Отговори
# 180
  • София
Благодаря за пожеланията, момичета!
Малката юбилярка не разреши да й правим снимки. Бях ОК с желанието й, важно е тя да се чувства добре. Съжалих за липсата на снимки и най-вече на клипче в момента, в който не просто духна свещичките, а с духането ги събори (неволно) и се уплаши, че ще се подпали тортата. 🤣

Попи, браво на вас. Първокласничката с желание ли очаква 15 септември?

# 181
  • France
Да ти е жива и здрава щерката, все така с характер да върви напред в живота.

Аз пък се ядосах на Недовършений днес. Въобще не ме слуша напоследък. Много криво ми стана.

# 182
Тя май от понеделник е на училище на Попи дъщерята. Или бъркам?

# 183
Мисте, самопоканвам се у вас на вечеря Simple Smile
Дор, видях снимката, чудна си. И хобито ти е чудно Heart
И музикантът на Лав от вчера и той чуден, та чуден Stuck Out Tongue Winking Eye

МУ и сестра му ме ядосаха. Спасява ги това, че и двамата са далеч.

# 184
Панде, чака, че яко изтъпя през ваканцията. Ама тръгва тази сряда, тук при нас са малко по-рано.

Да, Кло. Някои училища още в петък тръгнаха. Нашето не знам по кой се равнява, но започва на 6ти.

# 185
  • Пловдив
Бърд, идвай Simple Smile Всъщност..на мен ми се идва при теб! Красиво е!

# 186
Мисте, грабвай вкусотиите и пристигай Simple Smile Пиенето от мен. Не е като родопската красота, но пак е хубаво и величествено.
Приключихме с обиколките, утре почивка и обратно. Дават и времето да се разваля, та съвсем навреме.

# 187
Мистева, драсни за чабатите и заека, моля.

# 188
  • Пловдив
Ох, Сиросче...и при теб искам Heart Eyes
Рецептата...
Скрит текст:
Заека май съм писала...режа на порции, осолявам и овалвам в брашно. Запечатвам в зехтин с няколко скилидки чесън. После добавям малко бяло вино и малко вода и на слаб огън да се готви. Като е почти готов отмествам от котлона и в тиган задушавам 4 големи глави кромид. Като омекне добавям сока на 1 лимон и 1 течна сметана. Тая смес отива при заека и къкри до готовност Simple Smile
Скрит текст:

# 189
Мерсаж. Да разбирам, че при заека ни пипер, ни домати? Някакви подправки?

# 190
  • София
Заек никога не съм готвила. Яла съм в детството, когато прабаба ми гледаше. После на гости 1-2 пъти. В бакалията на Тринки май пускат такова месо. Замисляла съм се да взема, но после си го представям като домашен любимец и съм дотам. Знам, че не декоративните зайчета се ядат, но ... Повредена е явно някаква част в мозъка ми. 🤭

# 191
  • Пловдив
Мерсаж. Да разбирам, че при заека ни пипер, ни домати? Някакви подправки?
м не...домат и заек никога не съм готвила.
Подправките ги забрайх Blush ама аз слагам и чесън на прах, 2 щипки мащерка, ч.пипер...туй то. Това е най-харесваната рецепта за заек...а съм пробвала доста Simple Smile
Имаме домашни и често правя...хубу, че тийна разбра, че е в пъти полезно от пилешкото в магазина.

# 192
Панде, споко, този от магазина прилича повече на пинчер Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз го правя в плик за готвене или в чугунен съд.

# 193
  • София
И аз обичам заешко. С кореноплодни, вино и на бавно готвене го правя.
Готвих сарми. 100 броя поне и баница правих. Исках и тиквеник, но тиквата беше се скапала.

# 194
  • Пловдив
Ре, а децата дойдоха ли с кутийките? Simple Smile Щото аз бих.

Начи, ако не ме е срам от себе си ще изям всички хлебчета No Mouth  Тоя път са трепач...
В предния пост не мога да изкарам линка... тайната явно е в лепкавото тесто и премятането през 30 мин.
https://www.facebook.com/reel/550350993824810

Общи условия

Активация на акаунт