Звездни Компромати - Септември'23

• 302 689
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 120
Трябва да има списък на първа страница с имената на тези, за които не може да се пише.

Защо трябва да има списък?... Тези за които не може да се пише просто не са звезди, какво толкова странно има?
Много е субективно, някои ако за теб са звезди, за мен не са, и обратно...

Здвездите са си звезди.. известни на  болшинството от хората в световен или национален мащаб.. не е до субективност... Бачорски и сие.. не са никакви звезди..аз от темата научих за тези "чистачи".. които явно си плащат да станат известни..

# 121
Прекрасна е Богданска, тъкмо четох, че я западни медии я коментират като една от най- стилните и добре облечени дами. Ако Наомби Кембъл е там подходящо ли е?
Другата българка не знам коя е, но също е много красива.
Щом не е Нора Недкова да ни излага, аз съм ок🤣😂

# 122
Не помня как се казваше една родна бръмчалка с беден речник и диалект, дето беше 2 поредни години в Кан и уж се беше снимала с Лео и Джони, ама те не знаеха за това. Та в сравнение с нея, Богданска е поне красива.

# 123
  • Glasgow
Нора Недкова. Дето готви със "зехчьън". На какъв език комуникира там🤔🙄

# 124
Да бе, вярно че така се казваше. 😁 Потресаващо тъпа е.

# 125
  • софия
Бръмчи по Монако и ДЮбай. Не знам с какво се занимава. Мога само да предположа.

# 126
  • Sofia
Харпър с татко Дейвид
Скрит текст:
Глория Петкова и дъщеря
Скрит текст:

# 127
Надявам се 5 годишното на Глория Петкова да се е вдъхновила от анимационните филмчета за семейство Адамс, а не от нашумелия сериал за Wednesday. Ама предвид, че в детските не се обръща специално внимание на персонажа, едва ли.

# 128
Аз по принцип винаги съм се чудила какво правят разни моделки и реалити звезди, тип Ким К., на филмови форуми.
В този смисъл, и за  Богданска се чудя.

Рекламират ескорта.

# 129
  • Rock & Roll feeling ...
Дейвид Бекъм е особено греещ баща към Харпър.
Не че не се радва на другите деца, но тя нали е изтърсачето. Много са ми сладки двамата.

# 130
Слабост му е Харпър и така си личи. Женските бащи греят, когато да с дъщерите си HeartСкалата, че и наш Орлин Павлов са същите

# 131
Да е живо и здраво момиченцето, винаги се стряскам на снимки с майка му колко по-слаба е от Виктория от малката.

# 132
Аз не бих разрешила детето ми да се облича в черни дрехи и да бъде някакъв мрачен герой като Wednesday на рождения си ден...

# 133
Благодарности за новата тема!

Още една българка, която е била на фестивала във Венеция - Симона Кръстева, водеща на Арт Детектив по БНТ.

Скрит текст:
Браво!
Чудесно сме били представени!
Истински красавици са за мен и двете!

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 23:37 от Лайкa

# 134
На всички събития се канят вече инфлуенсърки и модели за повече блясък. На последните награди Оскар имаше повече съблечени моделки тип Емрата, отколкото актриси. Както каза Хю Грант - “цялото човечество е тук” и също “панаир на суетата”.  IG и YouTube звездите са на линия. Предполагам, че така е редно - нещата винаги се променят.

Общи условия

Активация на акаунт