Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 138 - септември 2023)

• 96 873
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 660
Докладвам поредната некоректна в Инстаграм. Teaninova. Трябваше да изтегли на 25.08, но така и не се случи. Писах и да попитам има ли печеливш, гивъуея бил свършил, но щяла да изтегли на 15.09, защото била почивка. Това не и пречи всеки ден да качва по 100 сторите.

# 661
  • Тук и там
Аз тази отдавна я отследвах, точно поради същата причина.

# 662
  • София
Вече мога да се похваля официално след като получих Картата от Жатецки Хус 🍀🍀🍀
С една бележка и я верифицираха по имейл.
Честито и на другата печеливша от темата,с която си писахме по повод наградата😊

# 663
  • София, Дружба 2
КК и билла за швепс качиха печелившите. Мен естествено ме няма.

# 664
  • Сф
Писах на Кока-кола през месинджър, защото така ме изпраща приложението им скапано. Нямам отговор за Фюзтий.

И тъпата им нова игра продължава само първата Фанта с подноса да отваря, само при мен ли е така?
Не мога да кача скрийншота , какво става не знам. Направи ли това,което те посъветвах? Като сканираш бележката с камерата и е неуспешно, се появява това което не мога да кача в момента и най- отдолу пише нещо от сорта неуспешно качване, не натискай опитай пак или друго , а "ръчна верификация ". Ще ти я прегледат и ще получиш листенца ( точките ) в профила горе при швепс, кола символите. И от 0 ще стане примерно 12( май толкова ти бяха чайовете). При мен отне няколко часа ръчната верификация. Не много . ето го Simple Smile

# 665
Някой знае ли в томболата на Персил регистрирането на участие само за седмицата ли важи или за целия период на играта?

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 15:14 от *Ванилия*

# 666
Персил май е за целия период, поне аз не видях никъде да пише обратното. Аз се надявам, ама съм с 1 бележка от първа седмица и се съмнявам.
Звъннали са на мъжа за котешкото легло, май са му казали до 2 седмици, ама и той не е разбрал съвсем.

# 667
Скрит текст:
Писах на Кока-кола през месинджър, защото така ме изпраща приложението им скапано. Нямам отговор за Фюзтий.

И тъпата им нова игра продължава само първата Фанта с подноса да отваря, само при мен ли е така?
Не мога да кача скрийншота , какво става не знам. Направи ли това,което те посъветвах? Като сканираш бележката с камерата и е неуспешно, се появява това което не мога да кача в момента и най- отдолу пише нещо от сорта неуспешно качване, не натискай опитай пак или друго , а "ръчна верификация ". Ще ти я прегледат и ще получиш листенца ( точките ) в профила горе при швепс, кола символите. И от 0 ще стане примерно 12( май толкова ти бяха чайовете). При мен отне няколко часа ръчната верификация. Не много . ето го Simple Smile
А това с чайовете всеки път ми дава различен брой листа понякога 1 понякога 12, а купувам само 1 чай обикновено.

# 668
# 669
  • При децата ми
Ами знам,че не е много за тази тема.Просто ако не ви хареса,моля да го подминете,но според мен това си е супер оферта.
25 мл. за 15лв.Като се има предвит, че на Ланкоме фон дю тена 30мл. е към 80 лв на промоция 😎

Къде е тази оферта? Нотино?

# 670
Получих мейл:
"Честито! Вие сте един от участниците в Тест на продукт - комплект продукти на марката Johnson’s" от ДМ за тест продукт.

# 671
И аз имам имейл от ДМ - Деница Гайдарова.

# 672
И аз съм от печелившите ! Много съм щастлива! ❤️

# 673
И аз имам мейл за тест на продуктите на Джонсън, ама те съвсем се свидят - опаковките са по 40 мл. Колкото толкова, сигурността го е пишело в условията.

# 674
Пишеше го да,аз не се включих заради скандала преди години с тях,зачеркнала съм ги като марка отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт