Отговори
# 2 325
  • тук и там
Ние го гледаме също,на български беше "Родители и деца" .Ся ММ гледа някаква фантастика по Прайм,май Колелото на времето или нещо подобно.

# 2 326
Аз съм запланувала и "Синовете на анархията" , който е стар, но не съм го гледала. Но са доста сезони и ще трябва време, което нямам сега. От този сериал произлиза в последствие "Маите от Южна Калифорния" , който ми е много любим. Но е тежък, не е за кеф.

# 2 327
Хахах, Карамелчик, представих си го цветно това със събирането на свещите Joy
Фис е с газирана вода.

# 2 328
  • София
Нямаше ли и лимон във фис-а?

Кара, ти ако си тъпичка...

# 2 329
  • София
Пияндета 🤣🤣🤣.
Ще ви доставя МН да ви ограмоти за джин 🤣.
За РД ще му взема курс за производство.

# 2 330
Анатема! Джин с газирана вода.
Джин фис - джин, тоник и лимон, бре! Долу горе сме набори, на дискотека не сте ли ходили,а? Другото беше водка, т.е. спирт с активен въглен. Газирана вода, молА ви се!

# 2 331
Търти, дано фърчипланката имат вода и храна. Или да направят огранизация за обходни маршрути, някак.

# 2 332
  • France
Ре, първият сезон не е лош наистина, но после става скучно. Така и не изгледахме втория

# 2 333
  • София
Анатема, алилуя, нямам тоник, та пия джина  с каквото имам. Joy Адаптивност му се вика.

# 2 334
  • София
Фил, да, започнах 2 и малко американската пропаганда ми стана повече. Аз по принцип не се кефя на сериали с по 100 сезона. Омръзват на втория макс.

# 2 335
Джин фис е с газирана вода, лимонов сок, лед и малко захар, а джин тоник е джин с тоник и лед.

# 2 336
Хайде сега наспорт!
Вечеряхме навън с дъщерята и приятеля й. Поговорихме, посмяхме се и сега почивка. Ще си допия малкия Джак и се запътвам към банята.
Много сте писали, много сте хапвали, много сте готини. Бър,не прочетох мнението, което си изтрила. Но не одобрявам някой да ти се бърка така. Все пак едва ли си го натрапила насила на някого.
Сири, идвам на помощ за манатарките, само вино няма да пия. Не ми понася изобщо. Нещо друго ще е.
Карамелко, имам чувството, че си от македонския край. Чета те и сълзи ми текват от смях! Както Търти трябва да продава картините си, така и ти трябва да патентоваш разказите си. Талант си!

# 2 337
Тарт къдяй, да ви дърпа ушите 😅 Джин- фис е със сода, газирана вода☝️ Както правилно каза и Бадрулбудура. Интересен ник, има ли си история..в тоя ред на вече полуспортната ми мисла 😂
И верно сей изцъклила една луна..Равна няма. 🫣
Ами поне кат няя се спи..ще се спортувааа..Здрав дух в здраво тяло, мхм..
Вайче, пристигна си тя...след близо 6 часа път..Бря, от Япония щеше по- бързо да си доди 😂
Наспорт!

# 2 338
Ма мола ви се. Джин тоник си е джин с тоник. Джин фис е джин с газирана вода.

Къде има затворени пътища сега? Май около Стара Загора? Добре дошла на фърчипланката.

# 2 339
13, добре че си е дошла благополучно!
Бадрулбудура е от "Приказки от 1001 нощ". Харесва ми как звучи - като скъпоценен камък в моите уши.

Общи условия

Активация на акаунт