Отговори
# 285
Карамел,горе главата,все ще изгрее пустото слънце,пък дано е скоро Hug ! И с маман всичко да е шест!
Оф,Сиси,да им имам система смотана.Май на гърците сал плажовете са им хубави 🙄
Бира,вино,и утре по тъмно на тръстиката 🫣.Очаквам и развитие по моя казус скоро,и тръпна от реакциите на близките,и не толкова,колеги 😬

# 286
  • Mediterraneo
Карамеле, всичко ще се оправи! Стискам палци!

Панде, ах как те разбирам! Само веднъж си позволих да посъветвам собствената си сестра да внимава с определени хора, оказах се без вина виновна. Времето опроверга невярващите, ама горчивината у мен си остана. Затова гледам отстрани. Имам много силно шесто чувство за хората и почти на 100 % се оказвам права.

# 287
Карамел, с теб съм 🍀

Ние си дойдохме на мястото. Прекрасен е Тинос. След разочарованието Сирос. Ще се пркръствам.

# 288
Панди, много интересно звучиш... чак ме хваща страх да те срещам на живо... SatisfiedStuck Out TongueSweat Smile аз пък се оплаквам от обратното. Не ми се отдава...

Карамелчик, всичко ще се оправи. Стискаме палци с децата Flowers Four Leaf Clover

# 289
Карамелчо, бързо да се оправяш! Стискам палци и за майчето ти. Дано притесненията ти са неоснователни. Дано!  Няма да се даваш ей. Знаеш, че всичко е кръговрат. 🤗
Сис, ужас! И за вас стискам палци да се отвори място в градината. Много тъпо...

# 290
Сис, ужас! Пак казвам мега тъпа ви е системата, това не е нормално. Има ли вариант някой да се откаже?
Ено, пролетта живот и здраве съм с теб. Малейй какъв живот ще му ударим е тоя ми ти Истанбул. Без деца, нали? 🤣

# 291
Страхотни сте! Вие сте моята ефеверсцентна таблетка, за прогонване на лоши помисли и демони! Обичам ви, много! Както искате, така го разбирайте, но изпитвам потребност да ви се обясня в любов. На вас, уж непознати, а безкрайно близки и любими! Heart
Мързелотче, разрева ме, да нагушкаш децата от мен, ама силно да ги нагушкаш Kissing Heart

# 292
  • sf
И мен ме бройте за Истанбул, плиийс! Без деца ако може 😆
Навих синкото да дойде с мен на гости у Франция. Ще пробвам да изкрънкам някой лев от БНД, да подпомогне все пак разширяването на кръгозора на хлапето. 😆

# 293
  • France
Карамела, стискам всичко Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Сис, ужас! Дано да се намери място, случва се! И за вас стискам!

Ох, искам да споделя нещо, защото няма на кого, но даже не знам как да го облека в думи. Още преди ваканцията дойдоха майстори в блока да сменят едни тапети във входа и да боядисват, да лепят едни стенни покрития... ок, нали. Много любезни, много мили, особено единия. Чак в един момент ми стана байгън да се опитва да ме заговаря. Но си викам, че съм станала абсолютен отшелник и съм отникнала на small talk. После почна да става малко... как да кажа... връщам се с количката и ми се казва "вашият съпруг вече си е вкъщи", или излизам да тичам и "уоу, много време тичахте, колко км избягахте?"... ей, такива. Уж, невинни ама мен ме дразни. Викам си, че съвсем съм станала човекомразка. То си е вярно, хич не обичам да ме следят, обсъждат, дори и когато е съвсем невинно. Когато си тръгнаха, си отдъхнах. И днес - пак са тук. Края на работния ден е, ММ си е вкъщи и аз решавам да хвърля боклука. По ми е удобно без количката. И се стракваме в асансьора. И онзи, бъбривеца, ми предлага да му оставя торбите - той да ги хвърли. Предпочитал да ме вижда по анцуг и да съм ходила да бягам No Mouth и имаше нещо в държанието му, в погледа му, което хич не ми хареса. Абе, с две думи, почувствах се неловко, не знаех какво да кажа и някак си все едно бях наново някаква скапана ученичка, която не знае как да се защити. Ох, не знам дали се изразявам разбираемо.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 07:38 от Philomena

# 294
  • София
Карамелче мила, стискам, всичко ще е наред ❤️
Сис, ще се справите, но защо да e  така.

Фил,режи,директно. Разбрах те аз, не съм имала досег с мъж от 15 г освен моя де, и но това не ми харесва.

# 295
  • France
Аз от 10 и вярвай ми, нямам НИКАКВО желание. То да беше някакъв клонинг на Джейми Дорнан да се почувствам поласкана...

# 296
Фил, не ми идва думата на български, но за мен този е крийп. Мисля, че те разбирам и най - доброто, което можеш да сториш е да го отрежеш директно без хън - мън.
Донси, разсмя ме. Добра стратегия имаш.

# 297
  • София
Остави външния вид, точно Лав.

# 298
  • France
Точно крийпи.

# 299
  • sf
Уф, много ме е страх от психари. Бррр.
Май ви разказвах преди години за един , дето ме преследваше, та се наложи БНД да си поговори с него. 😆

Общи условия

Активация на акаунт