Отговори
# 2 340
Абе,  Шехеразадата с нейният султан много си я четях навремето, ама нещо спомен няям за Бадрулбудура...Деменцията не прощава 🤣

Видяхме се с щерката, наклюкахме си...Организираме тайна мисия по случай пълнолетието на Килешов другият месец. Тя, за нейното такова,  беше пусната на дискотека. Така ще бъде и за него. Но ☝️АхтунГ, ахтунг 🤣🤣 Той не е тя, от което следва. Тя ще бъде внедрена кат таЙн агент 😁 да се смеси с тълпата вътре на установеното място/ локация, дестинация.... и полуотдалечИ да наблюдава.. Аз пък 🤣🤣🤣 ще съм отвън в минито. Ще чакам...евентуалноУ извозване при нужда 😁 Планът е замислен тъй щото..,Да не стигаме до полиция 🤣🤣😁 Да успеЙм с общи коалиционни действия с щерката 🤣🤣🤣 да приберем Килешов...за да не създаваме излишни главоболия на контролните органи на редЪТ,  а после те на нас съответноУ 🤣 Та, пъкленият план  е замислен в детайли и микроелементиНи 😁 Тюху, само на вас издавам тази секретна мисия. Това съобщениЙ ще се самовъзпламени след пет минути 🤣🤣
Наспорт!

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 02:11 от Thirteen#

# 2 341
Нищо не разбрах от последните страници. Започнах да си мисля колко тъпа съм станала, докато не се върнах няколко пъти назад и при всяко връщане магически се появиха пропуснати коментари. Начиии, отговорните лица да си оправяте платформата, че ш'ви дърпам ушите.
За първа вечер от нам си кога, малкия спи що - годе спокойно. Предполага се, че блажено ще похърквам, но не би. Оцъклила съм се и не ставааа, дори машинката дето ми пуска изпарения с лавандула и лайка не помага. Обвинявам луната (Бобч, трай ти 😆), която впрочем е много красива тази вечер. Да речем, че съм преуморена.. кво да направя.. освен да накарам ММ да ме вземе на ръце и да ме люшка за приспиване.

# 2 342
Лав, 🤣🤣🤣🤣
Трино, хич ви няма, Килешов да не ви метне по един задвратник накрая от толкоз шпионирВане🤣

# 2 343
Добро утро! Попивка съм, ама по същото време станах.
   Мерси за споделеното за вградените фурни.Кного искам висока,но няма как да стане, мястото е шибано.
   Търти, той налЕ ще е на 18, що такава сложна конспирация?
    Или просто ти е притеснено?
   Лав, слонът е страхотен.
   Свекъра вчера е изпекъл 11 кила пушки, Марулчето отива да ги бели.Пакам ММ да се насочи и да идем до един два мебелни магазини.
   Ай, ще ви наглеждам пак, и умната!
ПП начин, тъй си мислех, че в такива теми сме си само ние и разни балконски лели няма да сеят мозък,надявах се.

# 2 344
  • София
Добрютрю от източния фронт. Вчера и аз чаках щерката да се прибере от рожден ден, та съм недоспала. Иначе слънцето грее, птичките пеят и всичко е наред още.

Ще подхващам олинклузива и ще тропам канчетата, че трябва и да се яде. Почвам есенно, супа от тиква.

# 2 345
Ама сте писАле и не сте спАли таз нощ. Съжалявам, че не можах да изчета Бър, преди да се самоцензурира. Що си се вързала на балконска забележка, не разбирам. Няма нищо де. Кафе пия, свърши ми отровата и ще ходя до магазина, една торба чушки ме чакат за печене и белене, та трябва да се надигам. Обещала съм си, че днес по-лежерно ще я карам. Да видим.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 09:21 от Clo - Camille

# 2 346
  • София
Май ме ядоса повече, че е на ЛС, а не писано тук в темата. И рязко загуцих желание за диалог и какво е искал да каже авторът (аз), а припалих. Както и да е, бързо ми минава.

За понеделник ще ви помоля за палчета, на преглед съм, не знам защо, притеснено ми е.

# 2 347
  • Пловдив
Добра събота!

Я, 13сче, не ми казвай че не си го пускала до сега??? Аз дет съм по, знаете, съм...3 пъти е ходил нашия килеш. Сноще уж на билярд, ама нямало маси, та наю ко си, та дюнери, та...къде 1ч си доде...били 5-ма и не ставало за 1 такси. Не му се давали 5 кинта и пеш с другия герой Grin  Ся как ше го дигна за тръгване към баба му не знам.

Джин пропих пак скоро Blush аресва ми.

# 2 348
  • France
Утро! Какво му е доброто, хвърлям поглед в интернет и там "официално, краят на Гълфстрийм идва; Какво значи това." И моят ужас - "дървениците нападнаха Франция, 1 на 6 домове в Парижкия регион са инфектирани." Аман, бе! От зле, по-зле!

Бър, тегли една майна! Не си го слагай, не си заслужава.

Мисти, тенкЮ за кавето

# 2 349
  • Варна
Добрутро, прекрасни!

Ваш Дорчо днес е ококорен от 6 без 20. Грабнахме се тримца - мъж, куч и аз - и бам в морската градина.

Час и половина разходка. Срещане на изгрев. Боси в пясъка. Навити крачоли и газене в топла морска вода. Мокри дънки, пясъчни крака в обувките. После - дома, кафе на балкончето, гуа-ша на физиономията на припек, измиване на 2 бр. пластмасови столове.

Сега чакам палачинките на ММ да станат готови и прегазвам режима! Ей това е събота.

# 2 350
Дорч, завидях!

Беболина е болна!

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 14:11 от Sissy

# 2 351
  • Пловдив
Сиско, а не си ли? Thinking

Дорч, кАжи за тоя масаж...на сухо или с масла го правиш?

# 2 352
Знам ли и аз , Мисти!

Кажете какво да сготвя днес в кукъра, ама да е нещо лесно , бързо и вкусно!

# 2 353
  • Варна

Дорч, кАжи за тоя масаж...на сухо или с масла го правиш?

На сухо, с камъче от нефрит, по метода на ей тази кака.

Бързо оздравяване на Беболина Flowers Four Leaf Clover

# 2 354
  • Somewhere in the World
Добро утро!
Ейй , Дорч, мноого хубаво начало на съботата сте си спретнали…и аз завидях, ма благородно .
Мечтая си някой ден да живея до морето.
Милата Беболинка, да се възтановява Flowers Four Leaf Clover
Сис, Hug
И един прекрасен слон видях вчера .
Ейй, децата са чудесни…
С таз луна не спах, разбира се почти цяла нощ, са лоча кафе с вас, чакам пералнята и после паля и с детето ще се мотаем а довечера сме на рожден ден на племенника ми, толкова се вълнувам, кога ще порасна незнам.
Вчера синът ми каза, че съм скучна. Ми скучна съм, освен да работа и да се тревожа за мама май верно нищо не права…айде сполай ви и да имате цветен ден Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт