Отговори
# 585
Мери, да, ще има руски превод и в ефир, и после с озвучаване, и субтитри. Сабина, която превеждаше миналата година потвърди.

Много се радвам 😊😘

# 586
Джемре Гюмели новата актриса в каста на Рибарче. От сърдитата лелка.

# 587
  • Дъблин
Тази пък кво ще играе???

# 588
Джемре Гюмели новата актриса в каста на Рибарче. От сърдитата лелка.

Пело си тръгна.... идва нова.... да стои далеч от Ферит и Сейран другото не ме интересува.... не знам каква ще и е ролята... ама то всички се изредиха в сериалчето ни бе... ама нали е рейтингов що пък не... и те малко популярност да придобият.... тази играеше в 100 годишното чудо..

# 589
Момичета, а дали се намира сериала някъде на английски преведен или дали ще се превежда на английски?

Аз примерно руски не знам и няма да ми свърши работа.

# 590
Linasss, има го със сигурност в Dailymotion, ако имаш здрави нерви да гледаш през 3 минути по 4 тъпи реклами. Нямам идея, колко бързо го превеждат и качват епизодите. И другаде съм чела, че го има, но не помня. Задай си търсене и ще ти излезе.

Рускините, какви яки предположения имат за ролята на новата актриса Joy

# 591
Мисля,  да прихващам на руски  нещо и ще се възползвам от автоматичния превод на английски в ютуб.  Той не е много точен, но нямам друг избор.

Момичета, а дали се намира сериала някъде на английски преведен или дали ще се превежда на английски?

Аз примерно руски не знам и няма да ми свърши работа.

# 592
Хахах всички предложения за ролята на новата са топ 🤣 най-смислено ще е да е на Кая приятелка или физиотерапевта на Ферит...

И аз искам да съм гардероба на Ферит 😂

# 593
Гледала съм я в Не пускай ръката ми, Сладко отмъщение и Барбаросите: мечът на Средиземно море.
По БТВ Лейди от 21:00 дават сериала Мистър Грешен, в който тя участва като приятелка на главната героиня.

# 594
Казах ви , че ще има физиотерапевт жена , убедена съм , че това й в ролята.
Като актриса е много по-добра от Буче , така че поне ще се насладим ба добра актьорска игра.
Иначе да не ни закача двойката , че ревнивата Сейран , ще я изведе за косата.

# 595
  • София
Намерих всички серии на английски тук https://yoturkish.app/yali-capkini/
Сайтът работи с АдБлокер, така че сериите се гледат спокойно (Дейлимоушън ми каза да си гледам работата, например). Ще го проследя след колко време ги качват.
За автоматичен превод препоръчвам ТикТок. Там не знам как го правят, но е на светлинни години пред ютуб, а сериите май се качват веднага, но са на части.
Ако има сравнително хубав бг превод аз ще ги свалям веднага и ще ги качвам в драйва на Гери (линка на заглавната страница). Все пак има вероятност сериалът да бъде закупен в някакъв момент от някоя от нашите любими телевизии и тогава вече всичко ще затрият.
Относно новата актриса и аз мисля, че ще е рехабилитатор. Гледала съм я в "Мистър Грешен", там бяха хубава двойка със Серкай Тютюнджю. Тук сигурно ще е гаднярка.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 16:16 от MysteryG

# 596
някой каза,че тази мома е по-талантлива от Пело?
Моля?!?
Същата мумия.Едни стиснати устни и един кравешки поглед
Къде па ги намират тия, една ги майка раждала?!?

# 597
  • Дъблин
АААА защо да не е някоя приятелка на Сейран, да се запознаят и да да си станат дружки.... все пак Сейро има нужда и от хора извън къщата... как мислите ?

# 598
  • Яко в Матрицата...
Моля?!?
И аз това се питам, че и главни роли им дават на някои от тях...

# 599
Моля?!?
И аз това се питам, че и главни роли им дават на някои от тях...

Че и на години е по-възрастна,колкото и да младее

Общи условия

Активация на акаунт