Отговори
# 195
  • София
Дойдоха, аз за това се развихрих 🤣. Бъдещият дядо може и на джин да кара.

# 196
  • sf
На патерица - да е жива и здрава Кайсия!
Да а е жива и здрава малката Пантичка!
Да почива в мир Павел! Мид, гуш!

# 197
  • София
Скрийншотнах си рецептата за заека. Аз също го готвя със сметана, но и с горчица. А ми се иска да разнообразя. Та ще се пробва, благодаря.

Ре, какви кореноплодни слагаш? Морков, картоф, пащърнак, ряпа?

# 198
Панде, честита да ти е малката Пантичка! Здравичка, послушна и успешна да расте. 🥰🍀🎉💐
Много хубави снимки пускате. Супер. 😍
Аз си сипах винце, наздраве!

# 199
  • sf
Наздраве! Аз имам бира и чипс. Уж за мача, ама той е чак от 22ч, пък аз ги преполових. 😆

# 200
Наздраве Beers
Напомнихте ми, че и аз имам бира и чипс.
Гледам Игри на волята.

# 201
Донс, кой мач? И аз гледам ИВ5, а се бях зарекла да не им гледам нагласената простотия, след последния сезон и сърбина, дето спечели незаслужено. 😆

# 202
Мда, много се ядосвах с него миналия сезон. Но пък снощи много ме забавляваха, смях се от сърце Joy

# 203
Снощи, като и сега, гледах за фон. Не мисля да го следя. Дребната ме ръчка да играем и отивам.

# 204
  • France
И аз си фотнах рецептата. Не знам как успявате да ги гледате тези реалитита. Мен ме изнервят.

# 205
  • sf
Осасуна-Барса

# 206
Фъргам ено очо на ИВ 5, подхилквам се, другото очо се разделя между компа и книгата, междувременно си накапках /по Карамелчо/ розенце върху ледче...
скапана съм иначе и усещам как шзаспъ още в 10... ММ няма да се прибира, обади се, още работа имало да се върши.. охлеле...

# 207
Мид, Hug
Здрава и усмихната да е Пантата,любознателна и все така разбрана!
Събрах половината деца на махалата на двора ни 😁.И майката на дружката на Шефа ще науча да пие 🤣.Пасваме си засега идеално с нея,плюем родите наред 🤣🤣🤣.А двамата любовчии започват да го раздават,с целувки се изпращат 🤐.А бебето,ох че кротанче е,стига да не го мъчат зъбките.
Пак време нямах за почти нищо друго.Един бърз боб,една пералня и салата 😁.Утре отначало 🙄

# 208
Мид,прегръщам ви! Heart

Пантичката да е жива,здрава и да не ядосва мама! Hug

Карамелче, де си?

Заек не обичам,но рецептата на Мисти ми хареса!Ще потърсим май да вземем и ние от някъде,че мойто дете обича пилешко,а хич му нямам доверие на това по магазините.

И да питам нещо по-опитните мами.
На Малкия му бяга гласчето (пресипва) вече няколко пъти,без никакви други симптоми или признаци на разболяване.Обвинявах сладоледа, защото,когато яде след това гласа му става дрвзгав,но пък нещо не му си струва ок.За ден,два му минава. Thinking

# 209
Лейла, опит няма в това,но да споделя,ако ти помогне.Бебето е на 6 месеца.И няколко пъти се случва,след продължително реване,да му изчезва гласа.Тези дни пак беше така,и посетиха педиатър.Като цяло е абсолютно здрав,с изключение на пресипнал глас.Категоричен е лекаря,че нищо му няма,явно такава му е особеността на ларинкса,и "ще го израсте".Дано и при вас е нещо подобно!

Общи условия

Активация на акаунт