Отговори
# 2 355
  • София
Беболинка да се оправя бързо! Нещо исках да кажа, ама забравих какво.

Марулче, почват олимпийските квалификации на мъжете. Напомням само. Знам, че си фенка.

# 2 356
  • sf
Аз вече се отказах да търся половинка.
Искам някой , дето не ме дразни ,за пътувания и приличен секс. 😆
И аз се разхождам с кучо вече час и нещо,мога само да съжалявам, че нямам плаж наблизо.
После ще пазарувам и нещо ще спретна за обяд. И смятам да поседна с гоблена, че нещо съм го изоставила.

# 2 357
Тринайсче, ма вие не бива в Нагорни Карабах да пускате Килеша! Ай по-сИрьозно, читаво си е детето!
Събота казвате, а, да ѝ таковам таковата на съботата. Няма такър резил. Снощи луна, пълна като кръгъл идиот и Карамела не може да мигне естествено. И каква да измисли, ами да яде бонбони Линдор посред нощите. И естествено няма да седна в тъмни доби в кухнята и да ги ям с нож и вилица, ама си ги взех в леглото. Освиних се порядъчно, до тук всичко е наред, обаче историята е с неочакван край. Измушквам се от леглото сутринта и с половин отворено око казвам на мама да включи машината , да се събудим качествено. Врътвам се да запраша към банята и чувам гръмовен вик- КАРАМЕЛАА, СТОЙ! КАКВО СИ НАПРАВИЛА!? Стреснах се, чак подскочих-  ма, какво да съм направила, ма мила майко? А тя идва застрашително към мен, хваща ми пижамите с два пръста и отсича - ти си се на@кала. МОООЛЯ!!?? Хора, поглеждам се отзад... Явно няколко бонбона предателски са се изсулили от кутията, залепнали са ми на д-то, барабар с обвивките, ма съдържанието им е изтекло въру пижамите, чаршафите, матрака и е станало егасимус мазалото. Два часа търкам пораженията, а старшата се хили, сочи ме с пръст и ме нарича дрисл@...

# 2 358
Кака ви днес се успа, стана преди има-няма половин час Flushed
Добре че милата съседка реши да тропа и блъска под прозореца, иначе още щях да спя и сънувам.

По повод тайната операция "Пълнолетие" - горкия Килеш Joy

Дор, чак ми се прииска море наблизо Simple Smile

Намислила съм да пълня чушки. Тръстиката чака включване.
С дружка имаме някакви крайно мъгляви планове да пораздвижим кокалите за кафе с гледка, но и двете сме толкова несериозни, че гледката с кафето като нищо ще си остане компютърния екран.

Честит рожеден ден на малкото Попи Tada (нали днес беше, че с тоя моя акъл съм за никъде)
Да е здрава, любознателна и малко щура!

# 2 359
  • тук и там
Добро утро! Каката болна, вчера вдигна  и температура-не е Ковид.
 Лав, аз като карах Ковид -спях почти през цялото време, по това разбрах даже вторият път като го карах-все ми се полягваше.Изненадваш ме с това неспане.Бързо оздравяване !
Бър, ще стискам палци в понеделник,сигурна съм че всичко ще е наред.
Искам и аз да живея на морето, ама като гледам-няма да е.

Честита да е щерката на Попи!Да е здрава, щастлива и безгрижна !
Хубава събота !

# 2 360
Попи, чудесна торта! Да ви е жива и здрава рожденичката! Щастлива да расте и много радост да ви носи!
Уж четох, но какво запомних е под въпрос. Най-важното е болничките да оздравяват!
Аз още пия кафе и се чудя от кой край да я подхвана. От много ангажименти пропуснах да се обадя на зъболекарката, а се задават неприятности. Не мога да определя в зъб ли е проблема или венеца не е наред...
Мисля да хвърля джолани в килъра, но се чудя на бавно готвене или под налягане. Имам печен боб в кутийки, накрая ще сглобя тези два елемента, обаче по кой път да хвана преди сглобяването не мога да реша.

# 2 361
  • Пловдив
Joy Ай, Кармелотаа Stuck Out Tongue Winking Eye хиля се кат луда! Мислих, че ТУ ще ти се е скарал, ама...

Попи, честита рожденничка!

# 2 362
  • France
Ний пък се скарахме сутришно с Недовършений. Ей, не разбра, че събота сутрин не трябва да ме закачат. Защо се мота до 10 да изведе децата, не разбрах. Сега нямам нужното време за ОИ, да не говорим, че ще се върнат прегладняли и кисели за обед. Защо не се стегна в кръста и да ги изведе 30 мин по-рано?

# 2 363
  • Пловдив
Фил, ти се радвай, че въобще ги извежда Simple Smile  Чувала съм и др.сценарии, та...
А не могат ли да хапнат на вън?

# 2 364
Мистиче, МУ, ако не е свързано с работата, изобщЕ не се впечатлява.
Само небрежно подхвърли- Карамела тази нощ е мътила шоколадови яйца Joy
Честито да е малкото Попи! Здрава, безгрижна, палава и щастлива да бъде!
Попи, тортата е обрацец! Аплодисменти!

# 2 365
Филче, мятай във фурната пилешко с картофки,сами се готвят. Удряй една метла докато пералнята пере и си гледай кефа! Другото е бошлаф!
Като се приберат го играеш мнооого изморена.

# 2 366
  • France
Това и смятам да направя, а ми се ходеше да бягам и просто да си изпия кафето на тишина.

# 2 367
  • София
Ей, Попи, да ти е жива и здрава момата! И да се радва на всеки миг днес! И на тортата.

Карамело, що 'абиш бонбоните не разбрах? Поемат се орално, не дермално. Joy

# 2 368
Разбирам те, но с малки дечица това е утопия. Няма да се усетиш и ще дойде време когато това ще ти липсва! Знам, сега мислиш, че са клишета тези думи. Но само да сме живи и ще ни разправяш друго.
Да е здрава и щастлива малката фея на Попи! И всички около нея.

# 2 369
  • France
Не е утопия, просто таткото трябва малко да се стегне в кръста.

Общи условия

Активация на акаунт