Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 138 - септември 2023)

• 96 864
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 690
Не са ми звънял. В последствие попълних адреса, уж за по- бързо. Имам и бутилка от второто теглене, някъде за бъдни вечер може и нея да изпратят 😉

# 691
Имам известие от спиди за утре хел ще доставят колонката, спечелена от първото им теглене Simple Smile

Да попитам звъннаха ли ви в 14-дневен срок, както е описано в правилата им? При мен - ни вест, ни чудо от тегленето на 11.09 до сега.

Мисля, че за най-голямата награда (или тези със стойност над 100лв, за които се дължи данък) биха звъннали. Миналата година спечелих пуф и ми се обадиха.

Но за всички малки награди не звънят. Куриерска фирма изпраща известие ден по-рано.

# 692
Аз съм с метална чаша от първото теглене и до сега никой не се е свързал с мен. Имам попълнен адрес, но нищо не съм получила.

# 693
Аз съм с метална чаша от първото теглене и до сега никой не се е свързал с мен. Имам попълнен адрес, но нищо не съм получила.

А случайно да ти се занимава да ги питаш защо те бавят? В сайта на играта има контактна форма. Некоректно е от тяхна страна да не си спазват срокове, които сами са определили.

Интересно ми е какво ще кажат за забавянето. Уж трябваше в 15-дневен срок да изпращат. На мен така ми бяха отговорили при предишната игра.

# 694
  • Пловдив
Току-що Спиди ми донесе колонката от Хел спечелена второто теглене.

П.С: Преди малко Европът достави на мама ваучера за преживяване от Ариана.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 11:06 от Petya Krivcheva

# 695
  • София
игра с награда 2 билета за концерт на Графа на 30.09.2023 на стадион "„Васил Левски“"

# 696
А случайно да ти се занимава да ги питаш защо те бавят? В сайта на играта има контактна форма. Некоректно е от тяхна страна да не си спазват срокове, които сами са определили.

Интересно ми е какво ще кажат за забавянето. Уж трябваше в 15-дневен срок да изпращат. На мен така ми бяха отговорили при предишната игра.

Изпратила съм запитване през контактната форма, но нямам отговор.

# 697
Има ли игри на превръзки е момента? Напоследък не успявам да ги следя и ми е по-лесно да попитам 🙂
Ако някой ме насочи на коя страница остана списъка с активните игри, също ще съм много благодарна.

# 698
  • София
Има ли игри на превръзки е момента? Напоследък не успявам да ги следя и ми е по-лесно да попитам 🙂
Ако някой ме насочи на коя страница остана списъка с активните игри, също ще съм много благодарна.
30

# 699
Получих мейл от Юниливър, спечелила съм продуктов пакет Simple Smile много се радвам и ще ми свърши страхотна работа.

Ще продължа да играя за прахосмукачката, както и в чисто( правя ремонт и препаратите вървят яко, а открих че препарата за под им е хубав и ми допада)

# 700
  • Сливен
В отговор на коментара на JustMila - ако мислиш пак да участваш в тяхна игра, вземи си от мокрите им кърпи. През лятото сменяхме единият климатик и момчетата където са пипали стената, от едната страна /говоря за вътре в стаята/, имаше черни отпечатъци от ръце 🤯 И си казах край - сега и за боя трябва да се ходи... Да, ама не 😃. Взех на своя глава, да пробвам с 2-3 мокри кърпи на "Чисто" и чудо - всичко се махна, няма да стои като замазано или боята да си е променила цвета.Не знам и не съм гледала какво съдържат, ама свършиха страхотна работа.

# 701
И аз снощи получих известие днес да очаквам колонката от Хел кафето. Днес я получих. Обаждане не съм имала, защото, когато спечелих, въведох адрес в профила си. В стари игри, в които не е имало къде да се въвежда адрес, те се свързват със спечелилите, тогава съм получавала СМС или съобщение във вайбър. Коректни са, просто този път нещо се забавиха с разпращането, за разлика от предни техни активности. Така че всеки ще си получи наградата рано или късно.

# 702
  • Русе
Ами с играта на Кауфланд какво стана? Тази с активирането на купони имам впредвид?

# 703
Ами с играта на Кауфланд какво стана? Тази с активирането на купони имам впредвид?

# 704
  • София/Търново
https://game.jysk.com/jbg-festive-offers-2023#/

Играта на Юск вече е активна.

Общи условия

Активация на акаунт