Отговори
# 210
  • Somewhere in the World
Честит рожден ден на Пантето Kissing Heart да е здрава и упорита! Heart
На Кайсийчето на патерици пожелавам да е здрава, обичана и ценена Heart Cocktail
Мид, Бог да го прости твоето другарче, а теб те прегръщам и сили ти желая Hug
Аз май се разболявам… дрогирам се и ако утре не съм ок ще си взема болничен. Но съм бясна от безотговорността на шефката, ма няма как.

# 211
Мерси,Ренко.
Надявам се да не е нищо сериозно и при него.
Може да се стори смешно,ама той наистина не спира да говори Grinning А и на висок тон.
Крещи и вика от време на време,но мисля не е само той.

# 212
  • Варна
Честито на Пантичката!  Flowers Hibiscus

Layla, случва се загуба на глас, наистина от много напрягане на гласните струни - аз помня от моето дете. Нищо му нямаше, дано и при вас е така.

На мен ми треперят ръцете от търкане на мебели и краката от тая физзарядка, ма пък лъснах всичко. После седнахме с мм и се наспортувахме хубавичко докато има чинии и чаши Simple Smile Сега той похърква, аз допивам една чаша биричка за десерт и утре последен напън.

Живот и здраве, едно кафе във вторник сутрин може да ви черпя с изглед към новата ми махла.

# 213
Мид, нека почива в мир, а вас ви прегръщам силно. 🤗
Честит рожден ден и на вече не толкова малката Пантичка. Жива и здрава да ти бъде, Панде. Нека расте все такава очарователна девойка и да има щипка късмет по пътя си.
Лайла, и при моето забелязвам, че му пресипва гласа, особено като е в период на дране от рев. В един от случаите, когато това се бе случило, бяхме на лекар. Нищо му нямаше на гърлото. Дано и при вас няма нищо.
Дорчи, чудни сте! Как ми се прииска да ви посетя.
Днес и ние сме на заешко. Свекито гледа зайци и ни е заредила фризера с месо, което е сварила предварително в някакъв бульон. После ние си го печем. Топи се в устата. Мням.

# 214
Какви гледки само фърляте тука, браво на вас..

Мист, забрайх да пиша, да. Втора година му накупувам от Турция дрехи. Знам, че не са оригинални 😁 но и Килешов и аз сме доволни. Найк, примерно, комплект анцуг..излиза към 45 лв. Като качество нямам рекламации изобщо. Пера, не избеляват цветовете..Красиво скалъпени.шевовете са добре...плата също. Има много различни модели като избор. Също панталони, дънки...блузи, пуловери все "брандирани" копия. Знаеш, че на тази възраст искат всичко да им е бранд някакъв, а сумата си е баят...Та така спасявам положението.  Взех доста дрехи..за доста по- малка сума, в сравнение ако бях накупила оттук. Не правя компромис само с обувки...иначе заради единият надпис...-》 турския пазар 🙃
С една дума- щом и той е доволен, всичко е ток.

Днес беше тежък трудов ден...
Спокойна вечер,другарки!

# 215
  • София
Бър, да. Слагам картоф, морков, пащърнак, сладък картоф и малко хрян.

# 216
Успешна нова седмица!

# 217
  • София
Успешна да е! Пия кафето и отлитам.
Тук е есенно прохладно, но още зелено. Не знам направо как да се обличам.

# 218
При нас заваля тази сутрин, доста интензивно на моменти. А аз оставих в апартамента всички дрехи от морето, които бяха подходящи за дъждовно време. За да имам повече място за багаж, в следващите три дни, докато окончателно се приземим в града. Сега съм нахлузила чорапи и маратонки на къси дънки, но каквото е такова.
Днес в програмата ми е педикюр и фризьор. Добре, че съм в отпуск още и чак в четвъртък съм на тръстикен.

# 219
Добро утро от Поморие! Хубав ден на всички!

# 220
  • тук и там
Добро утро. Днес ще събирам багажа и ще чистя и утре потегляме. Вали и е мрачно в Зарата, баш като в Белгия  , начи ни е време да си ходим.Попи, и моят ще е първокласник-ама във училището към посолството. Изтърва даже първият учебен ден, те на 2-ри започнали, та в едното ще е четвърти в Бг училището-в първи. Още  мислим как да наредим нещата, щото в събота имат тенис, каката танци и тенис, и за капак и училището трябва да вмъкнем.
Хубав ден на всички.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 08:57 от Кайсия

# 221
Кайсия, имате късмет. От вчера лятото тук се върна. През седмицата над 30 градуса го дават да стане. Joy

# 222
  • Пловдив
Добро!

# 223
  • София
Сутринта си харесах много и си поръчах раничка, бяла, кожена, изчистена. Ся получавам мейл, че не могат да ми я доставят (щото я нямат) и ме ми възстановят парите. Защо изобщо е качена в сайта, Обувки.бг?
Кисела съм.

# 224
И аз скоро имах подобен случай с едни маратонки. Анулираха поръчката и ми върнаха парите много бързо.

Ха добрутро ви. При мен е студ. Телефонът показва 11 градуса.

Общи условия

Активация на акаунт