някой да ми разказва епизода преди да съм го гледала Angry
От сега се дразня.

# 279
  • София
Не може да ви смогне човек...

# 280
И след сватбата Сейран вече трябва да е подготвила в чеиза си бански и най-накрая да сефтосат басейна в имението.Grinning

# 281
  • София
Ами крайно време е Ферит да научи Сейран да плува Stuck Out Tongue Winking Eye
Сватбата ще е приказна с двама много красиви младоженци. Много се радвам, че са решили да направят за зрителите такъв епизод, защото всички отдавна искаха нещо такова Heart Eyes
Не знам дали идеята за приказната сватба не е тръгнала от приказната серия 15, която е с най-висок рейтинг.

Клиповете са били изпратени днес до някои спойлерски акаунти, но не са били качени умишлено.
И нещо относно рускинята и сторито, за на който му се чете....
https://twitter.com/anena_ann/status/1699112741359726628?t=7Imiy … 2T08PO5ir6uQ&s=19
За на който не му се чете с две думи: жената го е написала нарочно.

# 282
Много почва да е задушаващо с тоя фандом..... просто не ги оставят на мира да дишат вече....
Иначе много креативни фенове има с тези сладки снимки

# 283
Най-вероятно идва сътрудничество между Мерт 🤝 Mavi. 👀😎

# 284
  • София
Добро утро! Явно през лятото освен оферта от ДеФакто, Мерт е получил оферта за реклама и от Мави. Последвал се е с тази жена в инстаграм https://tr.linkedin.com/in/serpil-berkan-8a971112, която е главен маркетинг директор. Да видим, то ще се чуе скоро ако има нещо Simple Smile

Извинявай bellie_ellie по едно и също време сме писали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт