Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 138 - септември 2023)

• 96 196
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 885
Гответе се за нови игри на Милка.
Видях само промоутърите в кварталния магазин.
Едната игра е след закупуване на продукти,регистрация на КБ, наградите са Продуктови Пакети (мисля 400бр) и ако не се лъжа някакво пътуване.
Другото,което видях е един анимационен Дракула и до него продукти на Барни. От картон беше,голям такъв. Та явно за Хелоуин ще има някаква игра с детски продукти.

# 886
  • София/Търново
Здрави и щастливи с награди 👉https://ozn.bg/45SwPoe
Купи продукти на Дефендил 💊 за над 45 лв. и можеш да спечелиш 1 от 15-те им награди.

# 887
Изтеглени са късметлиите, които печелят три специално подбрани продукта от So Simple Cosmetics. Това са:

karzz
Soul Free
Mandi84
Ирене
Монако
Г-жа Букет
КЪДИ
ani_d
Borisova@
Šunšhine

Честито! 🤎

Очакваме печелившите потребители да се свържат с нас до 01.10.2023 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в игратa на So Simple Cosmetics и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистриранa във форума, както и данни за доставка на наградата:
- три имена
- адрес за доставка
- телефон за връзка

🤎 Напишете ни също така кой от серумите за лице желаете да получите: за смесена/мазна, суха/чувствителна или зряла/склонна към бръчки кожа.

# 888
  • Бургас
Ехааа,супер! От доста време не съм печелила награда. Но и не играя редовно.
Много се зарадвах.

# 889
  • Пловдив
На някой познат ли му е този номер 0882160207, имам пропуснато обаждане, а не мога да върна. Да не от някоя игра?

# 890
Номера на Пепси на ...377 ли завършва?

# 891
  • София
Номера на Пепси на ...377 ли завършва?
Не, на 803 е при мен.

# 892
  • Пловдив
Наградите от Фибела Европът ли ги носят?
Имам пропуснато обаждане от техен куриер днес, а не чакам нищо друго

# 893
Докато се похваля, че печеля сгъваем стол от Каменица и той пристигна. Поставките за ръцете сочат навън, малко е разширен, ама ще влезе в употреба.

Скрит текст:

И се виждам в J&B за слушалки, но все още никой не се е свързал с мен (дано да съм аз). 🤗

# 894
Някой получи ли мейл за награда от КК. Дали вече са теглили?

# 895

Дават награди за гледане на телевизия 😂 https://gleam.io/MNTlC/star-channel?fbclid=IwAR2otBt-SIYaB7i9Dyq … yCqNBqgsWpeHTp_V0

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 19:09 от Alize!

# 896
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Фрутино изпращат имейли

# 897
Аз пак да изкажа възмущението си от Пантен и Кауфланд. Как пък никой не се похвали тук с награда?! Така, свалена публикацията, може и произволно нащракани да са тези Инстаграм профили, не твърдя, че е така, просто е възможно и много възмутително и компрометиращо, както за P&G, така и за Кауфланд. С много лош вкус останах от тази игра, както впрочем и от предишната с инфлуенсърката с червения нос - Карина някаква си, отследвах я и не я помня.

# 898
Днес на обяд писах на Фрутино имейл да питам кога ще обявят печелившите.
И сега видях, че има вече обявени. Имам и имейл - с кърпа съм.

# 899
  • Сливен
Предполагам, че има хора от Хасково, тук във форума и ще им е от полза. Поне се надявам 😄

Общи условия

Активация на акаунт