Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 138 - септември 2023)

• 96 175
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 915
  • Велико Търново
Аз пък да изкажа възмущение от играта на Пантен и Лили дрогерие - вече 2 седмици след срока за обявяване на печеливши, няма нищо публикувано. Мисля да ги отпиша от списъка с добрите организатори

Лили пращат имейли, свързват се с печелившите и чак тогава качват списък.
Аз не помня от коя тяхна игра спечелих, но вече бях получила наградата с куриер когато публикуваха списъка.
Така е, но в правилата на тази игра ясно е описано кога и как ще бъдат публикувани печелившите, като след публикуването печелившите трябва да се свържат с организатора.
Ами да, то имейли не сме предоставяли, защото играта е в ИГ. Освен там да са писали на печелившите на съобщение....
Може и да са писали, но аз чета в правилата какво пише...

# 916
На някой да му е познат този номер
088 249 2804? Не мога да върна обаждане.
Аз също имам пропуснато обаждане от този номер, но не мога да се свържа.

# 917
  • Сандански
Хора спрете да пишете едно и също. ДНК глобъл груп печеливши НЕ ПУБЛИКУВА. Ако е в инстаграм евентуално след две седмици и повече качват по нещо. В останалите просто уведомяват и дотам. Само това се чете от няколко дни.

# 918
  • София
Във Фантастико има игра при покупка на 2 бр. Швепс се търка скреч поле от А4 лист и може да се спечели чаша /от тези със столче/. Когато си поисках целите листове бяха леко поиздрани, избрах поле, което беше чистичко, но се падна опитай пак.

# 919
27 участия за дъска и накрая с 3 кода сак+чорапи 😁
Нямам още мейл.

И аз така, само където исках кабела за зареждане Satisfied

Какво зарежда този кабел всъщност? Има ли го някой, да каже дали става.

# 920
Изтеглени са късметлиите, които печелят опаковка Студено пресовано масло от Шипкa с масло от Безсмъртниче 30 ml срещу ангажимент да споделят своите отзиви след употребата му. Това са:

Andji_1
Кара Миа
Fever Ray
New B
ant
~Di~
soul81
Bernichka
Мюриета
Ivanichka

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 02.10.2023 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в игратa на Balevski & Kirov и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистриранa във форума, както и данни за доставка на наградата:
- три имена
- адрес за доставка
- телефон за връзка

# 921
Някой знае ли до колко дена превеждат парите от jnt.

# 922
27 участия за дъска и накрая с 3 кода сак+чорапи 😁
Нямам още мейл.

И аз така, само където исках кабела за зареждане Satisfied

Какво зарежда този кабел всъщност? Има ли го някой, да каже дали става.
Имам от лидл такъв  три накрайника  са .

# 923
Някой знае ли до колко дена превеждат парите от jnt.

Около 14 дена, макар че при заявяването изписва, че до 45 дена ще има плащане. Поне при мен последно е било така.

# 924
Защото на мен ми пратиха email ,че от 7 до 10 дена би трябвало на 2 октомври да ми ги преведът.

# 925
  • Пловдив
В КК продължава сушата за мен, въпреки редовното участие за всякакви награди.
Обаче, в ИГ печеля хладилна чанта с безалкохолна бира Wink
Ето, ако някой друг се разпознава, защото късметлиите не са тагнати,
а трябва да дадат на лично съобщение данните си:
Скрит текст:

# 926
Майчето е там разбира се.

# 927
Нова игра, но още не са качили пълните правила. 

# 928
В КК продължава сушата за мен, въпреки редовното участие за всякакви награди.
Обаче, в ИГ печеля хладилна чанта с безалкохолна бира Wink
Ето, ако някой друг се разпознава, защото късметлиите не са тагнати,
а трябва да дадат на лично съобщение данните си:
Скрит текст:

От въпросните спечелих същата награда преди...почти месец! То не беше лутане,издирване... Не ми писаха повече от седмица! На мен и всички останали печеливши. Преди две седмици благоволиха да отговорят,казаха да си чакаме наградите в "най-кратък срок"! Вчера им писах ОТНОВО, че вече се излагат... Били коментирали в момента с куриер. Голямо чакане. Ама за зимата се надявам да си имам Хладилна Раница. 🤣🤣🤣

# 929
  • Сливен
Излезе ми като "Спонсорирано" във Фейсбук. Свързано е с покупка.Ако някой си е купил съответната марка телефон.

https://www.motorola.com/bg/motoanswear?fbclid=IwAR38cBzo0P2vbBI … DuOw0F0bqPf2fd5oY

Общи условия

Активация на акаунт