Отговори
# 225
  • София
Ау, 11 градуса. При мен е 15. Вчера умирахме от жега, варих се в собствен сос.

Тъпото е, че аз много се навих са си я нося. Рядко си харесвам нещо и мразя да пазарувам. Мрън. И автобуса си изтървах.

# 226
Добро утро!
Работна съм от седем,станах в 5,30 за да успея да сляза от гората. Денят ще дълъг,но кеф цена няма. И при мен е хладно-17градуса и ръми.
Спорна седмица,вещички!

# 227
  • France
ДобрЮтро, мацоранки. Аз оставих Монстърчето на училище и ми е малко тъпо. А още по-тъпо ще ми е в четвъртък, когато Недовършений ще заведе Славчо. Но, познавайки се, ще ми е така от ден до пладне. Сиреч, бързо ще ми мине. Къщата е някаква луда кочина. И при циганите е по-чисто и подредено.
Бър, и при мен така май ще се получи. Направих една поръчка за Монсти на някаква braderie (голямо намаление) и ни звук, ни стон. Ни парите ми връщат. Ще ме е много яд ако нещата не са налични.

# 228
Привет! На патерица - Панде, да е здрава, усмихната, добричка както досега и с доза инат малката Панда.
   Мид, прегръдка за теб и децата!
   Днес е хладно, доста хладно, ама ми е добре.
   Фил, използвай малко от свободното време за тебе си.
  Ние вчера голямо мръхтене - ММ цял ден си, аз само следобяд, че до обяд имах внучка на гости. Забелязвам, че започва да говори, казва думички и дава нареждания. Аз съм бабу, а дядо й е нене/не знам защо, сигурно щото непрекъснато и забранява някакви неща/.
   Ре, да знаеш , толкова е хубаво да целуваш бебешко дупе и коремче............
  Пускате прекрасни снимки -красота!!! Моята мечтана почивка е някъде в необозримото бъдеще, което на ММ ще му излезе през носа.
   Бър,- бър , и аз гледах волейбол , хич не съм доволна, хич. И женския финал гледах - машини!!!

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 16:34 от марулета

# 229
Марулета,това ли сладурче не иска да яде?
Ми то си е екстра пухкаво бузланче!

# 230
Фил, много бързо ще ти мине☺️
Зори вече не е на ясла, последният ден със сълзи я изпратиха персонала. Сега се гледаме и я мъкна насам-натам, вчера на историческа възстановка сутринта, на театър следобед. На 15ти тръгва на градина и сигурно ще ми е много криво и на мен, ново място, нови хора.
Търте, те децата по площадките си мерят дрехите, ко остава за големите🤷.

# 231
  • Mediterraneo
Real feel 37 в десет сутрин,, къде ми е есента?! Вятърът довя пясък от Сахара, забулени сме под фин слой жълт пясък. Събрах една лопата прахоляк от терасата, за какво ли се моря, след час ще са две. Сюрреалистично е направо.
Снимка от оня ден

И от сега

# 232
Добро!
Второ кафе допивам.
Панде, да ти е жива и здрава девичката! Hug
Мид, за вас с Ена и Павката- силни прегръдки! Heart
Бър, ще ти върнат парите, коректни са от обувки бг много. Но наЙстина е супер тъпо изчерпани продукти да стоят като налични такива. Явно буквално под носа ти са закупили последната бройка. Което не ги оправдава по никакъв начин!
МЦ ме изненада днес, т.е. той си е по план, но аз тотално бях изключила- редултат от липсата на стандартните иначе симптоми.
Иначе държа стандарт- перални, роботи, ОИ... всичко си е по план. Blush

