Отговори
# 255
# 256

Днеска може да е почивен ден кой знае с това затишие...По принцип им дават такива дни където още им викат ропо ден-реклами,репортажи и тн може да снимаш и да даваш.

Кака ви Султан ще остане да ни трови нервичките

# 257
# 258
Почиват, снощи до посреднощ снимаха. Защо вчера ми се стори, че е с друга рокля. Май си е същата от тийзъра.

# 259
Разхожда се едно мнение в Т от един от статистите, който е помолил за анонимност, та според него Мерт като е видял Афра е казал, че била много красива, като фея. Дали е така може да гадаем, но гледайки изтеклите снимки, наистина е приказна. Sunglasses

# 260
Афра наистина е много красива😍😍

# 261
# 262
# 263
  • София
Коя е песента????

На мен пък такива снимки и клипове ми засилват повече интереса Simple Smile

А и ако толкова не искат нищо да излиза ще взимат телефоните на статистите...

# 264
Ееее, прекалиха вече и клипове пуснаха. Изобщо нямах намерение да качвам роклята, но снощи наистина ми се стори, че е друга. Сега така или иначе Мис качи снимки.
Дано да ги намерят снимачите и да ги глобят. Нахалници Grinning

# 265
Охх , страхотни са!🧿🧿🧿🧿🧿

# 266
Това е риска като са викнали толкова статисти, ако бяха викнали нас ние щяхме да си траем. Joy

# 267
Ей тази женица публикува в инстаграм клиповете ... написала е: " Никога преди не съм гледала сериала, не съм следвала героите, но виждам че все едно са обидени един на друг, снимат любовната сцена и когато приключи видеото тръгват в различни посоки и дори не си общуват един с друг"
Тази явно е била статист, но не знам на какви хапчета е

# 268
Писаха, че тази ще е песента на танца им

https://www.youtube.com/watch?v=gRjsXfD6ivo

Според Диди е изтъркана от употреба, за мен е прекрасна Heart

# 269
  • София
Ей тази женица публикува в инстаграм клиповете ... написала е: " Никога преди не съм гледала сериала, не съм следвала героите, но виждам че все едно са обидени един на друг, снимат любовната сцена и когато приключи видеото тръгват в различни посоки и дори не си общуват един с друг"
Тази явно е била статист, но не знам на какви хапчета е

Да, да не ги знае, но само тя направила клипове и ги качила в Инстаграм. Как пък всички други, дето писаха, че са били там друго са видяли.....

Общи условия

Активация на акаунт