Искам да кажа...(210) през Септември 2023

• 39 448
  • 687
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Тути, честит рожден ден! Все такива супер пожелания да получаваш и всички да се сбъдват! Gift Heart
Мари, честито да е братчето ти! Все така да усеща подкрепата ти! :beer
Ети, честита да е малката именичка! Все така да ви радва и да ви е гордост! Balloon
Тит и Боби, стискам палци всичко да е наред!
При нас също бурята е доста силна днес. Надявам се утре вече всичко да се успокои.

Острова да ви е кажа е пренаселен с котки. Та за нашето куче е особено изпитание да стои мирно без да се разлае по тях където и да сме. Joy

# 121
Тути, здрава, щастлива, обичана и ценена да си, прекраснице Flowers Sunflower.

Ети, да е честита девойката ти и името ѝ да ѝ носи само късмет.

Марѝ, да ти е здраво братчето и да имате възможност да се виждате по-често.

Карзче, тийнове smile3511, какво да ги правиш освен да ги обичаш и да се молиш да си купуват акъл от грешките, които правят.

Бел, расте наборчето Hug. И нашият господин ще тръгва на ясла. Не мислехме да го пращаме, но започна да се тръшка като водят кака му на градина, че иска и той при децата. Чак влиза вътре, в групата при кака си и не могат да го изкарат, та го записаха и след две седмици започва, пък да видим как ще е после. Аз така или иначе съм на линия, ако нещо се промени.

Тит, Боби, мислим ви и стискаме палци всичко да е наред при вас.

Роди, идва ми добре информацията за гръцко. Децата тръгват в четвъртък на там и се надявам времето до тогава да се е оправило Hands V.

# 122
  • Бургас
Цял следобед проверявам за инфо от Тит и Боби. Момичета, дано всичко е наред и при двете ви! Hands Pray

Имах уговорка за събота да перат матраците и столовете, звъннаха да дойдели утре. Ми елате, ама досега бърсах прозорци непланирано, че и щори прах. Поне свърших нещо полезно, че иначе цял ден се мотая като муха без глава из нас. В мола не огрях, то само аз сигурно им липсвах днес там с това лошо време.

# 123
  • Canada
Тути, честита да си! Здрава, обичана, щастлива! 🍀

Братът на Мари и девойката на Етти също да не се отърват от хубаво!

Карз, стягай го овреме!

Стискам палци Тит и Боби да се разпишат с добри новини!

# 124
  • Бургас
Момичета, имам информация, че Боби са добре, тръгнали са си към Етрополе, вече може и да са се прибрали даже.

# 125
Благодаря ти, Селесте.  Определено чаках тази информация. 
Етти, здрава,  щастлива и с късмет да е дъщеря ти

# 126
  • югозапад, под "Марков камък"
Благодаря, че писа Селесте, цял ден ги мисля Боби и семейство.
Честити да са празнуващите!

# 127
  • Бургас
Боби,радвам се,че се прибирате у дома! Селесте,благодаря за инфото!
Цял ден настръхвам от ужаса,сполетял любими местенца по морето!
Очакваме новини от Тит!

# 128
  • Бургас
Карз, а при вас на работа как е положението?

# 129
  • Бургас
Селесте,вода да искаш,но е поносимо леко. Имаме поражения.Най-вече от дограмите течове  Надяваме се с това да се разминем. Миналата година имахме наводнени апартаменти,пак по това време,бурята която беше. Дано се успокои морето през нощта,че на моменти имах чувството,че ще ни залее барчето,което е почти на плажа 😔

# 130
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Момичета, благодаря, че ни мислите ❤️
Първо
Тути, честита бъди!
Здрава, обичана, щастлива!
Мари, здрав да е брат ти!
Ети, здрава и щастлива да е дъщеря ти.
Вкъщи сме....
Инфарктно напускане на южното черноморие имахме....
При комплекс Оазис оставихме колата и хукнахме да се скрием в хотела, имаше слухове за спукана стена на язовир...
Мм намери ог къде да прекара колата, но 3 часа бяхме заклещени тук.
Пътят към Царево беше залят....

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 22:37 от * Боби *

# 131
  • Бургас
Боби,важното е,че сте добре и сте си у дома!
Тъжно ми е всичко случващо се последните дни...😔

# 132
  • Бургас
Боби, радвам се, че сте си живи и здрави вкъщи! Дори не искам да си помисля какво ви е било. Децата как са? Сетих се много късно да искам от Ники твой телефон за връзка и тогава тя ми каза, че сте си писали по обед и че пътувате към дома.

Карз, дано се разминете с леки поражения!

# 133
Боби, радвам се че сте добре!

# 134
И аз днес търсих телефон на Боби, но въпреки, че се виждахме преди време, не съм го записала или съм го затрила. Радвам се, че всичко е наред. Сега чакаме и Тит да се разпише.

Общи условия

Активация на акаунт