Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 138 - септември 2023)

• 96 877
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 675
Пишеше го да,аз не се включих заради скандала преди години с тях,зачеркнала съм ги като марка отдавна.
И Аз така , винаги за това се сещам и навсякъде им подминавам козметика.

И да помрънкам.. че от никъде нищо 😁🤦🏻♀
🍀🍀🍀

# 676
И аз съм с тест от dm

# 677
Имам известие от спиди за утре хел ще доставят колонката, спечелена от първото им теглене Simple Smile

# 678
Да се похваля и аз с тест продукт на Джонстън и ДМ, че отдавна нищо не съм печелила. Имам и някакъв приложен файл, но не мога да го отворя на телефона. Там адреса си ли трябва да напиша, или ще вземат адреса от приложението си?

# 679
Имам известие от спиди за утре хел ще доставят колонката, спечелена от първото им теглене Simple Smile

Мале колко се бавят. Предишни кампании идваха до дни в същата седмица, а сега се бавят толкова много. Първото теглене сега е било на 28.08 Dizzy Face

Явно наистина са започнали да използват "15-дневен срок" за изпращане.

# 680
Имам известие от спиди за утре хел ще доставят колонката, спечелена от първото им теглене Simple Smile.                                                   Значи моята за Коледа да я чакам

# 681
  • Пловдив
И аз имам известие за доставка утре на колонката от Хел, спечелена второто теглене.

# 682
Една игра на чипсове Patos.За първи път ги чувам,ще потърся по магазините,наградите са хубави,талоните са в самите чипсове,които са обозначени с лента,че участват в промоцията.

# 683
  • София
Какви са тези чипсове? За сефте ги виждам. 😃

# 684
# 685
Имам албум от предишна игра на тези чипсове. Трябваше да събереш осем картончета от всяка награда и я печелиш. Много трудно се падаха последните. Не си раздадоха наградите накрая.

# 686
Една игра на чипсове Patos.За първи път ги чувам,ще потърся по магазините,наградите са хубави,талоните са в самите чипсове,които са обозначени с лента,че участват в промоцията.

https://www.spechelinagradi.com/2023/09/specheli-nagradi-chips-patos.html

Не пише да ги има в определени магазини, но не съм ги виждала до сега. Ще се огледам и аз.

# 687
  • Под Слънцето
Загубена кауза е Патос-а! Хич да  не си правите труда да му вдигате оборота и да чакате награди. Преди години купувах с чувала, даже ТП щях да  му ставам..
Мога да разкажа много, но и този пост ще ми се докладва и измете, та не виждам смисъл да си троша пръстите, но се чувствайте предупредени.

Хубав ден!

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 12:42 от TopsyG

# 688

Да попитам звъннаха ли ви в 14-дневен срок, както е описано в правилата им? При мен - ни вест, ни чудо от тегленето на 11.09 до сега.

# 689
  • Тук и там

Да попитам звъннаха ли ви в 14-дневен срок, както е описано в правилата им? При мен - ни вест, ни чудо от тегленето на 11.09 до сега.

Ако имате написан адрес в профила си, направо изпращат.

Общи условия

Активация на акаунт