Отговори
# 150
Добрютро! Благодаря за кафето! Пия го и похапвам сладолед за закуска.
Донси, ама и ти си един подпали-фитил! Simple Smile))
Наслаждавай се на отпуската, където и да решиш да я прекараш.

# 151
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
Сина ми се върна на 30-ти август от лагер, на 31-ви всичко изглеждаше наред, на 1-ви вече тръгнаха сополите, тази сутрин единия му клепач е розов и подут, конюнктивит...
А е едва септември! Месец май знаете ли кога е, другарки?

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 12:53 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 152
  • София
Днес става една година без моето момче, да пиете по едно.
Времето и живота си текат неумолимо.

# 153
Прегръдка, Мид! Hug
Наистина времето лети...

# 154
Мир на душата му, Мид! Прегръдки за теб!

# 155
  • София
Мид, сякаш беше вчера. И сякаш още е тук. Прегръдки и от мен.

# 156
  • France
Мид, мило другарче... толкова сте сладки на тази снимка Broken Heart прегръщам те с децата.

# 157
Мид, прегръдки за теб, Павката и Ена. Тече времето, никого не чака. Непременно довечера ще пия едно за Павел.

Вчера нашето момче трябваше да има РД.

# 158
  • Варна
Пропуснала съм да честитя на Веселинкова годишнина, Flowers Hibiscus
Кайс имала РД Flowers Hibiscus
Бъдете здрави и щастливи!

Изтървах снимката на рожденичката, видях красиви пейзажи и готини кафета, компанията на Бърд, много сладка.

Донси, не разбрах ще дойдеш ли насам, аз съм във Варна, обаче... Ще съм прясно настанена в нов дом, зарината в кашони и чували, а на 6-ти ще трябва да спрятам голяма семейна софра. И съм на работа всеки ден тази седмица, само на празника - половин ден.

Лав, музикантът е разкошен!

Тетка, дано случите на хубаво време на морето. За по-нататък, ще се изгърчите здраво, но после ще се получи красиво и ще ви радва. Чета, че и теб можело да видя...

За утре в нашия град има дъждовно-гръмотевчина прогноза. ТамЪн в най-големите проценти се пада да дойде уговореният камион и да товарим пиано и други едрогабаритни... Гняс.

Мид, колко прекрасна двойка сте били! Прегръдки за теб!

Бърд, и за теб!

Аз да благодаря на всички, които ми се зарадваха на снимката Simple Smile
Имаме свирене на 09.09 в Дулово и 22.09 във Варна. Ако някой се пада в съответния град или околност, да дойдИ, ще бъда много щастлива!

# 159
  • София
Мид, ❤️ 🤗! Светла му памет!

Дорче, много вдъхновени изглеждате всички! Има ли място в интернет, на което можем да чуем нещо ваше?

Донси, колко добре те разбирам само! 10 дена на морето се чудех нов човек ли е БНД, че вече не ме дразни. Е, успя да ме опровергае за няма и минута в последния ден, когато разплака дъщеря ни. Не просто ме изразни, идеше ми аз да разплача него.

Влезнах с намерението да почерпя виртуално за моята рожденичка. После се разколебах , защото ми се стори неуместно поради годишнината от загубата на Павел. Но докато писах поста си казах, че едва ли Мид би имала против, а и Павел също - излъчването му от снимките говори за безмерна доброта приживе, която със сигурност е трансформирана в положителна енергия, витаеща във вселената към момента. Така, че, почерпете се за  здравето на моята Пантичка! И й пожелайте  да канализира ината и упорството си в правилните посоки! 😄

# 160
Привет, дами! Изтървах ви доста, че съм заета напоследък.
Почти бях сигурна, че днес става една година без Павел, светла му памет! Бубе, прегръдки за теб и децата!
Видях Дорч, май сме ви слушали в заведение, няма да казвам кое, в центъра е.
Панде,здрава и все такава умна да ти е Пандичката!

# 161
  • Пловдив
Панде, да е здрава малката умница!

Добро неделно!

Мид, кога мина 1г??? Прегръдки Hug

13сче, а тийна с вас ли беше? Имаше ли читави дрехи? Не, че мога да накарам ММ да иде пак там, ама Grinning

# 162
  • София
Мид, много прегръдки за теб и децата. Павел да почива в мир.
Пантата да е жива, здрава и щастлива.

# 163
  • София
Панди, мила, здрава и успешна да е.
Просто цифри, един си отива друг идва.
Страхотна служба в храма в св. Влас. 🙏

# 164
Бог да го прости,Мид.Да почива в мир. Прегръдки!
Ч.Р.Д.на малката Панта!Здраве и желая , другото ще го постигне с вяра и упоритост!
Ч.Р.Д.и на Кайсия, на патерици, но от сърце!

Общи условия

Активация на акаунт