Момиченце или момче, мама мечтае само то да е добре! (Тема 4/ януари 2024г.)

• 44 542
  • 764
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Заради тези подготвителни контракции ми изписаха магнезий. По принцип са нормални, но от седми, осми месец натам.

# 391
Заради тези подготвителни контракции ми изписаха магнезий. По принцип са нормални, но от седми, осми месец натам.

Да и на мен, но 3х2 таблетки ми се виждат страшно много голяма доза, при положение, че магнезият ми е в норма. За сега пия само преди лягане. Това си е мое "лечение "Joy

# 392
Убедих се колко е важно изследването Магнезий в еритроцити. Не съм спирала магнезия, но и не пиех оптималната доза 3 по 2, а около 4 таблетки и за около 20 дни магнезия ми е паднал, а мг в еритроцити е под долна граница. Кофтито е че от две лаборатории с еднакви референтни стойности за обикновен мг дава различни резултати, но поне видях, че мг в еритроцитите е в недостиг.

# 393
  • София

Да и на мен, но 3х2 таблетки ми се виждат страшно много голяма доза, при положение, че магнезият ми е в норма. За сега пия само преди лягане. Това си е мое "лечение "Joy
Аз бях на такава схема една седмица и след това минах на 3х1.

# 394
Аз от моето АГ знам, че магнезият може да се увеличава, но не и да се намалява.. започне ли се трябва да се пие поне до 36та седмица.

# 395
  • София
Аз от моето АГ знам, че магнезият може да се увеличава, но не и да се намалява.. започне ли се трябва да се пие поне до 36та седмица.
На самия магнерот е такава схемата. Пише го на листовката.

# 396
Убедих се колко е важно изследването Магнезий в еритроцити. Не съм спирала магнезия, но и не пиех оптималната доза 3 по 2, а около 4 таблетки и за около 20 дни магнезия ми е паднал, а мг в еритроцити е под долна граница. Кофтито е че от две лаборатории с еднакви референтни стойности за обикновен мг дава различни резултати, но поне видях, че мг в еритроцитите е в недостиг.
Може да се различава в различните лаборатории дори и ако в два поредни дни си правила, защото си циркулира различно количество - отишло е някакво по направление и другото в кръвта. Друго си е да видиш в еритроцити, да, и аз бях в шок като видях на долна граница съвсем, а другият на горна. То даже това често е показател - ако обикновеният е на горна граница или над, че нещо не е както трябва, само седи в серума, а не където е нужен. Тук някое момиче беше писало, че ѝ е на горна граница, ама не се знае реално, този обикновеният няма никакъв смисъл.

# 397
Аз също пиех 3*2 за две седмици и сега вече 3*1 ….. но доктората каза , че щом има контракции има нужда от магнезии няма значение кръвното изследване, според си следвайте каквто са казали , че той е важен 🙂п

# 398
Да, да, определено е така. Аз поспрях витамините, в които също има мг и магнерота намалих, /уж да не пия голяма доза/, обаче явно организма си има нужда.

# 399
Здравейте момичета. Имам два въпроса.. как се справяте с втвърдяването на корема? Случва ми се по няколко пъти на ден, понякога и вечер. Не са болезнени контракциите и отшумяват бързо- около минута и се успокоява корема.
Втория въпрос как сте в сексуалния режим? С ММ се практикува рядко може би на 10дни един път и то гледам да е нещо набързо, че ме е шубе с тоя корем Joy
Тези дни пак стана много топло и нещо ми се замаява главата от време на време. При вас как са нещата?

Аз си пия Диаспорал х1 на ден и вече нямам такива стягания. А относно секса, нищо не се е променяло отпреди бременността. Редовно и приятно, както винаги Grinning

# 400
Здравейте Simple Smile Вие смятате ли да направите и късната (3та) Фетална? Аз се замислям, защото до сега и на 2те всичко беше наред, знам че е препоръчителна, но не съм убедена още дали да ходя.

Ще говоря и със следящата ме лекарка, но исках да чуя и вашето мнение/опит Simple Smile

# 401
Аз смятам да я направя, прегледите и фм са ми на едно място. На брат ми жена му не е правила, нейното мнение е че и да е имало нещо, вече е късно в тези месеци, но всеки си преценя.

# 402
Аз миналия път не правих, безсмислено е. Но сега самия ми АГ ги прави и няма как да откажа за съжаление.

# 403
По принцип можеш да откажеш, защо да няма как? При мен цената за преглед и фетална е различна, но разликата не е голяма.

# 404
Аз също смятам да правя последната ФМ. Дори и нещо да излезе, поне ще може да се подготви и да се знае за евентуалния проблем, как да се реагира, какъв екип да се събере и тн. Мисля, че не е излишно.

Общи условия

Активация на акаунт