Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 138 - септември 2023)

• 96 239
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Имам мейл за термо-каната от Нестле и Маги
било е в спама -пратена на 20.09, и чак днес 25.09  го видях
вижте си спама който чака награда.
Скрит текст:
Здравейте,
Вие сте един от късметлиите в играта на Маги в магазини Т-Маркет,
организирана от Нестле България АД,и спечелихте  Термо кана !
ЧЕСТИТО!
За да може да получите вашата награда, трябва върнете отговор на този имейл до четиринадест дни., в който да посочите данни за доставка - вашите имена, телефонен номер, адрес или офис на куриер Спиди. Имайте предвид, че трябва лично да получите Вашата награда.
Същите се изпращат до 20 дни, след предоставяне на адреса.
Ако до посочената дата не получим данни за доставка, наградата ще бъде предоставена на друг участник, изтеглен като резерва. Наградата не може да бъде предоставяна на други лица освен печелившите!
Поздрави

# 796
Е няма що Grinning А има ли някой за пепси,който е пратил данни на 1.09 и да си е получил наградата?

# 797
И аз пратих на 01.09 и още ги няма. Нали някой беше споделил, че вече не било онова момче дето звънеше. Дано няма общо със забавянето.

# 798
И аз още чакам стекчето Пепси, подадени данни на 01.09

# 799
Pantene са си свалили публикацията за играта с Кауфланд. Това от тях не съм го очаквала. Интересно дали ще обявят печеливши или не...

# 800
Опитвам се да регистрирам код на Фибела, но не ми изпраща смс..къде я бъркам?Rolling Eyes

# 801
  • Велико Търново
Pantene са си свалили публикацията за играта с Кауфланд. Това от тях не съм го очаквала. Интересно дали ще обявят печеливши или не...
От къде са я свалили? Защото в Инстаграм я виждам.

# 802
И аз не виждам публикацията на Panten и Кауфланд.Не ми отговарят и на съобщението.

# 803
На някой ако му се ходи при Цитиридис с менторите на Гласа на България да ми пише. Имам два паса. Моля само сериозни хора!

# 804
  • Там...
Според мен няма да обявят никъде Пантен, все пак са на Проктър & Гембъл, а те явно тихомълком са решили да не публикуват печеливши от игрите си. Аз повече може би няма да участвам в техни игри. Не мисля, че са нечестни, но цялото това очакване и неведение... Не, благодаря

# 805
Ей сега идва Ферерото. Те са същите.
Разбираме че са изтеглили ако поне един се похвали в темата с обаждане. Толкова.

# 806
и аз го забелязах , че са си свалили публикацията и едва ли ще обявят печалиши от играта в Кауфланд, Лили и Жилет и те никакви ги няма.

# 807
  • Под Слънцето
Някой иска ли МБ на виваком? Имам 2 х 2К МБ в профила. Пишете номер на лс.

# 808
и аз го забелязах , че са си свалили публикацията и едва ли ще обявят печалиши от играта в Кауфланд, Лили и Жилет и те никакви ги няма.
От Лили и Жилет аз спечелих. Обадиха ми се по телефона. Часовника вече е при мен. Не знам дали някъде са обявявали, не съм следила.

# 809
Минавам да похваля Кубети. Изтеглиха ме в Инстаграм, бях тагната, отделно веднага ми писаха за данни и в рамките на 3-4 часа наградата беше изпратена. Simple Smile Ще снимам пратката, когато я взема.

Общи условия

Активация на акаунт