Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 138 - септември 2023)

• 96 180
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 75
Мен също ме няма в Била,а бях с много бележки.Всеки ден влизам два пъти да купувам по нещо.И късметът ми е като времето миналия месец-пълна суша😄

# 76
И моите пристигнаха. Разсмяха ме с тази голяма торба 😂

# 77
  • Варна, Пловдив
Ето една игра, за всички които празнуват нещо този месец, та да си спечелят една торта 😁
https://www.facebook.com/100064651754196/posts/pfbid04wF66Zfxueg … ugD3R9a3Pbc2Qtrl/

С огромно желание ще се включа, имаме 4ма рожденика през септември. Ще се върна да чета пак условията, но май е само за Пловдив. Устройва ме, половината празнуващи са от града.

# 78
  • софия
Благодаря за темата! Късметлийски месец ви желая!
Наградите на Сникърс са тъпи.
Включих се в Бреф, вероятно ще се включа и в играта на Сомат.

# 79
# 80
Много сложна тази “игра” на Феъри…
Купувам продукт, ползвам най-малко 10 капсули, но да са останали поне 50% неизползвани в опаковката, качвам касова бележка.
Извиквам куриер и плащам доставката до офиса на фирмата и чакам отговор дали съм спечелила “ваучер” за възстановяване на сумата?

# 81
  • sofia
И то пише, ако не си доволен...
Много сложна тази “игра” на Феъри…
Купувам продукт, ползвам най-малко 10 капсули, но да са останали поне 50% неизползвани в опаковката, качвам касова бележка.
Извиквам куриер и плащам доставката до офиса на фирмата и чакам отговор дали съм спечелила “ваучер” за възстановяване на сумата?

# 82
  • у нас
Никога повече Феъри!!! В началото на лятото Феъри даваха безплатен пакет с капсули, в града. Пуснах съдомиялната с една от тях. И... Кошмар. Съдомиялната протече. Навсякъде беше с пяна, излязла от машината. Извиках един майстор, след това втори. И двама първото, което ме питаха е дали съм сменила капсулите. И още като видяха пакетчето на безплатните мостри им стана ясно. Капсулите са стари и затова се разпенват повече от нормално, и пяната не може да се оттече правилно и излиза от машината. Звънях на P&G. Писах. Получих автоматичен отговор. После лаконично ми поискаха данни за контакт, за да се свърже представител с мен. И от тогава Нищо. Покриха се като.... Имах глупостта да използвам новите им капсули, а после сумати пари и нерви изхабих. Голяма компания като тях, не очаквах да се отнасят по такъв начин. Един нямаше куража да защити името на фирмата.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 16:43 от Sinara

# 83
Аз не виждам смисъл да “участвам” в подобно нещо.
Малката опаковка не ми излиза по магазините.
Средната опаковка я има в ДМ за 35 лв.
Значи ще дам 35 лв, ако не съм доволна, ще платя 5 лв доставка, за да им върна капсулите и евентуално след 1 месец ще ми върнат 35 лв Joy
За какво да се занимавам? Куриери да викам, боже боже..

# 84

Maggi Noodles - https://www.nestle.bg/bg/magginoodlespromo 🍜 😋

Купи Maggi Noodles за минимум 4лв. , регистрирай касовата бележка и участвай за:
🎁 1 от 5бр. Безжични Gaming слушалки
🎁 1 от 50бр. Gift Card Edenred на стойност 50лв.

Играта продължава до 30-ти септември 🤩

# 85
Благодаря на Захарче и Станимир за поддържането на темата и следенето на игрите. Желая много късмет и спечелени награди 🍀.

Преди час са се обадили на татко че печели стекче от Пепси. Те нали теглят в понеделник, затова мисля че е бил резерва.
Казали са му, че ще получи имейл с номера на печелившата бележка и да даде данни за доставка, но имейл още няма.
Колко бързо изпращат тези имейли?
Аз получих обаждане вчера и тъй като плажувах на един beach bar със силна музика, едва чувах момчето от Pepsi. И аз разбрах, че ще получа имейл с номера на печелившата КБ и трябва да върна имейл с данни за доставка. Веднаха след като разговорът приключи получих SMS с данни за имейла на който трябва да изпратя снимка на КБ и данни за доставка.

# 86
Ето и игра, която не съм срещала досега 🙂
https://etibonus.com/bg/milk-burger-back-to-school-bg/?utm_sourc … gn=ncp-milkburger

# 87
Рядко играя в игри, и още по-рядко печеля нещо, но ви се радвам от сърце. Явно и от Пепси не ме харесват, колкото бележки регистрирах и нищо не искат да ми дадат. В морени се включих и от там нищо, за колата пък въобще не коментирам 😔😔😔

# 88

Kit-Kat & Бензиностанции Petrol https://www.nestle.bg/bg/kitkat-promo 🎁

Купи продукти Kit-Kat за минимум 4лв. от Бензиностанции Petrol, регистрирай касовата бележка на сайта и участвай за 1 от 20 Ваучера за гориво на стойност 150лв. от Бензиностанции Petrol 🤩

Играта продължава до 30-ти септември 🥳

# 89
  • Б
За офис 1 играта онлайн ли е само?

Общи условия

Активация на акаунт