Отговори
# 480
Сейран дали е бременна 😏😂

# 481
  • София
Забелязвате ли, че Суна я няма?
Показаха ни я само в тийзъра.

Може би ако има втори фраг ще ни я покажат... Много ми е интересно как ще продължат нейната история...

# 482
  • Бургас
Фрагче - красота! От всичко по доста, че и новите - с летящ старт!
Дъртьо се пени, пени, ама тоз път лично отиде да иска булката...
Мамата и синчето - може и да ми харесат....Бинур Кая много я уважавам, особено след Червената стая, а Таро ми е интересен, какъв образ ще изгради , като поне на външен вид докарва на себе си.
СейФер - не можеш да им се нагледаш....извадени от контекста като продължение на летните кадри от реала. Yum
Накратко- ще има за какво да се наредим пред комповете в петък! Все пак още не сме разбрали в какво ще ни забъркат новите сценаристи!

# 483
Дядката пак пъне жили от крещене! Как пък все ще мре, пък все оцелява и все по-силно крещи!
Търо ми е много еднообразен в ролите си, не го считам за талант и не очаквам изненади.
Ще следя 2 сезон заради играта на Афра и Мерт.

# 484
Пълен- клошар!!
Дядката и той, дразнител. Актьора от толкова дране ще получи я инфаркт, я инсулт...това не е хуманно за него.
Ще трябва да си купя мента , глог и валериан за 15 от сега го виждам 😳
Новия внук изглежда като клошар Rolling Eyes

# 485
Аз забелязвам, че Ферит не може да си движи лявата ръка?? И защо лявата
https://twitter.com/saltbeyz/status/1701314621355728900?t=1OzsNL … hWUD1xqOyqlw&s=19
Ще имаме Он озлеме на брачната нощ 🥰

# 486
А Гюлгюн напада Сейран в болницата ли? И после усмихната на сватбата ?

# 487
Според мен Търо достойно ще замества Пело по игра!!! Не знам, на мен ми е направо гнусен. Все едно не се е къпал една година, така изглежда и в живота. Ако си мисли, че така е уникален се лъже. Не може да се сравнява с никой, нищо че има перли като нашия сладур!!! Щял да бъде леко психо и да има претенции, ама дядото моралиста, нещо много шавал като млад, а сега се прави пак на велик.... много ме дразни
Новия внук изглежда като клошар Rolling Eyes
Гола вода ще е Търо до Рамо, ама нейсе 😂

# 488
  • София

Дали ще има или само му се молят на Ермулах. Дано да ни изненадат приятно Simple Smile

# 489
А Гюлгюн напада Сейран в болницата ли? И после усмихната на сватбата ?

Според мен това е нормална реакция... тя е майка, която е загубила 1 син и е в шок да не загуби и 2рия... в същото време Сейран е момичето, което обича също Ферит и тя се страхува за живота му.. в такава ситуация няма крив и прав..

# 490
Аз забелязвам, че Ферит не може да си движи лявата ръка?? И защо лявата
https://twitter.com/saltbeyz/status/1701314621355728900?t=1OzsNL … hWUD1xqOyqlw&s=19

Tо още преди  тийзъра имаше спойлер за ръката на Ферит  и после и  там  се виждаше  И сега пак го писаха
Може би за това и посещаваха СейФер  клиника  , вчера от сета снимката

Фрагът   не бил   само за епизод 1 Grin

# 491

Дали ще има или само му се молят на Ермулах. Дано да ни изненадат приятно Simple Smile

Ами уж Емрулах го харесал този Туит.... дано дано

# 492
Ейй пак ме оставиха без сън!
За нашата прекрасна двойка , безброй бонджуци 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿❤

# 493
  • София
Сега го гледах малко по-внимателно и забелязах, че Абидин е единият свидетел. По тази логика другият трябва да е Суна.

# 494
Мерт вече го засенчи без дори да каже и 1 дума 😅😍

Общи условия

Активация на акаунт