Отговори
# 525
  • Дъблин
Прочетох сега в Т някакви нещааа....🤭
Мерт и Афра снимали сцена с целувка, в която директора казал да спрат защото не са в точния ъгъл и не му харесвало... обаче те не са го чули и продължили да се целуват... имало много любов между тях и те не се криели вече от снимачният екип.. много ги подкрепяли и много им се радвали..
До колко е вярно не знам , но щом го пишат, явно е някой вътрешен..

Е за какво да се крият? То има ли някой който да не е видял техни снимки заедно, или да не е чул за техните взаимоотношения.
То е толкова очевадно, че те са супер влюбени, но е и очевидно, че искат за запазят тези чувства за тях. Много много хората да не дават идеи, кой и какво да прави... Което е доста зряло от тяхна страна... Незнам дали са заедно или не, но знам, че си вършат работатат страхотно!!!! И затова ги обичат хората!
За останалото... времето ще покаже!!!!

# 526
# 527
  • София
Оффф, дразня се на себе си, че запонах да го играя драма куин, но Сейран не може да плува, а Ферит не може да си движи лявата ръка... Cry

# 528
  • Дъблин
Оффф, дразня се на себе си, че запонах да го играя драма куин, но Сейран не може да плува, а Ферит не може да си движи лявата ръка... Cry
ХМ, не мисля, че ще излизат от стаята тези двамата Simple Smile. Спокооооооо... такива неща няма да има....

А това в кой епизод ще е ? 3ти или 4ти ?

# 529

Аз не знаех, че Сейран не може да плува.. в предишните епизоди споменавало ли се е?
Абеее спокойно ще измислят нещо по креативно и яко от плуването сигурна съм 😁

# 530
От всички нападащи разбирам само Гюлгюн извинявай ама няма и 2 дни откакто е умрял Фуат и другия и син и той  на път да го последва. Който и да е ще реагира така въобще не се ядосах. Ние знаем колко Гюлгюн я обича и харесва тъй че... 💅
Иначе Ферит може на физиотерапия да го водят за ръката но ще имаме драма с ръката му определено. Само се чудя основната причина за да посетим Гюлсерен коя е или като в Джамдаки Къз даже и сеансите няма да видим

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 14:58 от x BlackRose x

# 531
Аз сега се замислих , хорааа ще си ги гледаме в тяхната стая , без да спи някой на дивана , без да се крият , за да се преоблекат , с мило събуждане с прегръдки , целувки.. мечта!🧿🥰

# 532
  • София
В туитър вече такива сценарии написаха около ръката, че дори не стават за четене, а не ми се мисли ако трябва и да гледаме нещо такова....
Най-логично е Ферит да ходи на рехабилитация, относно лекарския кабинет, в който са снимали.
Дааа най-после ще ги видим в стаята им като истинска двойка Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 533
Разправят, че в Мармарис ще снимат в хотел D Maris Bay. Доста красиво място, чак не ми се вярва, че Онур ще се охарчи толкова.

# 534
  • София
Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Оправи ми се настроението Stuck Out Tongue Winking Eye

# 535
Разправят, че в Мармарис ще снимат в хотел D Maris Bay. Доста красиво място, чак не ми се вярва, че Онур ще се охарчи толкова.

Лелееее сега го видях..... хотела е уникалееенн 😍

# 536
Еванджелин.  Трябва да снимат на повече места-фирми, паркове, хотели...Не само в имението,около масата.Joy   От хотела, би трябвало да се радват ако снимат там, да им направят отстъпка.  Защото това ще е голяма международна реклама за тях.Joy

# 537
Защо да не се охарчи Онур? Сериала е вървежен и се продава като топъл хляб. С това попадение на артисти могат да си го позволят.

# 538

Красива, красива Афра. Heart

# 539
  • Дъблин
Ама какво толкова всички с тази ръка... да ще има няколко епизода сигурно докато я раздвижи... нормалнооо... това не е фентъзи сериал и един ден стрелян на следващия катери Еверст. За да няма скок във времето и явно са решили по този начин. Което е нормалноооо, а и като гледаме май и Сейран ще ходи с Ферчо.... та нормално...

Аххх Аххх аххх хотела.............. и джакузи... евала... спокойно Охур сее. договорил, 2 стаи за цената на 1 Simple Smile нали е по сметките

Общи условия

Активация на акаунт