Отговори
# 270
Хилоу, дами. Не ми се пише щот съм крива на кламер и не искам да мрънкам нон стоп, но имам крещяща нужда да изплача, инак ще експлодирам и ще се разградя на молекули и милимунди. Освен всичката гадост, физическа и ментална, непрестанните мигренозни кризи, които ме държат 3 дни и на четвъртия се повтарят, днес прокървих. А съм с тотална хистеректомия... Няма да казвам какво мина през изпържения ми мозък, докато звънях на гинеколожката ми. Оказа се уро инфекция, мехурът ми е зверски възпален и инфекцията е тръгнала на пътешествие. На инжекции съм, но пък нали стомахът ми е в рани, та си е обрало лайката. Опасяват се да не кръвна и отгоре.  Извинявам се за брутализма, но ми е писнал кОра. АМАН, АМАН, АМАН! За капак и мама е с някакви тревожни сиптоми, които не ми дават покой. След хиляди увещания и рев от моя страна, се нави утре да я водя по лекари. Моля за палци и цялата ви позитивна енергия. Че ако нещо й се случи... здравата земя под краката ми ще се срине и адът ще ме погълне. Тя ми е единственият пристан  в клетия ми животец...
Моля, помислете ни с добро Heart

# 271
Карамел! Стиснала съм всичките си пръсти на фльонга да де оправиш възможно най- бързо!🙏🙏🙏

А притесненията Ти за мама да са безпочвени.
Прегръщам те! 🤗

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 19:03 от TuЛи

# 272
Ох, Карамелчик. Силна прегръдка за теб. Дано се оправиш и възстановиш по-бързо!
Палчетата са стиснати, мисля ви с добро и чакам утре да пишеш, че всичко с мама е наред и че при теб нещата са поне малко по-добре Kissing Heart

# 273
Карамела,имаш палците и позитивните ни мисли. Лекувай се,почивай си повече,наложи се на майка ти да се погрижи за здравето
си. Надяваме се бързо да развееш фусти отново!

# 274
Карамел, палците са ми стиснати, да се разсеят бързо буреносните облаци над хубавата ти главица! Възстановяй се бързо, а на мама да е нещо незначително Hug

# 275
Карамел, Heart

# 276
  • sf
Ех, Карамелке, да отминава всичко бързо бързо!
В ПМС съм /първо написах МПС , аах , подсмрък!/ , , направо мога да изям света.
Гледам Пропукване с Антъни Хопкинс и Райян Гослинг и се чудя как му хрумна на втория да участва в Барби. 🤣😆

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 19:24 от donsita

# 277
Донс, точно! Тъкмо се чудех само аз ли не разбирам Барби!

Карамел, 🤗!

Беболина не е приета на детска градина! Бог да ми е на помощ 😩

# 278
  • sf
О, Сис, съчувствам! Какви са ви опциите?

# 279
  • тук и там
Карамелче, стискам палци и за теб и за майка ти. Оправяй се бързо и дано притесненията ти са били напразни. Стягам багаж аз. Тук студ хвана. Ще пътувам с чехли и къс ръкав, щото не нося дрехи за хладно време.Сис, частни ясли нямате ли? Или е скъпо?

# 280
Ще се моля някое детенце да се откаже! Знам ли и аз ! Все още има някакъв шанс , нали надеждата последна умирала.

# 281
Благодаря ви от цялото си сърце, любими мои!
Сис, много стресираща ситуация, дано да вземе неочакван и благоприятен обрат!
Много ви се възхищавам, че сами си отглеждате децата и се справяте успешно. Мама е била до мен през цялото време докато отглеждах Халапеньо. Идея нямам какво щях да правя без помощта й... Най-вероятно щях да си направя харакири, че беше кошмарно бебе. И не само тогава де, винаги е до мен, във всичко, в едно елементарно чистене дори, не ме оставя. А вие как смогвате, ума ми не го побира. Шапка ви свалям! Аз направо да си поръчам един розЕв саван и да взема да се гръмна. Дет, викаше дядо ми, за някой, който не го бива в нищо- дъска за кочина не става от еди кой си.
Гушки от една дъска Hug

# 282
  • София
Карамелче, стискам!

Сис, дано се откаже някое дете!

Оплаквам се, че съм прокълната да виждам истинското лице на хора, които в очите на мнозинството са олицетворение на всякакви положителни качества. Но не умея да покажа на заблудените, че са заблудени. А на тези, чието истинско лице съм прозряла не мога да им правя мили очи и в един момент започвам аз да изглеждам лошата.

# 283
Карамелче,  всичко да се оправи бързо и безболезнено.
И си планирай време за възстановяване и почивка. И майка ти да е добре!

Е, Сиси, аз пък бях останала с впечатление, че има място Буболина. Дано се намери едно за нея бързо.

# 284
  • Пловдив
Карамелко, стискам де що имам! Hug  Всичко ще е наред, ще видиш! Heart Мисли малко позитивно, не се осланяй на чернилката!

Сис, дано се отвори място за малката красавичка! Ти сама ли ще си идваш?

СипАх розав! Ай, наспорт за здраве! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт