Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 138 - септември 2023)

• 96 165
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 930
  • Б
Някой от вас има ли обаждане  за участие в проучване за нови продукти за масаж, рехабилитация и други? НА мен ми се обадиха за утре да ходя. Щяло да има и награда барбекю градинско. Едно много приказливо момиче се обади. Не знам нещо сериозно ли е това или ще искат някакви пари?

# 931
Днес ми звъннаха от Logitech, печеля клавиатура. Точно нея исках! 😍 Ще се похваля като дойде.

# 932
Някой ци ли споделил тайната за успешно качване на снимки в играта на Хайнекен?

# 933
  • Б
 https://forms.gle/m3TtGBkVbvJ65NKz9 Ето една анкета за пробиотик

# 934
Игра на Милка без покупка в определени градове с награда шоколад https://---shoretner923-46uJuxs  Нещо линка не ми е точен,погледнете на Фейсбук страницата на Милка .

# 935
  • Б
https://www.instagram.com/p/CxVTSOetJTb/?img_index=1 тук къде са обявени печелившите? Ако има някой от форума . честито!!!

# 936
Някой ци ли споделил тайната за успешно качване на снимки в играта на Хайнекен?
Снимката трябва да е под 5 мегабайта.

# 937
Знам.И по 2 ги правя и пак не приема.Пробвах със скрийншот,с изпратено изображение,намалям зуума.Не става

# 938
  • София, Дружба 2
И аз съм с такъв проблем в Хайнекен. Мисля, че никакви бележки не съм качила, защото след качването на бележката от 2 мб, бутона пак си остава с надпис "Качи касова бележка",  при регистрация обаче изписва да пазя касовата бележка. Не знам дали съм качила бележките.

# 939
5000MB към Yettel валидни за 7 дни в БГ и ЕС от седмичната томбола.

Първия изпратил ЛС с тел.номер ще получи наградата.

Подарени на Red Lady

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 12:39 от slavim

# 940
Може ли за мен?

# 941
И аз съм с такъв проблем в Хайнекен. Мисля, че никакви бележки не съм качила, защото след качването на бележката от 2 мб, бутона пак си остава с надпис "Качи касова бележка",  при регистрация обаче изписва да пазя касовата бележка. Не знам дали съм качила бележките.
Качила си! И при мен е така и вече 2 поредни игри печеля... Всичко е наред, продължавай да играеш!!!

# 942
Някой от вас има ли обаждане  за участие в проучване за нови продукти за масаж, рехабилитация и други? НА мен ми се обадиха за утре да ходя. Щяло да има и награда барбекю градинско. Едно много приказливо момиче се обади. Не знам нещо сериозно ли е това или ще искат някакви пари?

Измама е, преди беше с екскурзии.Карат те да купуваш мн скъпи неща, при отказ стават доста неприятни.За това можете доста да намерите из мрежата.Направо не знам как още се връзват хора.

# 943

Вчера ми пристигна ваучера за Шел и с него беше тази карта. Друг има ли такава?

# 944
Юхуууи, печеля ваучер 50лв от Кауфланд от играта "Пазарувай за първия учебен ден с Кауфланд карта". За първи път печеля от Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт