Отговори
# 255
Най-сигурния начин да накараш едно злоядо дете да яде е като най-невъзмутимо си придърпаш чинията му и започнеш сладко да си хапваш от храната му 😂! Ама без солети ,близалки , бисквити, бонбони … преди това! Всъщност изобщо не смятам , че някое дете има нужда от тези неща!

С тия ниски температури по София ме плашите, ей! Аз ще дойда от 30+ , ще умра от студ 🥶

# 256
Сиси, явно не ти се е случвало, само да ти я бутне чинията си да ядеш като толкова искаш Joy

# 257
Тили, аз ти казах, че е от качеството на виното Wink
На първото ни море с голямата (беше на година и десет месеца) живя една смяна само на пържени картофи, домати и кисело мляко. Сега не мога да я накарам само чушки да прояде. На двайсет години щом не е прояла, може и да не го направи.

Сис, кога си идваш?

# 258
Ние не я караме на сила да яде.С чинията на двора излизам, защото тя си има любимо  стъпало, сяда си там и си хапва. 
  Лав, мерси, ще погледна! Те всъщност майката и таткото са водещи в отглеждането, аз слушам и правя каквото мога. Драмата ми е , че не яде плодове и зеленчуци , а е хубаво да приема витамини. Ама като не ще сега, ще си я чакаме да прояде. В яслата яде. Пращали са клипчета на дъщеря ми как се храни.
   Сис, и аз така си мислех, ама тя взема лъжицата и почва да ме храни ,Баби ам , Баби ам, ама не ще да яде.
   Ще прояде. Колкото толкова.

# 259
Младши пък от бебе си хапва добре.

Кло, аз те разбрах, но просто ми е странно тази реакция да е идентична към всичките всевъзможни бели вина, които изпробвах, търсейки “моето”. Но явно истината е някъде там. 🤗

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 17:12 от TuЛи

# 260
  • sf
Това в дясната паничка какво е?

# 261
О, и аз (вече) не му бутам в устата. Слагам в чинията и ако яде, яде. Най - често всичко отива на пода, ама каквото такова. Признавам, че ми е трудно да запазя спокойствие, но упражнявам броенето до 10. Марулче, аз му давам витамини, които уж компенсират липсата на разнообразно хранене.

# 262
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пелмени със сметана?
доядоха ми се...
Sad

# 263
Това в дясната паничка какво е?

Тортелини със сос бешамел, разбит с малко маскарпоне (вместо сметана).

# 264
Кло, има време още да се оправи/развали още времето 😂, на 19 пътувам!
И аз давам желирани витамини с Ω3 , ама те са по-скоро десерт 🤣

# 265
Някой ако се опита да ме накара да ям нещо,ще му го изкарам през нос!Всичко,що е било замаскирано усещам.Ми самия вкус не ми харесва,без значение дали чушките ще са печени,варени,пържени,в манджа,в салата.Абсудрд!Все още ги изчоплям като кокошка от храната.Затова и не ги готвя.Само майка има неблагоразумието да ги слага на всичко,и после ги пощя ли пощя.Още помня как насила ме караха да ям един буламач,бурания ли му се викаше 🤢.Не повториха с опитите да "ме научат" да консумирам това и онова.

# 266
  • София
У дома сме.
Дъжд, движение, катастрофи.

И мен с това ядене, пффуу, като се сетя.

# 267
Сиси, явно не ти се е случвало, само да ти я бутне чинията си да ядеш като толкова искаш Joy

Никога! За сметка на това още помня как рева над студена филия с гадния маргарин и как всеки опит да стана от масата беше париран от крясъци, заплахи и шамари!

# 268
  • София
Аз набивах сух хляб, защото трябва да се изяде, поне в ДГ бе не тормозеха да ям.

# 269
  • София
У нас сме ящни. Всички. Но и дъщерята имаше такъв период, месо, картофи, ориз и хляб. Ако щеш. Мина ѝ. Сега яде всичко без копър и портокал. Не че и тях ме ги яде, но не ги обича. Впрочем, портокал като овкусяване на месо яде.

Общи условия

Активация на акаунт