Момиченце или момче, мама мечтае само то да е добре! (Тема 4/ януари 2024г.)

• 44 644
  • 764
  •   1
Отговори
# 345
Моля ви, споделете какво да правя с моите крака, адски болки като лежа наляво и надясно, по гръб кръст ме боли и не мога да дишам добре. Снощи не съм мигнала въобще, яко въртене през 5 минути.
Възглавница между краката къде по-точно се слага? Над коленете, между коленете..хич не мога да си представя да спя с такова нещо, после на всяко въртене и нея въртиш наместваш. 😟
Пробвай и да се раздвижваш по-активно през деня - пилатес, йога, упражнения, за укрепване на мускулите.
Не мога заради шийката.
Гледам повечето време на лежа. Как ще става с това лежане и с тия болки не знам обаче

# 346
Моля ви, споделете какво да правя с моите крака, адски болки като лежа наляво и надясно, по гръб кръст ме боли и не мога да дишам добре. Снощи не съм мигнала въобще, яко въртене през 5 минути.
Възглавница между краката къде по-точно се слага? Над коленете, между коленете..хич не мога да си представя да спя с такова нещо, после на всяко въртене и нея въртиш наместваш. 😟
Пробвай и да се раздвижваш по-активно през деня - пилатес, йога, упражнения, за укрепване на мускулите.
Не мога заради шийката.
Гледам повечето време на лежа. Как ще става с това лежане и с тия болки не знам обаче
Ooo.. ясно. С някакъв гел да се мажеш, от типа на арника?

# 347
Аз се родих от както си купих възглавница за бременни У образна...направо е голяма работа....аз не я държа точно между коленете...може и между бедрата...аз пък от няколко дни ми е удобно само на дясно...на ляво и да заспя е с триста зора и пак се събуждам на дясно...но от както съм с тази възглавница и гърбът не ме боли така зверски...
Моето бебче в 22г.с беше 520гр

# 348
Момичета, относно разделно пиене на желязо и магнезий, интересно ми е как тогава ги има в комбинираните витамини и двете .. какво ви е мнението?
Същото четох и за Вит. Ц и Б12, а ги има и двете заедно във Ферум смарт хит /желязото/ ..

# 349
Точно заради това комбинираните витамини не са за предпочитане, особено, когато имаш недостици, а по време на бременност са ми абсурдни People No Good Вярно, удобни са, ама нали трябва да си изпълняват действието все пак.. Всичко отделно приемам.

# 350
Момичета , след фаталната морфология е петък усещах много бебчо , но от вчера доста по слабо и за по кратко , само два шута и до там , а преди това беше доста по активно , във вторник съм на преглед , но от днес се притеснявам Sad бебчета как са при вас с ритни  чета ❤благодаря

# 351
  • София
Лято няма защо да се притесняваш. Днес точно това обсъждах с АГ....че все още може да се усеща различна активност на бебето, защото реално има място и се върти, т.е. може да е застанало с гръбче към коремната стена и ритниците реално да не са толкова отчетливи. Има дни, в които нашия юнак не се спира, но и дни в които само вечер побутва леко и до там. Бях се притеснила като теб, но днес доки ме успокои 😊

# 352
Лято няма защо да се притесняваш. Днес точно това обсъждах с АГ....че все още може да се усеща различна активност на бебето, защото реално има място и се върти, т.е. може да е застанало с гръбче към коремната стена и ритниците реално да не са толкова отчетливи. Има дни, в които нашия юнак не се спира, но и дни в които само вечер побутва леко и до там. Бях се притеснила като теб, но днес доки ме успокои 😊

Много ти благодаря , наистина че успокой доста

# 353
Лято и аз така...в деня на феталната и след това по цял ден усещах бебчето...после се наложи да пия антибиотик и просто явно беше и съвпадение и 2 дни само едно леко побутване от време на време...потупвах корем и тогава ми отвръщаше с едно две движения...разбира се много се притесних и си внуших,че е от АБ...но ето днес бебка цял ден си мърда...няма значение легнала ли съм,права или седнала 🥰

# 354
Момичета, мина 2 ФМ ,но съм малко притеснена сега. Преди 10 дни бебето беше с дупето надолу,а сега с главата. Забравих да питам това нормално ли е от толкова рано да се обърне така?
21гс бебето е около 500 гр, при вас колко бяха ?
Също пусках изследвания и доста неща не са в норма, като цяло вървя към анемия и ще вливаме желязо.
Шийката е 35мм, засега май е добре.
А в урината при бактерии норма до 6 моите са 716 Flushed но АГ каза,че това е обикновена урина и нищо ми няма. Ама си ми е странно,мисля го...

# 355
Момичета, мина 2 ФМ ,но съм малко притеснена сега. Преди 10 дни бебето беше с дупето надолу,а сега с главата. Забравих да питам това нормално ли е от толкова рано да се обърне така?
Също пусках изследвания и доста неща не са в норма, като цяло вървя към анемия и ще вливаме желязо.
А в урината при бактерии норма до 6 моите са 716 Flushed но АГ каза,че това е обикновена урина и нищо ми няма. Ама си ми е странно,мисля го...

В 23та седмица и моето бебе беше с главата надолу. В 20та беше 460гр. За анемията, аз мога да кажа че бях с дефицит на желязо до минимум.. падна на 4. Хемоглобина беше 99. Говорих с АГто и решихме също да вливаме желязо (идафер -в моя случай). Изкарах 6 дни в болницата, 5 дни системи по 2ампули. От болницата ме изписаха с желязо 30, а хемоглобин-105, и казаха че е с тенденция да се покачва в период от 10-12дни. Честно казано такъв ефект с таблетки едва ли щях да имам при положение че пиех желязо два месеца подред. (Да кажа- от тревопасните съм Joy). Не знам колко са ти стойностите но на мен на седмица хемоглобина ми падаше по 5стойности надолу. С две думи ефект имаше от системите при мен. Успех и не се притеснявай.

# 356
  • София
За положението на бебока мога да успокоя, че има време да се върти още....примерно нашия юнак в 16 седмица беше главично, сега в 21 е седалищно и докторката каза, че има място и си се върти, т.е. след 8-ми месец вече ще му е по-трудно и ще е заело последна позиция (дъщеря ми се обърна 2 седмици преди да родя, така че и в по-късен етап е възможно). Като грамажи и ние сме толкова 21 седмица. За изследванията не мога нищо да кажа, защото ми предстоят в началото на другия месец.

# 357
Здравейте момичета,
Отдавна не съм писала,наложи се да ами направят серклаж и доста тежко го приех. При мен също мина 2-рата Фетална. Бебета са добре около 700гр са вече, но се притеснявам, че вече съм в 24г.с а съм качила едва 4кг. Според вас има ли причина да се тревожа?

# 358
Не, просто не си предразположена към качване на кг. Не се шашкай излишно. Simple Smile

# 359
И моето бебче  в 22г.с на ФМ беше главично разположено и беше 520гр...това което мен ме притесни е че обиколката на коремчето вървеше напред...сега съм яко на режим и се тревожа да не вземе пък да изостава но и според двете АГ бебето си взима необходимото.. само,че тези бактерий не ми звучат добре...пусни една урокултура със стерилна урина там ще се разбере има ли няма ли бактерий и какви са

Общи условия

Активация на акаунт