Отговори
# 555
  • Дъблин
Тя ръката ще се оправи..... не ме притеснява това. Той Феро на едно рамо пренесе булката си.... няма страшно Simple Smile
Аз искам да видя сватбатааааааааааааааа..... много са ми сладкииииии така влюбениииии!!!

# 556
И аз това ги питах, защо дясната, когато той видимо има проблем с лявата. Това е информация от рускините. Сега ще ги помоля да ми дадат източника. Него не съм проверявала, но тези до сега не съм ги виждала да разпространяват фейкове.

# 557
  • Дъблин
Споко...... сигурно е имало игра на руски телефон..... там понякога стават грешки Simple Smile.
Само да вмета нещо - Ферит ако не движи ръката, познайте кой ще му помага да се къпе Simple Smile
Тааааааа дайте да се насладим на тези моменти Simple Smile

# 558
Когато Мерт веднъж на високосна година си качи стори:

# 559
  • София
Таро Емир е на събитието на блу тв тази вечер
https://twitter.com/huyde12/status/1701659668232220945?t=oqlv8aL … ewwXU5qR6r1Q&s=19

Казва, че Рамо е един от неговите приятели и е чест да играе с него.

Фрага е стигнал до номер 8 в набиращи популярност, а тази цифра за няма още 24 часа е супер Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 21:33 от MysteryG

# 560
Обаче много ме кефят Сейфер.. как застават срещу всички и всичко и Сейран как я насоли Ифакатица ... от зор да не се разбере каква змия е чак отидоха да я искат.... и да ви кажа изобщо не им пука на нашите  кой се радва за тях, кой става на крака.... те си се радват един на друг, обичат си се... а другите само се дразнят отвътре и се ядат... и дядото от яд ще се пръсне... ама най-важното е че Сейфер си се обичат... сега разбрах и направих връзка от интервюто в който даваха Афра и Мерт... от любовта на Сейфер вътре в конака ще излязат всички кирливи ризи и ще се изядат един друг... затова ще има интриги и караници във фамилията...

# 561
Таро Емир е на събитието на блу тв тази вечер
https://twitter.com/huyde12/status/1701659668232220945?t=oqlv8aL … ewwXU5qR6r1Q&s=19

Казва, че Рамо е един от неговите приятели и е чест да играе с него.

Фрага е стигнал до номер 8 в набиращи популярност, а тази цифра за няма още 24 часа е супер Simple Smile
Как ще го гледаме тоя Таро цял сезон, не ми се мисли. Аз на снимка като го видя - мигам, поне да отиде на бръснар, ще му се отрази добре. Прави се на Джони Деп, много неуспешно, т.е. прави се на интересен, да го докара от нещо ... ама...

# 562
Снимките в Мармарис ще продължат 2 дни... и се очертава май да е семейно пътуване а не меден месец, защото днес Гьозде и Мерт публикуваха сторита от почти едни и същи места... също и Ифакат (забравих и истинското име 😆) феновете не спряха в Т с тази ръка ... и как щяло Ферит да прави любов с една ръка ..... започват да ме дразнят вече с тези тъпи дискусии ......

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 22:06 от Kirilovaa98

# 563
Това, което писах било от ИВИ, платформа или канал не съм сигурна, по който излъчват Рибарчето в Русия. Или са свободни съчинения на някой редактор, или турците са им го дали.  Явно не е от турски източник. Или някой пуска фалшиви новини. Факт е, че наистина го излъчват в Русия и за това блокират яко всякакви групи и канали, но все пак... Ако съм ви подвела се извинявам.
Някак тъпо ми звучи Ифакат да се притесни точно от Сейран да не вземе да ги издаде, при положение, че и Ферит знае. От него защо не се притеснява. Но пък и за 2 дни да убедят дъртия и цялото семейство да направят сватбата? Ифакат все още да има такова влияние върху дядото?

# 564
И за Рамо ще бъде предизвикателство да пресъздаде човек с подобен здравословен проблем...няма как да няма последствия след стрелбата иначе щеше да се обезсмисли финалната сцена на сезона. Интересни неща се очертава да видим и нямам търпение Мертчето ни да разгърне още от актьорския си талант- просто дано сценария да е на ниво, за да има поле за изява.

# 565
  • София
То във фрага се вижда, че Сейран се кара с Ифакат и змията е много притеснена.
Поне от това, което показват Ферит сам се изправя срещу дядо си, но може и някой да се е застъпи.
Благуна, на мен ми е интересно да чета инфото от рускините, което носиш, защото моето е основно от туркините в туитър Simple Smile

# 566
Такаааа... писна ми с тази ръка 😄
Очевидно е застрелян отдясно...... нормално е да не я движи, даже когато искаше да хване Сейран за ръката не можа тогава..... не виждам точно къде е в рамото ли е малко по-надолу ли е, но явно е засегнат нерв..... само че нашите объркаха ръцете... нищо здраве да е, важното е Ферит да оздравее и фандома да се успокои с тази драма....

# 567
  • София

А прочете ли как заради проблема с ръката няма да може да си изпълнява съпружеските задължения. Мен днес тази теория ме уби...

# 568
  • Дъблин

А прочете ли как заради проблема с ръката няма да може да си изпълнява съпружеските задължения. Мен днес тази теория ме уби...

Ааааааа точно така ще е още по-хубаво. Кой има нужда от облиане, събличане, панталона да се закопчае…. Къпане, и то какво следва след това………
А и като гледам ферчо с една ръка я домъкна до неговата стая, каквп остава съпружеските задължения……. А и момчето си има мерак Simple Smile

# 569

Прочетоххх... 😂 прочетох и още безмислици.....

Общи условия

Активация на акаунт