Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 138 - септември 2023)

• 96 222
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 810
Имам съобщение от Спиди. Стекчетата Пепси от 01.09 идват😉

# 811
  • Тук и там
Е няма що Grinning А има ли някой за пепси,който е пратил данни на 1.09 и да си е получил наградата?

Аз, още в петък беше тук наградата, но успях чак вчера да я взема.

# 812
Уф, то беше ясно че няма да спечеля в Пантен, но пък никой тук не се похвали, което е още по-странно.
Написали са ми, че публикацията не е активна и победителите са уведомени. Според мен обаче това е за играта на Пантен и Кауфланд, защото на Пантен и Лили снощи я имаше все още.
Вече няма да участвам в игри на Проктър и гембъл - дано да запомня Simple Smile

# 813
Мострите на Джонсън дойдоха Hug

# 814
  • Пазарджик
Мострите на Джонсън дойдоха Hug

Кой ги доставя?

# 815
И моите мостри ги чакам днес със Спиди. За сметка на това нямам никакви вести за спечеления миналия месец гел за вежди.

# 816
# 817
На пепси телефона на 803 ли завършва? Имам пропуснато и ще се пукна от яд, никой не вдига.
Да, това са цифрите.

# 818
Дали ще ми звъннат пак?

# 819
  • При децата ми
Току-що ми звъннаха от "Хел". Печеля чаша, сега се видях и в списъка. Миналата година пак спечелих чаша и бутилка от тяхната игра.
Да се похваля и с ваучера, който спечели моята близка. Миналата седмица дойде. Flowers Four Leaf Clover

# 820
Уф, то беше ясно че няма да спечеля в Пантен, но пък никой тук не се похвали, което е още по-странно.
Написали са ми, че публикацията не е активна и победителите са уведомени. Според мен обаче това е за играта на Пантен и Кауфланд, защото на Пантен и Лили снощи я имаше все още.
Вече няма да участвам в игри на Проктър и гембъл - дано да запомня Simple Smile
Ето печеливши от Кауфланд, аз не съм и участвала там, но качвам да ги видите. Чакам за Лили да видя дали ще публикуват както е редно според правилата им

# 821
Здравейте, публикацията вече не е активна, защото играта приключи и победителите са уведомени. Желаем ви късмет в следващите игри 💙
Това са отговорили от Пантен.
Някой да е видял печелившите , или да е спечелил.

# 822
  • Велико Търново
Изобщо не са си спазили условията на играта, ако печелившите са уведомени...
А вие на кого пишете - на Проктър и Гембъл или на ДНК Глобъл груп?

Скрит текст:
ОБЩИ/ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КАМПАНИЯТА #NextPanteneStar В МАГАЗИНИТЕ НА ЛИЛИ ДРОГЕРИЕ ЕООД

ПЕРИОД НА КАМПАНИЯТА: 01.08.2023 - 31.08.2023 г.

8.4. В срок от 3 дни след тегленето и избирането на журито, печелившите участници ще бъдат обявени на официалната Instagram страница на Pantene Bulgaria от страна на Партньора в публикация тип “Story” и в коментар под поста, анонсиращ Кампанията. Печелившите трябва да изпратят лично съобщение на официалната Instagram страница на Pantene Bulgaria, за да разберат как да се свържат с Организатора за всички подробности относно проверката и получаването на наградата. От момента на тегленето те стават потенциални печеливши на наградата и ще трябва да подадат на Организатора необходимите данни и снимка от оригинал касова бележка/фактура в 5-дневен (петдневен) срок след обявяването в Instagram, за да могат да бъдат верифицирани като официални победители. На касовата бележка/фактурата трябва да са видими: нейният номер; дата на покупката, която трябва да е в периода на Кампанията; както и името и стойността на закупените продукти с марка Pantene.

8.5. Печелившите участници трябва да се свържат с Организатора, за да валидират касовата бележка/фактурата, да заявят валидни данни за доставка на наградата – две имена, телефон и точен адрес за доставка, както и да предоставят данни, необходими за деклариране на наградата.

8.6. Всеки участник е длъжен да провери дали е в списъка с печелившите, да проверява редовно съобщенията в Instagram профила си, както и да бъде на разположение за получаване на информация по време на Кампанията. Ако участникът не е на разположение или не представи заявените данни в определения срок, участието ще бъде обявено за невалидно, той/ тя губи правото на награда и Партньорът ще обяви първия резервен участник от списъка с печеливши. Организаторът и Партньорът няма да носят допълнителна отговорност към участника.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 11:18 от dannyny

# 823
Стекът от Пепси с колко броя кенчета е?

# 824
  • Лясковец
Някой спечелил от Момент да си е получил наградата по имейл,моята е от края на август,има ме в победители,но дотам,писах им,не отговарят.

Общи условия

Активация на акаунт