Момиченце или момче, мама мечтае само то да е добре! (Тема 4/ януари 2024г.)

• 42 345
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте! Предполагам някои от вас се следят в Надежда, ще съм благодарна някой да ми разясни броя на прегледите от пакета ЖК, тъй като до 24 г.с. излиза, че са 3, а след 24 г.с. - 7. Правилно ли гледам и как се разпределят тези 7? Тоновете са си отделно или по време на същите прегледи? Благодаря!

# 661
Момичета как сте с избора на колички? Това е покупката която най-много ме затруднява моля помогнете 😅трябва да е маневрена защото при нас пътищата са много зле и лека защото живеем в апартамента.. Може би изискванията ми са много но не мога да намеря нищо подходящо 😄

И аз с ъпдейт от днес… Взехме egg 2, без много много чудене от първо гледане днес 😀

# 662
Момичета сигурно вече ставам доста досадна но мисля че за момента сме избрали модел количка но някоя от вас има ли впечатление от нея? 😅

# 663
Има тема за колички и там има доста компетентни дами!

# 664
Да се включа и аз с един въпрос. 😅 Вие мислили ли сте дали и каква помпа за кърма ще си вземете - ръчна или електрическа? Колебая се дали да не си взема ръчна, тъй като цената е доста по-добра и нали не се знае дали ще ми трябва пък ако се наложи впоследствие да купя електрическа, хмм..

# 665
  • София
С предишната бременност си бях взела ръчна, но се измъчих. Взех си електрическа на Медела и се родих с нея. Пазя си я и ще си я използвам и сега.

# 666
Аз също с първата бременност взех първо ръчна, но тъй като Тео така и не засука , а свикна на шише с нея се мъчех . Взех си електрическа и беше по-добре,поне докато имах кърма де  . Сега имам и двете и дано не се налага да ги ползвам и да мога този път на кърмя нормално. Ако ли не ,здраве да е .Едно отгледах на смесено хранене ,ще отгледам още едно. Един съвет не си вземай Campol , аз взех нея точно че е най-евтина от ел.помпите ама не си заслужава. По-добре малко по-скъпа. Давам личен опит , другите мами може да имат по-положително мнение ако са я имали

# 667
Много мои приятелки дадоха луди пари за ел. помпи, които почти не успяха да използват.
По техен съвет ще взема обикновена ръчна и ако наистина имам кърма ще си купя хубава електрическа.

# 668
Аз взех електрическа на Медела вчера, понеже беше на промоция и ми се стори добра оферта. Ако не стигна до нея, ще я продам People Information Desk Person Но ми я похвалиха доста и не се сдържах.

# 669
Аз взех електрическа на Медела вчера, понеже беше на промоция и ми се стори добра оферта. Ако не стигна до нея, ще я продам People Information Desk Person Но ми я похвалиха доста и не се сдържах.

От къде си я взе? И аз съм хвърлила око на медела.

# 670

В raya toys имат 25% намаление на почти всичко до днес.

# 671

В raya toys имат 25% намаление на почти всичко до днес.

Аз точно поръчах ръчната на Медела оттам. Реших, че ще се пробвам с нея първо. 😁

# 672
И аз ги гледах на Медела помпите. Разбрах се с една приятелка да ми даде в заем електрическа на друга марка и ако евентуално тръгне кърма и всичко е точно да инвестирам в по-хубава електрическа.

# 673
Аз гледах на Авент в сайта на една аптека, намалени са. Тези Медела по-хубави ли са?
И аз май съм за ръчна, че не се знае ..

# 674
Медела произвеждат най-качествените помпи, със сигурност е по-добра от на Филипс. Скъпички са, държат си цената и затова реших да се възползвам, а и казват, че си заслужават на 100%. Но! помпа винаги може да се вземе и не е покупка от първа необходимост.

Общи условия

Активация на акаунт