Момиченце или момче, мама мечтае само то да е добре! (Тема 4/ януари 2024г.)

• 44 384
  • 764
  •   1
Отговори
# 540
Ми страшни са щом ме вкараха в болница заради тях. Ако не бяха щях да си стоя вкъщи и аз.
За да има такива ситуации и тялото да решава да има контракции, да скъси шийка и подобни неща, които се свързани с това, че според него на бебето ще му е по-добре да излезе от средата, в която би трябвало да се намира, проблемите са по-комплексни от недостиг на магнезий.

# 541
Ми страшни са щом ме вкараха в болница заради тях. Ако не бяха щях да си стоя вкъщи и аз.
За да има такива ситуации и тялото да решава да има контракции, да скъси шийка и подобни неща, които се свързани с това, че според него на бебето ще му е по-добре да излезе от средата, в която би трябвало да се намира, проблемите са по-комплексни от недостиг на магнезий.
Не знам какви са проблемите, лекарите не казват. Изпълнявам всичко казано от тях и се моля да намалеят, пък който иска да се моли да ги има.

# 542
Може би не всички ще раждат естествено, ако това имаш предвид upincloudnine, за да се надяват да ги имат контракциите.

# 543
Upincloudnine, да,точно така е. Обикновено недостига на кислород към бебето ( поради нисък феритин или друга анемия), но това вече ми омръзна да го пиша Grinning въобще не съм съгласна, че хемоглобина трябва да падне ,за да се направи вливка,но всеки вярва на това,което му харесва. Аз влязох да раждам с перфектен хемоглобин, но падна на 60. Защо ли? Защото толко разбират някои лекари ..и съм била с лека анемия ,която Вецев ми казваше,че не е проблем, пък като стана проблема се покри в миша дупка. Както и да е, ние даваме съвети от първо лице, но кой когото иска да слуша.

# 544
Е Yan аз съм се консултирала с хематолог и двама АГ и всички казват,че не съм за вливки....на своя глава ли да си приемам и искам неща...нали затова са лекарите,а и трима съм питала не един...

# 545
Yan25 след двуседмично изчакване на резултатите от системите ефекта е такъв:

# 546
Уха, какъв хубав феритин! Доволна ли си от ефекта? Но виждам , ще фолат и В12 са ти в голям дефицит, а те водят до анемия, въпреки че сега феритина ти е висок. Тъй че хемоглобина пак може да почне да ти пада. Фолата и В12 са много важни, моя АГ би ти дал инжекции директно....Не помня преди какви са ти били,но ги почвай бързо в големи дози според мен.

# 547
Уха, какъв хубав феритин! Доволна ли си от ефекта? Но виждам , ще фолат и В12 са ти в голям дефицит, а те водят до анемия, въпреки че сега феритина ти е висок. Тъй че хемоглобина пак може да почне да ти пада. Фолата и В12 са много важни, моя АГ би ти дал инжекции директно....Не помня преди какви са ти били,но ги почвай бързо в големи дози според мен.

Б12 си варира между 250-300. За фолиевата я изследвам за първи път така, че нямам представа дали пада или се покачва. С две думи съм доволна от системите естествено,  все пак имаше ефект. Сега утре ще ходя на консултация за изследванията и ще видим какво ще каже доки Blush

Но все още имам оплакване замаяност и да не кажа "нестабилни" крака /демек подкосяване/.

# 548
Това според мен е точно от В12 . Трябва да е минимум 550-600, а фолата около 30.

# 549
Момичета , да ви питам в 26 г.с дъм и усещам бебето , вчера и днес доста активно …. Не е постоянно , но на всеки час често , дори и през нощта …. Малко съм притеснена защо е толкова активно …. При вас как са движенията ? Благодаря ви предварително

# 550
Ох притеснените бременни все нямаме угодия...ако мърда много,защо мърда...ако не мърда,защо не мърда . ..и аз така се стресирам...Моето бебче по 2-3 дни мърда по цял ден и вечер и то много силно...чак корема ме присвива при движенията ...и като започне с часове мърда без да спре...после има дни в които едвам едвам ме побутва от време на време и то съвсем лекичко...ту ме рита ниско ...ту високо ..явно е от позицията,която заема...сега му е широко и си мърда и върти свободно,а и има дни в които е по активно...

# 551
Наистина угодия няма , чак аз някой път си се чудя на мислите и тревогите ама явно лесно мама не се става Simple Smile а с болките в кръста как сте момичета ? Мен от два три дни имам ужасна болка ниско в кръста ….

# 552
Привет, аз пак след колко четене и наваксване да се отчета Simple Smile пътувахме миналата седмица и доста зле ми се отрази на корема, едно от пътуването, че си се запичам по принцип, ами явно и от желязото, направо като се прибирахме вече и ме болеше много и през нощта дори коремът. Пия магнезий в алеракта само и в комбинираните, за него ли казвате, че разхлабва иначе?

А относно обременяването с глюкоза, причината при мен ще е, че бебето беше в 94ти персентил на ФМ, отколкото самите грамове, понеже беше коментирано след това. Утре съм на преглед и ще го видим как е. Но определено все повече рита и го усещам. На екскурзията понеже вървяхме по много и явно го успивах и една вечер изобщо не шавна като си лягахме хаха

Аз болки в кръста нямам още постоянни, от време на време еднократно нещо ме стрелне, но много и не сядам.

Днеска разчиствах от каката дрешки дето пазех уж за второ. Заминаха за дарения, само, което беше унисекс оставих 🥲

А и за килограмите, някъде +6 съм вече, но коремът ми е като за 8 месец спрямо миналата бременност 😅 представям си по-натам какво ще става..

# 553
Привет от мен,
И аз имам драма с корема. Много ми се стяга, по поне 10 пъти на ден - без болка, без дискомфорт, за няколко секунди, но супер често тези дни. Принципно винаги съм била с плосък корем, не знам дали може да се дължи на коремните мускули? Пия Диаспорал 400 мг вечер, сега АГ ми каза да пия по 2, демек 800 мг, което ми се вижда много... Някой пие ли такова количество магнезий?
В 26 гс започнаха мноого бързо да се променят нещата, коремът ми расте с часове имам чувството...

# 554
Слушай АГ, сама казваш, че корема ти се стяга доста често през деня. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт