Момиченце или момче, мама мечтае само то да е добре! (Тема 4/ януари 2024г.)

• 44 219
  • 764
  •   1
Отговори
# 255
Момичета може ли някоя да ми обясни как се прави това изледване защото доки каза като стана 25 г.с. да го направя обясни ми да ходя в лабораторията гладна

# 256
Ами тя и моята кръвна захар все излиза над 5 напоследък...5.1...5.2...дори 5.4 е била...ендокринолога нищо не казва...АГ също....ама аз ям много плодове...грозде,диня,праскови ...според мен е нормално ...в началото на бременността ми беше паднала под 4 ,но аз тогава нищо не ядях...

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 14:17 от Надежда Х

# 257
Момичета има ли някоя от вас която да пие често но шпа или да и е изписано да го приема всеки ден.. Вчера АГ ми каза,ако искам мога да приемам 3х1 заедно с магнезия . Каза че дори има жени по 3х2 приемат...иначе аз когато ще стоя цял ден на крак или се натоварва повече или ме наболява ниско долу си взимам понякога по 1т на ден,а понякога по 2..
Аз пия но шпа от 9г.с Първоначално 3х2, а от 16г.с минах на 3х1 + магнерот. АГ ме увери, че е напълно безвредно и може да се пие до 32г.с. Отпуска гладката мускулатура и предпазва от силни стягания и контракции.

# 258
  • София
Почти от самото начало приемам Но шпа 3х1. Вече само при нужда. Не се тревожи.

# 259
Момичета има ли някоя от вас която да пие често но шпа или да и е изписано да го приема всеки ден.. Вчера АГ ми каза,ако искам мога да приемам 3х1 заедно с магнезия . Каза че дори има жени по 3х2 приемат...иначе аз когато ще стоя цял ден на крак или се натоварва повече или ме наболява ниско долу си взимам понякога по 1т на ден,а понякога по 2..

И аз от две седмици пия но шпа със магнезия, тъй като имах едно стягане в корема при последния ми преглед. АГ каза че не е нищо притеснително стига да не зачестят много тези стягания и са в следствие на преумора и жегите Simple Smile

# 260
Днес бях при АГ по касата, каза, че в 20гс трябва да се усеща бебето всеки ден. Аз като легна усещам , но някои дни е веднъж два пъти, други дни е повече... Нищо не ми каза ,само го измери колко е. Добре че другата седмица съм на ФМ. Поне днес ми даде една купчина с изследвания да пускам.

# 261
Физ. разтвор за носа и авирон Рапид за общото състояние. Много лимони с мед и витамини ,ама то би трябвало да си ги пиеш... Д, В12, Ц...

Да пия си комплекс от витамини и почнах с разтвор за носа още снощи, ефекта е много лек дано и другите хомеопатии да помогнат. Благодаря ❤

# 262
Днес бях при АГ по касата, каза, че в 20гс трябва да се усеща бебето всеки ден. Аз като легна усещам , но някои дни е веднъж два пъти, други дни е повече... Нищо не ми каза ,само го измери колко е. Добре че другата седмица съм на ФМ. Поне днес ми даде една купчина с изследвания да пускам.
На мен пък вчера АГ по ЗК ми каза,че било съвсем нормално на единия ден да го усещаш много,после два дни не толкова...зависи как е застанало,колко е активно,а и каза че е супер малко за да се усеща всяко движение...обясни ми и че при покой най много се усеща...също така каза,че бебето най много се усеща от 28 седмица и тогава трябва да се следи колко са движенията...

# 263
Леле момичета ще пукна.
Утре съм на ФМ, обаче буквално не мога да дишам
Притеснено ми е, тревожно, нервна съм, карам се с всички, дразнят ме.
Нищо не ми се прави, блея не успявам да се концентрирам да работя, разхвърляно е нямам стимул изобщо да оправям.
Спротувах и тогава не мисля, ама приключа ли и бам стомаха ми на топка, имам нещо на гърлото сякаш не мога да ям, а пък съм гладна простооо
Как да го карам до утре не знам!

# 264
Здравейте, момичета. Приеха ме в болница след като измериха шийка 24 мм . Утре ще ми поставят песар на шийката, казаха ми че се прави без упойка. От днес съм на банки спазмолитици и антибиотик.
Има дни в които усещам бебето по ясно, други дни по- леко ме побутва, мисля че е нормално в тези седмици да е така. Днес съм в 23+1 г.с.

# 265
  • София
Ягодка, стискам палци всичко да е ок!

Да се отчета и тук след прегледа. В 19+5 бебока тежи 430гр., беше си качил краката на главата ☺️ Премериха ми шийката - 38мм. (с коремен ехограф). Плацентата си е ниска и не се вдига, за съжаление, но имам още надежда. Изписаха ми магнезий, но понеже имало проблем с магнерод, ще пия за сега магнерич 3х2 ( ужасно големи са тези хапчета 🫣). Другата седмица съм на фетална и ще оглеждаме всичко подробно ☺️

# 266
Леле момичета ще пукна.
Утре съм на ФМ, обаче буквално не мога да дишам
Притеснено ми е, тревожно, нервна съм, карам се с всички, дразнят ме.
Нищо не ми се прави, блея не успявам да се концентрирам да работя, разхвърляно е нямам стимул изобщо да оправям.
Спротувах и тогава не мисля, ама приключа ли и бам стомаха ми на топка, имам нещо на гърлото сякаш не мога да ям, а пък съм гладна простооо
Как да го карам до утре не знам!

Мента, глог, валериан? Всичко ще бъде наред спокойно Heart Аз преди моята не успях да спя цяла нощ та тревожността ми е позната

# 267
Ягодка и аз стискам палци, всичко ще бъде наред!
Пиех и аз понякога по 2 но шпа наведнъж като ме стегнеше корема, моята АГ на последния преглед ми каза ако взимам от 40 мг да пия по 1, че е напълно достатъчно, но пак казвам, че от както смених магнезия за сега съм добре и нямам проблем със стягане.
Моята шийка иначе бях споделила, че я измериха 34 мм, което сега като гледам не е толкова много, но явно е наред щом доктора нищо не е казал.
За натоварването АГ каза 27-28 г.с да направя, но аз реших да си следя кръвната захар на гладно вкъщи за сега и ако върви добре, не мисля че е необходимо отново да го правя. Да вметна че не съм знаела че съм бременна, когато правих предишното натоварване ….
В 27-28 седмица ще пускам отново еритроантитела понеже съм отр. кр. Група а мм се изследва и е положителна. Обясниха ми, че ако няма антитела, тоест са отрицателни ще ми поставят инжекция, и като родя също се слага превантивно😫

# 268
А шийката как се мери?

# 269
А шийката как се мери?
На мен ми я мери на вагинален ехограф всеки месец на ЖК

Общи условия

Активация на акаунт