Звездни Компромати - Септември'23

• 303 836
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 1 740
  • гр.Пловдив
Много свежа Кейт Хъдсън ,скоро не ми е харесвла така на снимки ..

Нашата Богданска е разкошна и блести на фона на Армани Two Hearts

# 1 741
На последната снимка на кралската двойка с Макронови, Емануел Макрон малко като син или племенник стои сред по-възрастните Simple Smile. На мен ми е симпатична Брижит Макрон, без да я следвам или да съм й фен, очевидно прави всички усилия да изглежда по-младежки, а все пак е на 70.

# 1 742
Екстра е Брижит. Браво на нея. Деца си има, супер елегантна е, омъжена за един от най-желаните мъже в света, млад и красив. Повече накъде всъщност?

# 1 743
Блейк май е време да мине през фризьора за едно матиране Simple Smile

# 1 744
Много свежа Кейт Хъдсън ,скоро не ми е харесвла така на снимки ..

Нашата Богданска е разкошна и блести на фона на Армани Two Hearts

много е добре богданска, само като погледнах първата снимка и пак ме хвана яд, че си окепази така носа.

Скрит текст:
Екстра е Брижит. Браво на нея. Деца си има, супер елегантна е, омъжена за един от най-желаните мъже в света, млад и красив. Повече накъде всъщност?

това дали е екстра никой от нас няма как да знае. за мен си е чист параван и въоще не вярвам да са интимни двамата. виж и езика на телата им. тя си и прилича на бабичка, въпреки усилията. а той един от най-желаните в света.....може за някои и да е привлекателен, хора всякакви. намирам го за силно отблъскващ и мазен, но вкусове разни.

# 1 745
  • Враца
И на мен госпожа Макрон ми е много шик, точно така си представям една французойка на възраст и със самочувствие и финансови възможности.
Винаги съм се чудила как ходят на стилето по павета, и то без да си гледат в краката и да пристъпват като в панички.
Аз мога да обуя такива обувки, мога и да ходя с тях, ако е абсолютно равно, но паветата имат фуги и съм сигурна, че токовете попадат в тях, особено ако не си гледаш в краката и не се опитваш да стъпваш на равна повърхност.
Та- евала на г-жа Макрон, че не е изменила на високия стил е не е обула обувки с по- дебел или по-нисък ток. Това е висш пилотаж!

# 1 746
  • гр.Пловдив
Защо са изтрити  снимките на Богданска ?Thinking

# 1 747
  • София
Не са изтрити, там са си.

# 1 748
Много е хубава Богданска.

# 1 749
  • София
Ако това е вярно, жалко за нея. Не е и първа младост вече, какво търси при този чичак..
Вярно е. Какво мислите, че търси? Разбира се, че не е с него, защото е чаровен. Всичко е пари 😉 Дал ѝ е цялата спортна власт в града, т.е. всички спортни дейности минават през нея и тя ги менажира.

Тя взе тази длъжност веднага след като приключи спортната си кариера с бронзов медал от Рио. После нещо се е случило по-скоро, не мисля, че той я е направил шеф на спорта в Пазарджик. Освен ако нямате данни, че отпреди 2016 му е любовница.
Тя тогава беше още с предишното си гадже. Младо, високо и хубаво  момче. Дали му е изневерявала с кмета не знам Grinning

# 1 750
Мда, бившето гадже на Ренета е доста готин младеж. Мисля, че имаха дълга връзка, че даже май и пръстен имаше, но не съм на 100% убедена.

# 1 751
Той сега е с Джия .

# 1 752
  • София
Аз като голям почитател на гимнастиката, най-вече на нашите момичета и особено пък на големите шампионки, усещам, че направо ги идеализирам някои, възприемам ги като модел за подражание на децата и т.н. А то какво се оказва - любовници на дръти кметОве и т.н, бляк.

# 1 753
# 1 754
Ох, бях на Мис Пловдив, където беше поканена Джия… мега зле, и пияна/или друсана не знам , но неадекватна , не може да пее, губи се в текста и песента, говори глупости …

Общи условия

Активация на акаунт