Отговори
# 165
ЧРД на малката Пантичка! Всичко най-хубаво пожелавам!

# 166
Съжалявам, Мид, не ми стигат думите, то не, че има такива. Прегръдки за трима ви.

Панди, жива и здрава да е малката Пантичка, щастлива и спокойна да расте

Животът в цялост...

# 167
Мид, прегръдки за трима ви! Ще пия едно довечера за Павел!
Здрава, щастлива и успешна да е Пантичката!
Дор, супер си!
Тетка, по време на ремонта е ад, но пък после е хубаво и се кефи човек на новичкото!
Стаята на тийна е за боядисване, чудя се да реновирам ли гардероба му или да купя нов. Бюро ново трябва със сигурност, разместване на мебелите също, а възможните комбинации са изключително малко. Или стената идва къса, разположение на врати, прозорци пречи, абе.....

# 168
Честит рожден ден на малката ПанТичка! ❤️ Да има спокойно и щастливо детство!

Полагам малко кокали да почина, че много ми дойде ОИ. Пък и още съм във ваканционен режим 🤣🤣🤣

# 169
Да е честита малката Панди!

Мид, прегръдка! Кога мина една година 🙁

# 170
Мид, думи няма! За теб и децата 🤗

Честит ден на Пантичката в темата 🥳 Да расте здрава, щастлива и много поводи за гордост на мама и дядо!

Дорч, добре изглежда… Ако имам път към Варна и ти се изявяваш по същото време… ще искам да ви чуя и аз. За миш- маша е абсолютнонищо сложно- просто смесвам яйцата, сиренето и айвара 😎 мързеливо, но вкусно.

Аз съм на тръстика след обед.. ъффф!

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 13:58 от Thirteen#

# 171
Мид,да почива в мир твоето момче! 😢Голяма прегръдка за тримата ви!❤️
Честит рожден ден на ПанТичка,жива и здрава да ви е!🍀
Отювам да полегна,че се уморих от нищоправене!😄
До скоро, гугутки!

# 172
Честит рожден ден на Пантичката! Да е здрава, щастлива и любознателна! Tada

Сервирам ви кафе с гледка

Скрит текст:

# 173
  • Mediterraneo
Мид, прегръдка, светла му памет на Павел!

Панде, да е здрава и щастлива Пантичката! Да канализира енергията си в правилната посока, нали така заръчваш, пожелавам й го!

За две стотинки работа не съм свършила днес. Снощи ме утрепаха от работа, днес ще е същото( заради лошото време), та си спестих усилия да работя и вкъщи. Бурен вятър има, веднага се напраши къщата, ама утре ще изчистя, дано да утихне. Вчера беше хладно, че и валя, ама днес сме като в пустиня- духа, ще те отнесе, а горещо.

# 174
Мид, прегръдки на трима ви... за нас годината е минала бързо, но на вас дори не мога да си представя какво ви е Sparkling Heart

Честит рожден ден на малката Пандичка! Да е усмихната и спокойна, майка й също Gift Heart

Нямам сили за повече. Вчера и днес се съсипахме от работа, аз поне се прибрах, ММ е още там и бачка...

# 175
  • тук и там
Да почива в мир,Павел.Мид,прегръдки за вас.Пантичката да е честита,здрава и щастлива .Прибрахме се от Търново,хубаво беше,много добре си изкарахме.Черпя със снимка с гледка от старата столица.Другите не мога да ги кача,били по-големи...

# 176
Панда, честит рожден ден на дъщеря ти! Здраве и късмет и за двете ви.
Мид,сили и кураж ви пожелавам!
Сега ти майка,ти баща.

Поздрав от Въча

# 177
  • София
Да е жива и здрава, усмихната и щура, щастлива и влюбена в живота!

Измих прозорците, оправих, прах. Сега мръхтя на дивана, боли ме кръста и гледам волейбол. Ох.

Чудесни снимки!

# 178
Да е жива и здрава малката Панта!

Ние днес стегнахме първокласничката. Най-накрая сглобихме бюрото, надписах етикетите, подредихме пособията. Остава да вземем нощна лампичка и възглавничка за стола. Чистене и пазар - отметнати. След малко трябва да си направя последната тренировка за седмицата и ме чакат едни миди да метна за вечеря.

# 179
  • Пловдив
Аз мушнах едни чабати да се пекат и пак ще плюскаме Head Band
Отделно заек с лук и сметана..сушилнята чакам. Трябва основно чистене, ама няма да сега Grinning
Чудя се кво да гледам Thinking
Снощи не ни стигна пиенето Flushed иначе сигур дигнахме махалата, че пяхме Blush

13сче, струва ли си пазара за тийна? Има ли читави дрехи?

Общи условия

Активация на акаунт