Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 138 - септември 2023)

• 96 209
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 900
  • Пловдив
Днес са звъннали на мама от Пепси - със стекче напитки е.

# 901
Кока кола са публикували нови печеливши. С чорапи съм

# 902
Не знам дали е споделяна, но сега получих имейл:

https://www.emag.bg/lps/visa-emag-12-09-08-10-2023?ref_rmd=14615 … _static_element_1

# 903
Май и аз съм сред печелившите за едни чорапи от Кока кола, ама още нямам мейл. До колко време се получава?

# 904
От фрутино сме с шапка (надявах се да не се падне тя, а кърпата, ама...) и бутилка вино.

# 905
  • Пловдив
Фибела ги носят Европът.
Бях се настроила, че ще ги чакам повече време, но още вчера ме е търсил куриера. Разбрахме се за понеделник, че дотогава мен ме няма, в в шкафа за бележки, капачки и прочие от томболите никой друг не пипа Joy
Като звънях за данните, казаха задължително, да дам стикера на куриера и днес куриера ми каза, че без точния стикер не може да даде наградата

# 906
Фрутино изпращат имейли
[/quote

В списъка съм, но нямам мейл и не мога да разбера какво печеля, тъй като е списък по азбучен ред.

# 907
  • Пловдив
От мен една игра на Бочко: Време е за награди! 🎁
❤️👨‍👩‍👧‍👦 Спечели 1 от 5 семейни уикенда в СПА хотел „Марково“ или 1 от 100 ваучера на стойност от 50 лв. за детски обувки от „Колев и Колев“!
Как можеш да спечелиш?
1️⃣ Купи любимия на твоето дете Бочко шампоан + продукти Бочко на обща стойност 10 лв.
2️⃣ Регистрирай касовата си бележка на: https://---shoretner923-3t4HY6S и участвай в томболата за нашите страхотни награди!
 Периодът за участие в играта е от 28.09 до 30.10.2023 г.

Съжалявам, но не успявам да копирам правилно връзката към играта.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 11:14 от ceci.d

# 908
27 участия за дъска и накрая с 3 кода сак+чорапи 😁
Нямам още мейл.

# 909
Аз пък да изкажа възмущение от играта на Пантен и Лили дрогерие - вече 2 седмици след срока за обявяване на печеливши, няма нищо публикувано. Мисля да ги отпиша от списъка с добрите организатори

# 910
Аз пък да изкажа възмущение от играта на Пантен и Лили дрогерие - вече 2 седмици след срока за обявяване на печеливши, няма нищо публикувано. Мисля да ги отпиша от списъка с добрите организатори

Лили пращат имейли, свързват се с печелившите и чак тогава качват списък.
Аз не помня от коя тяхна игра спечелих, но вече бях получила наградата с куриер когато публикуваха списъка.

# 911
  • София
https://bochko.bg/promo/
От мен една игра на Бочко: Време е за награди! 🎁
❤️👨‍👩‍👧‍👦 Спечели 1 от 5 семейни уикенда в СПА хотел „Марково“ или 1 от 100 ваучера на стойност от 50 лв. за детски обувки от „Колев и Колев“!
Как можеш да спечелиш?
1️⃣ Купи любимия на твоето дете Бочко шампоан + продукти Бочко на обща стойност 10 лв.
2️⃣ Регистрирай касовата си бележка на: https://---shoretner923-3t4HY6S и участвай в томболата за нашите страхотни награди!
 Периодът за участие в играта е от 28.09 до 30.10.2023 г.

Съжалявам, но не успявам да копирам правилно връзката към играта.

# 912
  • Пловдив
На някой да му е познат този номер
088 249 2804? Не мога да върна обаждане.

# 913
  • Велико Търново

Аз не помня от коя тяхна игра спечелих, но вече бях получила наградата с куриер когато публикуваха списъка.
Така е, но в правилата на тази игра ясно е описано кога и как ще бъдат публикувани печелившите, като след публикуването печелившите трябва да се свържат с организатора.

# 914

Така е, но в правилата на тази игра ясно е описано кога и как ще бъдат публикувани печелившите, като след публикуването печелившите трябва да се свържат с организатора.
Ами да, то имейли не сме предоставяли, защото играта е в ИГ. Освен там да са писали на печелившите на съобщение....

Общи условия

Активация на акаунт