Отговори
# 240
Положението е winter is coming. 13 градуса, вали кротко и неспирно.
Аз с чорапи, дълъг крАчол, дълги ръкави. Лаптопът връз мен, играе го печка Joy
По едно време си подадох изгорелия вчера нос навън и много бързо се скрих обратно вътре.

Моя роднина от известно време ходи на такива екскурзии, "бабешки", както ги нарича. Много е доволна, голям купон било. Пък и по думите й е по-евтино.

# 241
Аз пък чаках да се застуди и ми щукна да изпържа довечера цаца. И с ледена бира,а? Нещо съм се повредила.

# 242
  • София
Марулче, аз опрАжих един патладжан и доматен сос направих. С малко салата и сиренце, екста стана.

# 243
Майкоууу, как обичам!!!!! Отварям прозореца.

# 244
Аз ще си търся точно такава екскурзия до Истанбул пролетта. 🤪😆 Даже си търся компания, ако някоя има желание, да се организирВаме. 😘
Направо зима! Много рязко някак.. да измрънкам.
На мен котката ми топли краката, завила съм се и съм с чорапци. 😂
Цял ден ми се затварят очите.
Марул, и Синеочка е злояда, но взе да пробва и да хапва. Без да е опитала, ми правеше муцуни и вика "това не ми харесва". Ама как разбра?! Я да видиш като опита, как й харесаха много неща. Сега е на нектарини, сливи, ябълки.. Че преди никакви плодове не искаше. Аз също бях злояда, пък ей ме ся, хапвам си. 🤪😂 Ще се оправи и Кати. Много е сладка! ❤🥰
Аз ще пълня чушки. Ще правя и салата с авокадо, но само аз си я ям.
Тези дни се разбихме от ядене! През ден сме в Лидл, Кауфланд... 😭🫣😂 Пазаруване и ядене. Ще се вземам в ръце, ама да видим кога.
Лавче, яко паяци и у дома. 😤 Писна ми да ги трепам, да смуча с прахосмук и да събирам паяжини. Не знам дали има как да се спасим.
Бър, мн гадно така, като си харесала нещо и да го няма. Тъпа им е системата явно, че не следи наличности и да сваля от продажби. Да харесаш друга.
Ох стана роман. Спирам. После пак.

# 245
За паяците- като пръскам за хлебарки от онова от ветеринарната аптека… акутил ли беше… пръскам и по таваните на тераси и стаи- действа.
Ще я мятам аз.
Мид, фърли адрес на лични 🙂

# 246
Тя Кати даже не иска да опита - подавам й , директно бута ръката, или ако е в устата плюе. Разяжда се/но не много/  при дядо си, ама той някак си заразително си хапва. Още като малък са водили едно съседско дете,щото само с него яде. Племенникът  на коляното на вуйчо си прояде, на съседите детенцето пък като ни види ,че вечеряме навън, идваше при нас , сяда му на крака и си топи хляб в салатата. Не знам с какво ги привлича ММ.
    Сигурно и мен така разяжда, щото съм 150 кила.
  И при нас вали, хладинка, на мен ми е 6. По морето да е топло, Тетка да не мърда от плажа.
   Кара мия да се обади вече, моля!

# 247
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пишете, не си играете вие, но нА - изчетох ви.
колко запомних не е ясно, но...
годишнина на веселинкова мярнах. да илядите заедно.
 имаме и рожденички Simple Smile Simple Smile
честито на пантичката - да не секва любопитството ѝ.
честито на кайсийката

мид, прегръдки.
светло да е на душата на Павел.

и никави снимки не видях... мръннн

горинич готви!
кръстя се и дясна, и с лява ръка, а май и единия крак взе да прави кръстни движения.
само да не го уцеля по постериора...

оня ден гледал някакъв блогър/влогър и ми сготви ориз.
без вода! Rolling Eyes
така бил казал блогърът, аз защо съм решила, че взичко знам.
после идва да се извини. накарах го да почисти кухнята след готвенето си.  Satisfied не бил чак толкова виновен.

та тъй!
ще изляза на балкона, че ме тегли да го перна зад врата, а нямам стълба.

# 248
  • sf
За патладжан и аз се нареждам 😆
Много е грешно да се гони дете с ядене. Ако иска да яде, доброволно няма да умре от глад. Като при кучетата е - слагаш паницата ,  след известно време я прибираш, кой ял, ял.
За всякакви екскурзии съм навита, и еднодневни и уикендови.

# 249
И на мен ми минават едни еретични истанбулски мисли, но за края на месеца. МУ вече ще ме изхвърли от нас Joy

# 250
Моя патладжан се отцежда в момента. Трябва да се надигам вече и да слагам олиото в тигана.

# 251
Марулче, понеже имам и аз едно злоядо вкъщи, се ровя доста за начини да свиква и приема разнообразна храна. Та, започнах да следвам една жена, която се занимава с тези проблеми и тя постоянно натъртва - различна храна трябва да се предлага постоянно. За да приеме едно дете дадена храна, може да се наложи поне 20 пъти тя да бъде предложена. За по - голям успех в предлагането е хубаво в чинията да се слага и храна, която знаем, че детето яде. Та, примерно Кати ще си яде 15 пъти само яйцата и няма да погледне броколите, но те ще ѝ станат познати и в един момент ще реши, че може да ги пробва.
Тепърва започвам да работя по въпроса, но виждам някакъв напредък. Ако имате интерес погледнете Kids eat in color, има и инстаграм.

# 252
Писала съм, че наШта родна- първородна караше само на кашкавал, шунка и кисели краставички. Маймунджулъци не сме правили, нито сме я карали насила да яде- за разлека от мен, все ме гонеха с чиния и лъжица в ръка из нас! . Просто чакахме и прояде детето. Сега яде почти всичко, изключая смокини (сигурно има и още нещо, за което не се сещам в момента Simple Smile )и то след като разбра как се образуват.
В нас на спанак се мръщеше без да го опитва дори, в градината изяждаше по две порции, че и още допълнително, ако има. И подобни други случаи. Аз самата като се сетя колко злояда бях... То и сега съм, ама не ми личи.
Свърших с всичко планувано. Сега душ, освежавам лака и дим да ме няма.

ПП. Между другото, тези дни карах на португалско розе- никакви драми със стомаха нямах.

# 253
  • sf
Ох, забравих си оплакването. Наканила съм се в края на октомври да ходя на гости на щерката за 3-4 дни. Онзи ден гледах информативно цените на билетите. Днес отварям, този за връщане гони 300лв. Ааа , а  тъкмо получих имейл, че са ми одобрили двата дни отпуска, които ще ми трябват.

# 254
Абе оставете ги децата да ядат каквото искат и не искат.
Само си представям някой мен да ме тормози да ям или да опитвам нещо, ковто не искам.
Съвсем нормална фаза е известно време като са по-малки да ядат само определени неща и да не искат да опитват.
Израства се. Пък ако не, голяма работа.
Ще ядат каквото харесват.

Общи условия

Активация на акаунт