Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 138 - септември 2023)

• 96 222
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 855
И аз имам питане към печелившите от миналото теглене на кока-кола/ преди две седмици/, дали си получихте наградите. Аз спечелих дъска, дадох офис на Спиди за получаване, но нищо до момента.

# 856
И аз имам питане към печелившите от миналото теглене на кока-кола/ преди две седмици/, дали си получихте наградите. Аз спечелих дъска, дадох офис на Спиди за получаване, но нищо до момента.

И аз имам две награди от това теглене. Тъкмо влизах да попитам същото. Явно са ги забавили този път.

# 857
  • Варна
Здравейте!
Знаете ли Beck's кога и как уведомяват печелившите? Подозирам, че печеля, но засега нищо..
.

# 858
  • ЛОВЕЧ
Здравейте!
Знаете ли Beck's кога и как уведомяват печелившите? Подозирам, че печеля, но засега нищо..
.
получавате смс в  деня на теглене

# 859
Някой участвал ли е в играта на фрутино? Включих се, защото наскоро открих виното им и си купувам от него. Наградите са смешни, но се дразня, че не си спазват условията.

# 860
  • София/Търново
Аз съм с Фрутино. Вървеше на морето. Ама и ние не сме пиячи. Независимо от вида награди, игра е. И е, наистина, невероятно несериозно поредни да не си спазват правилата.
Днес в павилиона за цигари имае и има нова игра на Бургаско. Купуваш три бири и търкаш скреч за канче или платнена торбичка, брандирани. Канчето е уникално, ще е полезна вещ. Скоро ще се пробва късмета.

# 861
И аз още чакам Фрутино да обявят победителите. Мноооого се забавиха.

Имам съобщение от Спиди за каната от Маги и Т-Маркет.

Днес получих и стекчето от Пепси, заявено на 01.09.

# 862
  • Пловдив
Ще има игра от 6.11.23- 14.01.24 с кодове под капачките на Стела Артоа.

# 863
  • София, Дружба 2
При цялата суша от доста време насам, най-накрая и аз да споделя, че ще тествам кърпичките на dm. Blush

# 864
  • оттам, откъдето започва България
От форумните игри някой свързва ли се с печелившите?Аз бях изтеглена преди две седмици,изпратих адрес и имена но
нищо за сега.

След като си изпратиш данните би трябвало да получиш наградата си без някой от БГмама да се свързва с теб. Поне досега така беше.

За съжаление обаче аз все още чакам от играта на Ернет наградата си, а играта приключи на 31 август.
Получих съобщение от куриер, че имам пратка и дотам.

# 865
Кой е емейла на Пепси, на който пращате бележките?

# 866
Здравейте,
Има ли някой от Несебър, който би ми помогнал за получаването на едни награди? Може да ми пишете на лично, благодаря!

# 867
Здравейте, спечелилите вино от Seewines как се свързахте с тях и какви данни дадохте? По куриер ли ще изпращат или на място трябва да се вземе бутилката?

# 868
Ранобудна, щом си получила съобщение от куриер, значи фирмата организатор е коректна. Нищо чудно куриерът да е написал, че не си открита на адреса, не си потърсила пратката в офис и да е върнал наградата или да я е "приватизирал". Чели сме в темата и за такива случаи. Свържи се с куриерската фирма.

# 869
Кой е емейла на Пепси, на който пращате бележките?
victoria@pressstart.bg

Общи условия

Активация на акаунт