Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 138 - септември 2023)

• 96 221
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 840
И аз имах много голяма надежда за тийнката за тази награда, но не би 😏.
Моля, спечелилите да оставят отзив за продукта в темата, за да знаем дали да си го купим 😀.
Днес си получих мострите от Джонсън, сигурна съм, че малкия като ги види няма да има търпение да влиза в банята 😁.

# 841

Не видях да е споделяне.
Аз изглупях много с Момент.В едната ни била бяха пуснали лепилата им на 1.79.Имаме едно кътче с разпродажби и бяха останали три броя.Взех едно и вчера отидох да взема и другите две,но бяха свършили.

# 842
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
С награда за тийна съм.

# 843
Аз съм с кърпички за грим от DM,за пръв път да ме отразят,че съществувам Grinning
Честито на всички от форумната игра!

# 844
Един мазен тийн в по-малко Smile

На Олд спайс са всичките известни с поредни бележки през номер-два, ще пиша на организаторите да им ги искат снимани една до друга Smiley

# 845
Честито на всички!
Да ви попитам , относно тениската на Загорка , някой беше писал, но не откривам . Изписа ми , че печеля , но нямам мейл вече няколко дни. Трябва ли да им пиша аз или става бавно самата проверка на касовия бон 🙄

# 846
  • София
И моят тийн ще намаже. 😃
Разгеле, откога не бях печелила нещо.

# 847
И моето пепси дойде днес,не съм свикнала да чакам награда близо месец Grinning Все едно съм спечелила самолет.

# 848
И аз съм с кърпички от ДМ Simple Smile

# 849
Честито на всички!
Да ви попитам , относно тениската на Загорка , някой беше писал, но не откривам . Изписа ми , че печеля , но нямам мейл вече няколко дни. Трябва ли да им пиша аз или става бавно самата проверка на касовия бон 🙄
Става бавно самата проверка. Аз чаках повече от седмица.

# 850
https://www.instagram.com/p/CvhhwNZNmS1/?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg==
Дано така се отваря, на тази игра чакам аз печелившите - с Лили.
На Олд Спайс мислех, че е до 30-ти и съм пропуснала теглене, къде ги видяхте печелившите?

# 851
Няма печеливши, срокът е до 14 РАБОТНИ дни, докато се забрави за играта Satisfied

# 852
А какво стана с последната томбола на Йетел! Някой видя ли печеливши?

# 853
  • Русе
Някой пита за слушалките на Морени...И аз не съм ги получила, но съм от последната седмица.

# 854
А какво стана с последната томбола на Йетел! Някой видя ли печеливши?

В правилата пише, че печелившите участници ще получат в рамките на 14 календарни дни считано от 1.09 - известие в приложението и телефонно обаждане от централния офис, т.е. Печелившите са уведомени до 14.09.23 г.

Общи условия

Активация на акаунт