# 233
Тук е жега. Не се оплаквам, но ММ се. Започна работа и в случая високите температури могат да му създадат голям проблем. Постоянно е нащрек как се развиват нещата.
Аз не си поръчах дрехи, а комплект тигани, за които бях много ентусиазирана (Божке, до къде я стигнах). Снощи ми писаха, че няма да ги пратят. Ми, разочаровах се.
В къщата се появиха паяци мутанти. Вчера един се спусна от тавана пред лицето ми. Можете да си представите как се мятах и пищях. Има ли натурални начини, с които да се избавя от тях? Нямам никаква идея.
Марулче, голяма бонбонелка е внучката. Ще я крадем, да знайш. 😄

# 234
Кротиния, 10 кила е, на 1г и 10 м. Като ги мерят в яслата в началото на месеца, тя е най-лека. Майката гледа там някакви условни норми, винаги е на долната граница. Но тя да е здрава, пък елегантна. Щото ако се е метнала на нашия род, няма да е елегансия.
   Ние нямаме проблем с тежестта й, а с това,че не иска да яде нищо различно от яйце, сирене, солети и сух хляб. В яслата яде. И пица яде.Беше много смешна , докато ми се сърдеше.
    Тарти, наистина сюрелаистично изглежда.

# 235
Сладурана! Тя направо ти е ядосана,а не сърдита. Да е здравичка,пък ще прояде и вкъщи. В яслата сред децата е едно,а у вас е едничка на много възрастни.

# 236
  • София
И аз ще се цупя като Катито, като не ми дават да ям! Hug Ах, леле, само за щипане е.

За парите не ме е яд, никак, ще ги върнат. Не съм опряла до тях. Но въпросната раница още стои като налична на сайта...Иначе извинения и ми пратих някакъв код за намаление. Ми не ща пък, сърдита съм като Кати.

# 237
Кротиния, 10 кила е, на 1г и 10 м.
   Ние нямаме проблем с тежестта й, а с това,че не иска да яде нищо различно от яйце, сирене, солети и сух хляб. В яслата яде. И пица яде.Беше много смешна , докато ми се сърдеше.

Много е сладка! Heart

Покрай децата, от зор, човек завършва актьорско майсторство, кукли и фокуси минимум Wink
У нас супата е "горска", сготвена от катерицата или баба Меца. При приятели готвачката от яслата леля Деси  уж "специално" им изпраща боб, леща или нещо "дробено", защото никой не може да готви така вкусно като нея. Моята дъщеря пък не искаше никакъв друг зеленчук, освен краставичка. Резен домат криех под кашкавала в слепен сандвич, а ягоди прояде една зима, когато цената за 100 грама беше майка си и баща си, докато ме гледаше как ги топя в захар и примлясквам. То без захар не ставаха за ядене. Баба ѝ и дядо ѝ имаха цяла градина с ягоди, но техните били пъпчиви Wink

На плажа съм. Всъщност не съм мръднала оттук от сутринта, заради прогнозата за дъжд днес. Дано ни подмине. Водата е чай Simple Smile

# 238
  • sf
В София е само за книжка под одеялото.
И е студено, трябва да си обувам чорапи 🙄
Дано се постопли утре.
Ходи ми се на екопътеката Искър-Златна Панега и понеже няма с кой ,мисля да се запиша на организирана еднодневна екскурзия, като бабите 😆

# 239
И маймунясването не помага при нас. Какво ли не опитваме. Ще прояде, само да е здравичка.
   Моите не са били злояди , нямаха колики, нито зъби разбрах ,че никнат. Бебета еднорози. Сега Катюшка ми показва откъде изгрява слънцето.  Само здраве да е! Баба ще тича след нея с чинията по двора, кво да прави?! съседско дете до 5ти клас го гонеха така по тротоара да яде .Аз все се чудех и заричах, че при мен това няма де се случи.Аха, вече два пъти съм след нея на двора, поне на пейката ред къщата не ме е изкарала още.Затова не се заричам вече.
    Оф, кажете кво да готвя ! Мисля едно пиле на грил да взема, нито ми се виси по опашките в магазина, нито ми се готви.

Общи условия

Активация на акаунт