Момиченце или момче, мама мечтае само то да е добре! (Тема 4/ януари 2024г.)

• 44 604
  • 764
  •   1
Отговори
# 360
Пуснах и стерилна урина,чиста е. Не знам от къде тези ужасни бактерии в обикновената, добре че пуснах и стерилна, че много се шашнах.
Другата седмица съм на вливка, не са ми много ниски стойностите, но аз искам да си я направя, защото и след раждането падат...

# 361
Пуснах и стерилна урина,чиста е. Не знам от къде тези ужасни бактерии в обикновената, добре че пуснах и стерилна, че много се шашнах.
Другата седмица съм на вливка, не са ми много ниски стойностите, но аз искам да си я направя, защото и след раждането падат...
Не се знае колко време и къде е стояла урината в лабораторията преди да я изследват, аз нося стерилна. А за вливката хич не го мисли, важна е много, сега не са ти ниска стойностите, след седмица рязко могат да паднат.

# 362
Замърсени проби от там идват бактерийте и високи левкоцити и еритроцити дори могат да ти излязат...дават ти една чашка не знаеш кой я е пипал и още колко ще я пипат...Пишкаш в нея без предварителен тоалет. Попадат всякакви бактерий от вън.. незнаеш след колко време въобще ще я изследват. ..затова се гледа стерилната...
Редактирах се ,че много правописни грешки,ама през телефона е все така при мен...

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 18:43 от Надежда Х

# 363
Момичета мен сега ме налягат кошмари и постоянно някакви лоши мисли ,шашкам се от малкото .Наближавам 24 г.с ,времето когато предната бременност направих аборт и явно много ми влияе . Постоянно си мисля че нещо лошо ще стане пак,ако не го усетя повече от час се паникьосвам,ако го усетя по-ниско или заради повечето течности по често ходя до тоалетна пак почвам да мисля глупости . Направо ще се побъркам...

# 364
Най вероятно е заради загубата...незнам какво да те посъветвам...знам ,че мисли позитивно и не обръщай внимание не помагат.. аз съм лекувала паническо разтройство и след него последствията са тревожност на кризи. ..
Аз моето бебче само ниско долу го усещам ..нито веднъж не съм го усетила по високо...АГ каза,че се е разположило възможно най ниско и явно там му е добре...и също пишкам през 10 минути ..и имам гадно бяло течение...и една гадна болка ниско в кръста,която е опасваща и минава и отпред ниско в корема...понякога направо ме прерязва за секунди или както лежа на една страна и така ме присвива,че трябва да се размърдам. ..

# 365
Тва през 10 мин ако е при мен направо съм в болницата, тогава така започна всичко . Просто е не знам направо ми натиска пикочния мехур . Чак в петък съм на преглед ама ако и утре така го усещам ще и пиша поне да ме успокои иначе тотално ще изперкам. Течение и аз имам ,но сме го обсъдили с нея и докато нямам дискомфорт и сърбежи е добре

# 366
Извинявай за въпроса може и да не ми отговаряш ако не  искаш,но какво точно се случи тогава как започна и каква се оказа причината.. моето бебче също е върху пикочния мехур...дори когато е точно върху него и ме рита усещам дискомфорт...понякога с дни е така,а понякога бързо се измества,но винаги е ниско долу

# 367
Отностно въпроса ти ,писах ти на лично

Иначе и аз усещам дискомфорт ,но се мести,сега пак се е качил нагоре и не ми е върху мехура,той от ФМ насам е с главата надолу ,върти се но само дава гръб

# 368
Момичета в моя град има аптека в която има магнерот...казаха ми че има количество...не казвам име на аптеката ,защото е малка и частна...има опаковки по 50 и 100бр...ако на някой му е необходим ,а неможе да си намери мога да съдействам

# 369
За по-големите градове Марешки. Аз намерих в Стара Загора тези дни.

# 370
  • София
И аз започнах Магнерот, но виждам че пише да се пие след хранене, а след хранене пия и витамин Д. В промеждутъците си пия витамин Б12, Б6 и фолиева, че все още съм с ниски стойности. Ще говоря с АГ края на другата седмица, но да питам и тук ако знаете дали си пречат, т.е. трябва ли да има някакъв часови диапазон между магнезий и витамин Д, че съм в голяма чуденка.

# 371
Аз не се съобразявах, но сега като зачочнах Диаспорал, за него пише да е на разстояние 2-3 часа от др.лекарства.

Магнезия и по-точно Диаспорала, пие ли се далеч от млечни храни?
За желязото знам, че е така, както и между желязо и магнезий.

# 372
Крисе няма нужда да има интервал между магнезия и витамин Д...даже магнезия спомага за усвояването на витамин Д...но между магнезий и б12 трябва да има интервал,защото си пречат

# 373
И аз започнах Магнерот, но виждам че пише да се пие след хранене, а след хранене пия и витамин Д. В промеждутъците си пия витамин Б12, Б6 и фолиева, че все още съм с ниски стойности. Ще говоря с АГ края на другата седмица, но да питам и тук ако знаете дали си пречат, т.е. трябва ли да има някакъв часови диапазон между магнезий и витамин Д, че съм в голяма чуденка.
Аз вечер взимам първо на гладно желязо и вит.Ц, гледам да минат 15-на мин и ям и по време на хранене вит Д+К, отделно Е и омега. Отскоро и по малко селен, заради щитовидната. А преди лягане,тоест час след това, да кажем, си пия магнезия. Ендокриноложката каза,че е ок схемата, та мисля,че нищо на нищо не си пречи.

Тези, които пиете течното желязо на Смартхит - гади ли ви се от него? Направо ми е отвратително, преглъщам го и после остава много гаден вкус, колкото и вода да налея..А и чакате ли после да се храните - на него пише преди храна, но според ендото ми е хубаво желязото да е като междинно между храненията, за по-добро усвояване..Също - 1 път на ден по 5милилитра ли пиете? Май бях срещала за по-висока доза при дефицит, аз засега само по съвет на ендокриноложката и Павлова от Марковс го взимам, иначе Ковачев ми каза вливка, но искам да дам шанс малко така..Та затова не му пиша на него, ще имам час след 10на дни и искам преди това да пусна нови изследвания специално за железния профил, ако има подобрение, да му покажа и да обсъдим.

# 374
Пия ферум на Смарт хит , но на капсули 2х1 е изписан от хематолог. От 2 дни пия обаче наведнъж двете капсули, АГ позволи. Нямам странични ефекти.

Общи условия

Активация на акаунт