Отговори
# 465
Значиииииии сватбата е истина????????? Божкееееееееее 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿 сватбата ми е в началото на октомври, а аз се вълнувам за тяхната сватба 🤣🤣❤

# 466
Интересен фраг и красив!
Дъртия гъз няма ли да пукне най-накрая? Толкова противен образ не се сещам да съм виждала, даже и Казъм има проблясъци.
Явно Феро бързо е живнал.
Новия явно ще си е с имиджа от реала, супер неприятник ми е, но да го видим, може пък да блесне.
На лелята погледа доста гадничък беше, а уж я смятат, че ще е добър герой.

Кралица

Миналият сезон се попилях да публикувам спойлери, в този нито ще ги пиша, нито ще ги коментирам. Даже и гледам да не ги чета. Но пак яко изтича информация.

# 467
Новия внук изглежда като клошар Rolling Eyes

И защо държи мама за ръка, нещо не е наред в това? Иначе са в бяло и черно...

# 468
Много е хубав фрагмента. Нямам търпение  да гледам сватбата Heart Eyes

Но новия внук е, като от комедийно  шоу.  Голяма забава с външния му вид, за майка му съм със смесени чувства Joy

Ще видим какво ще излезе  с тези нови гости:blush:

# 469
Хахах, вярно, че държи мама за ръка. Щом дъртия е толкова щастлив, че ще седнат на масата, при положение, че му хвърчаха плюнките, че Ферит ще се жени въпреки неговата забрана, подозирам, че ща са от партията на Ифакатица, Зерин, Пелин и т.н.

# 470
Тази дъщеря има много загадъчен поглед..  и аз си мисля, че ще е отбор "змиорки"
Сигурно сина и е мамино синче, чак за ръка да се държат.....

# 471
  • София
Те Ифакат и Орхан трябва най-много да се притесняват от новите. Ферит вече не е любимеца на дядо, голямата работа. Но образа на Таро Емир във фрага на мен ми е доста странно показан.

# 472
Халис ага загуби един внук и не си е научил урока, пак ще прилага властовите хватки на кухия авторитет - ще противопоставя наследниците си. Гадно!

# 473
  • София
Офф, Ермулах се е включил в една от стаите в туитър, където обсъждат фрага. Как ме е яд, че не знам турски...

# 474
Мерт нали си каза в интервюто перефразирам: "Ще видим конфликти, но този път не извън имението а вътре" тоест ще се ядат един друг, но явно Сейфер ще си гледат отстрани и ще си се гледат с любов и изобщо няма да им пука за семейните драми, ако не засягат тях де...

# 475
Този път май ще се консумира брака 😂😂

Какво ли е накарало Дъртия да отиде на крак на Кязъм да иска Сейран 😏😂😪

# 476
Как влиза в образ това момче , незабележимо някак  , а така истински  Във болницата при разговора с  Халис , ми то наистина като болен е и страда Толкова реалистичен да е този Мерт

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 23:19 от KrasiAnna

# 477
  • София
Сладурииии Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Много щастливи Blush

# 478
Нилайкооо се е справила отлично 😍
Цветен Ферит ще виждаме в сезон 2
Сейран и тя е като кралица направо🥰

# 479
Забелязвате ли, че Суна я няма?
Показаха ни я само в тийзъра.