Момиченце или момче, мама мечтае само то да е добре! (Тема 4/ януари 2024г.)

• 42 350
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
Ще го направя обременяването аз вече съм се решила...след 10 дни като ходя ЖК ще направя и изследването...защото в моя град ендо не иска да го правя и ще комбинирам двете неща...докато чаках се заговорих с момиче,което на гладно има между 4 и 4.5 кръвна захар,но 1 час след храна скача на 12...така,че нормалната КЗ сутрин на гладно не е  показател,че нямаме гестационен диабет или че не сме пред развиването му..има и други неща които подсказват...обиколката на коремчето на бебето,околоплодни води,колко едро върви бебето ,колко кг качва майката за месец и т.н.

# 646
Момичета как сте с избора на колички? Това е покупката която най-много ме затруднява моля помогнете 😅трябва да е маневрена защото при нас пътищата са много зле и лека защото живеем в апартамента.. Може би изискванията ми са много но не мога да намеря нищо подходящо 😄

# 647
  • София
Момичета как сте с избора на колички? Това е покупката която най-много ме затруднява моля помогнете 😅трябва да е маневрена защото при нас пътищата са много зле и лека защото живеем в апартамента.. Може би изискванията ми са много но не мога да намеря нищо подходящо 😄

И аз търся подобни параметри. Засега съм се насочила към Cybex Balios S Lux

# 648
Аз също правих обременяване , нищо гадно няма , нармално се чувствах , пиеш вода със захар , изобщо не е неприятно , поне при мен беше така … Да желязото сега ще го пия с фреш от портокал .Благодаря Надежда

# 649
Лято какво показа при теб обременяването...всички наред ли е?Може ли да се пие вода докато се чака за първия и втория час

# 650

Тепърва и ние започваме да се оглеждаме, но аз смятам на място да гледам и пробвам количките,ясно че с бебе няма как ,но поне да я видя и пипна. Нямам намерение да поръчвам от чужбина, ще обиколим големите магазини в Пловдив . Старата беше топ, но качеството ...но за нашя квартал нямаше грешка -беше Лорели Алекса ,супер лека и маневрена ,но на два пъти я връщах на сервиз -един път се чупи гума, втория път не помня честно казано какво и беше. Накрая се счупи и пластмаса на водача и направо я хвърлих , за това сега предпочитам да дам малко повече пари ,но да не се разправям със сервизи( дано ) ..

# 651

Тепърва и ние започваме да се оглеждаме, но аз смятам на място да гледам и пробвам количките,ясно че с бебе няма как ,но поне да я видя и пипна. Нямам намерение да поръчвам от чужбина, ще обиколим големите магазини в Пловдив . Старата беше топ, но качеството ...но за нашя квартал нямаше грешка -беше Лорели Алекса ,супер лека и маневрена ,но на два пъти я връщах на сервиз -един път се чупи гума, втория път не помня честно казано какво и беше. Накрая се счупи и пластмаса на водача и направо я хвърлих , за това сега предпочитам да дам малко повече пари ,но да не се разправям със сервизи( дано ) ..
Аз съм от малък град в който няма почти никъкъв вариант да ги видя на живо а нямам време за пътуване в друг град в момента и като цялото до края на годината няма да имам... Та ще разчитам на мненията на хората просто 😅

# 652
И моя приятелка беше с Лорели Алекса и хич не беше доволна, главата на бебето се друсаше от най - малката неравност.
Аз бях с maxi Cosi, но сега искам друга. Харесала съм cangaroo ellada,не е и от много скъпите, а на живо много ми допадна.

# 653
Не ,на Тео главата не се е люшкала по неравности,но явно зависи и какво е имало в кошчето на количката, аз винаги му слагах под главата възглавничка бебешка .  Cangaroo и аз съм загледала един два модела,но ще видим ,аз искам сега да огледам и да си набележа и после ,когато дойде време да я купим, че като стане студено и съм огромна едва ли ще ми е до обикаляне

# 654
Преди песара шийката беше 24 мм, но той се постави 4 дена след измерването , та може до поставянето още да се е скъсала.
Нямам контракции, на видеозона също не се виждат, доктора каза , че матката е спокойна. Микробиологията също е чиста, не са ми казвали каква е причината за това скъсяване.
Иначе съм на Но- шпа макс, Магнерот, алеракт, коринфар

# 655
Лято какво показа при теб обременяването...всички наред ли е?Може ли да се пие вода докато се чака за първия и втория час

Окей са резултатите , ами да може да се пие вода , но аз не пих нищо … просто си чаках без нищо ….

# 656

И аз търся подобни параметри. Засега съм се насочила към Cybex Balios S Lux
Аз съм се насочила към Cybex Priam.

# 657
  • София
Ние купихме лятна количка. С адаптори се слага кош за новородено. Cybex Easy S Twist +2 и кош Cot S. Взехме направо столче с подложка, вместо кошница. Търсехме лека количка, за малък багажник и ежедневно мъкнене по стълбите.

# 658

Ние тъкмо днес си взехме Cybex Balios S, тъй като е една от малкото, които успяват да влязат в малкия ни тесен асансьор 🙈 Сигурно 10 вида изтествахме и пробвахме, но съм доволна. Взехме я на промоция със зимен и 6+ седалка 😊 Кошара взехме от едни наши познати, та за момента по-големите покупки са на лице. За останалите, сигурно ще изчакаме декември и да видим как расте бебчо 😍

# 659

И ние вече се обзаведохме, за сега сме приготвили само зимния сет, иначе имаме и летен кош!
Количката ни е подарък и изобщо не знам от къде е закупена и на каква цена

Общи условия

Активация на акаунт