Искам да кажа...(210) през Септември 2023

• 39 147
  • 687
  •   1
Отговори
# 525
Али, от твоите уста "семейни драми" звучи като "всичко ми е трис, намерих си Майстора". Пу- пу, все такива да са ви драмите.

# 526
От мен прекрасен залез:

# 527
  • На брега на реката
Сави, чудесно е!

Фонсче, много ми хареса. Извън двореца растителността не е много,  а там е истински оазис.

# 528
  • София
Много чудесни снимки видях!
Ние се борим от 2 дни с тока в къщата. От някои контакти като включим нещо в кухнята и пада предпазителя. Съответно сега започнах да вадя всичко от съдомиялната и да го мия, понеже не може да се пусне. “Специалиста”, който е правил тоците нямал идея от какво може да е. Та сега ще трябва да търсим някой друг да провери.
Сега разбрах, че на концерта на Графа ще свири и Ивайло Василев. Откога чакам да го чуя това дете на живо. Heart

# 529
  • Germany
Прекрасни снимки! Напълнихте ми очите!
Тути, баща ми беше ходил преди много години в Рига и все казваше, че е страхотно там и с удоволствие би се върнал.
Али, на море ли е това местенце, на което сте спали? Много е красиво!
Ние днес спахме много. Явно имахме да наваксваме и ние и кучето. Довечера ще имаме гости, та трябва да пооправя, че всичко е на "вили и могили" и да сготвя.
Хубава неделя!

# 530
  • Бургас
Прекрасни места сте показали, едно от друго по-красиви.
Аз няма да казвам къде бяхме досега, иначе който знае сме във Флоренция. Пооправяме малко фацата и тръгваме на разходка.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 23:02 от selleste

# 531
  • някъде ... тук ...
Але, Джунда е прекрасен остров/полуостров. Споделям напълно твоите впечатления! А Фетие - колкото е красив, толкова и капан за туристи (в старата част).  Имат много хубава алея покрай морето от новата до старата част.
Ако сте за плаж - Олудениз е по-добрият избор и е на около 8 км от Фетие. Ние ги пробвахме и двете, че и с долмуш (маршрутка) като ремонтирахме кемпи по Великден във Фетие и бяхме на хотел там 3 дни.

Днес с отварянето на Делфи в 8 сутринта вече имаше 3 автобуса с туристи. Разгледахме го, де.
Уф, утре към София...

# 532
  • Бургас
Пак аз Simple Smile с вечерния отчет.
Скрит текст:
Вече знам какво ще искам за Коледа, нов телефон с хубава камера, че тази хич не прави хубави снимки. Нищо че и устройството зад екрана толкова си може Joy

# 533
  • Бургас
Дъблин е пълна лудница. Хареса ми Simple Smile

# 534
  • Бургас
Коледна украса 🤔

Селесте,много красиво и при теб! Добре се справяш със снимките!

# 535
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Много хубави места...
Али, много хубав град.
Бубе, прекрасен парк.
Днес мисля да отделя деня на Митето.
Да проверя какво са учили, дали има домашно, да почете.
Да постоя вкъщи.
Имах хубави почивни дни.
В петък гледах "Паисий" на ансамбъл "Българе", вчера разходка до Белоградчик.
Обядвахме в хубав ресторант "При Иван", много вкусна сръбска скара.
Не видях балонената фиеста...
Посетихме пещера "Венеца". Много хубава.
Хубав ден!

# 536
Добро утро!

Ели, баш в Олюдениз сме, миналата година тук бяхме и не ни се сменя. Даже до Фетие баш не сме ходили. Планираме го сега.

Напсани и нагласени купуваме бюреци за закуска и запрашваме на плаж.

# 537
И аз наспана. Още пия чай и след малко ще поогледам къщата.

# 538
  • На брега на реката
Добро утро!

Последно кафе във Фуенхирола!

# 539
  • Canada
А нас току що ни натовариха в самолета 😁

Але, Ели, благодаря, знам къде ще ходим следващия път с колата, полетите ми стават все по неприятни 😁

Общи условия

Активация на акаунт