Отговори
# 495
Мразя да излизам права отиде му ръката на момчето иначе нека са щастливи
Тези новите как ги посрещна щастливо деди Халис ох Кязю ли да гръмна по лицемерие бие всичко или Халис ,че не се спря да коли и беси цяло дизи и всички мачка и тъпче големия вожд.

Тези от мен! Лека и спокойна нощ...

# 496
За ръката и аз щях да кажа, нали от нея страна го простреляха- лявата.
Баланса е Бинур, Таро обичал майка си, макар външно да изглеждал "студен и твърд", като името си. Пък и психо да е, то във филма досега не са спирали да липсват, ама поне новите психари да натрият носовете на другите психари.

# 497
Таро буквално ми е като някой дилър в фрагмана дано го облекат с нещо нормално няма да ходим на концерт в Бодрум по джапанки все пак снимаме дизи вече. Мерт ще го прати трета глуха без да е надигнал веждата си дори.
Бинур я харесвам дори и да е гадна Нюкхет.

Опитвам се да не мисля
 за ръката и това е...

# 498
# 499
  • Дъблин
ООООО на кака сладурчетатааааааааааа! Обичам ги тезиииииииииииииииииииии СейФерчетааааааааааааа!!!!!!! пупу пу пу пу пу пу да не им е уроки!!!!
То такова щастие на лицето на Феро, не съм виждала!!!! Сейро тя е настина като Луна! Така грееееее! Аууууууу Аууууу АуууууАуууууууу само любов да има в очите им!
Феро е вече истински мъж, така се говори пред един луд старец.... той вече поставя условията!!! Евала, Ферит бей!!! Евала!!!!!
Сейран..... хохохохоох тя е истинска лъвица!!!!
Ще се борят двамата един до друг срещу всички!!!
Човека как си метната женичката на рамо и право в стаята Simple Smile
Ръката ще му се оправи! Това е сигурно! СЛед някоя и друга сериика. Все пак е огнестрелна рана.... трябва време... Феро е извънземен, ама и на него му трябва време да заздравеееееееее.
Тези новите дето дойдоха.... майката ще е добричка... усещам това ... тя няма да нарани СейФер.....

А аз ей тук се записвам, че новият и Асуман ще се вземат накрая....

Сега как ще се облечем за петък???  аз съм решила и ъийскито да отворя.... да се отбележи тази сватба Simple Smile

# 500
Дядото ще излезе, че е вечен и безсмъртен. Има една стара приказка, че от лош човек и дявола бяга. Много противен и зъл е в целият сериал. Иначе е много морален и държи фамилията в страх и подчинение, но младините му са били доста бурни. Горката Хатидже напразно си е похабила живота за едната вярност към Халис.
Доста време се отделя на омразата и изблиците на дядото, но кралската сватба и любовта на Сейран и Ферит ще ни доставят истинско удоволствие. Красиви и много влюбени най после се ще отдадат на щастието което заслужават.

Очаква ни един динамичен петък.Gift HeartSparkling HeartRevolving Hearts

# 501
Любимата ми снимка Everrrrr
Усмивката на Мерт направи тази снимка  легендарнааа

# 502
А това много ми хареса:

Сейран към Ифакат: отсега нататък ще внимавате с думите си.

# 503
Майка и син с тези дрехи са като позитив и негатив.

Шевал Сам е много красива, а Таро на кого ли прилича? Не е особено привлекателен и чаровен.

# 504
Добро утро момичета фрамага е бомба. Нашите сладури са прекрасни като от приказките за дядото нямам коментар просто но и на мен много ми хареса как пошушна Сейран на Ифакат и двамата ми изглеждат много борбени няма да се оставят и това ми харесва !!! Суна е в болницата идва с майка си и баща си гледах на забавен !!

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 06:43 от Dincheva.95

# 505
Много обещаващ фрагман, мисля че ни очаква изключително силен сезон! Sunglasses Нетърпелива съм вече. Heart

# 506
Само при мисълта че Абидин е закопчал копчетата на ризата за Феро ме облива студена пот.

На терасата има сюприз 💓🌹

# 507
  • София
И аз на забавен го гледам, че то иначе много бързо сменят кадрите, така видях Абидин. Ето я Суна, в гръб, май е със същата рокля от тийзъра. До нея трябва да е Есме.

Това на терасата и аз снощи се чудих какво е Simple Smile

# 508
🧿🧿🧿💙🤍🧿🧿🧿

Снощи са били ТТ в 33 страни Sunglasses

The power Heart Eyes Милион за 2 часа

Феро не може да носи жена си, затова я мята на рамо

Много са сладки Heart

# 509
  • Пловдив
Добро утро, момичета! 
Страхотен фраг, толкова са красиви и истински. Очаквам петък с нетърпение и се надявам на много силен сезон.
Желая Ви спокоен и слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт