Звездни Компромати - Септември'23

• 305 195
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 930
Аз нещо не разбирам. Мегз хем е нещастна в любовния си живот , хем иска да ни учи как да бъдем щастливи в нашия.

Видяла, че Кобилкина с два развода дава акъл за връзки, и не видяла причина и тя да пробва да изкара някоя пара Grinning

# 931
Абе, някаква известна най-вече с ДДС измами и поредната, която се снима в Дубай, без да има никога мъж до нея, занимавайки се с неизвестно какви услуги, ще ми дава акъл на развален английски, как да се чувствам като кралица. Каква кралица, какви 5 лева на място, където жената често струва по-малко от камила.

# 932
Край! Записвам се 😂😂. Очаквайте включване от Дубай 😂
Как няма да се запишеш, като се обръща лично към теб Grinning това съвпадение ми оправи деня просто.
Не бях чувала за нейния бизнес, че и от две години се занимавала с това. То вярно, че се навъдиха всякакви гурута, тя вероятно таргетира българките в Дубай. Иначе с този базов английски трудничко ще и бъде.

# 933
От две години се занимава със съвсем други неща според мен 😜. Жалко все пак… тъжен живот ми се вижда, ноо всеки сам си постила.

# 934
Ееее, що така сте негативни бе, Бютифул Куинс?! Ко не ви харесва? Ако не се запишете и не се просветите как да сте щастливи, ще си седите а анцузите, ни сбъднати, ни споделени, ни изпълнени със смисъл! Нищо не зслужавате!
Дава ви жената готово ноу хау вие не! 😅🤣🤣🤣🙃🙃

Гуркова и Бонка, като тайландски травесити са се докарали, що така?!

# 935
Тя Бони и без много да се докарва си прилича на такъв, особено като беше сложила един много рус цвят на косата…

# 936
Бони го докарва на мис Бони с тези вежди 😅

Дано новата мис България да донесе нова вълна на повече нежност и естественост и да поизчезнат тези препечени лица с груби обеми и неестествен грим.

# 937
Пф, а Гуркова беше красива ... а сега се е докарала до това ....

# 938
Може да не е показателно, но видя ли знаменитост с куче изпитвам една особена симпатия и доверие в тия хора.

Ники Хилтън много хубава на тези снимки.

# 939
  • гр.Пловдив
Ееее, що така сте негативни бе, Бютифул Куинс?! Ко не ви харесва? Ако не се запишете и не се просветите как да сте щастливи, ще си седите а анцузите, ни сбъднати, ни споделени, ни изпълнени със смисъл! Нищо не зслужавате!
Дава ви жената готово ноу хау вие не! 😅🤣🤣🤣🙃🙃

Гуркова и Бонка, като тайландски травесити са се докарали, що така?!

А Гуркова си беше най-обикновена ..

# 940
Миските ни тази година са много красиви!
Нюргюл също красавица! Пу, пу!
На Памела няма ли кой да и оправи веждите?
Тези тънки дъги...Angry

# 941
Гуркова беш( сигурно и още е ) много красива жена ,  на живо не е била обикновена в никакъв случай .

# 942
Мегз прилича точно на човек, дето си е повЕрвал, като тези дето са сигурни че са преродена Клеопатра или нещо

# 943
Кара Делевин
Скрит текст:

Блейк Лайвли
Скрит текст:

Хали Бери
Скрит текст:

Ванеса Хъджинс
Скрит текст:

Чарлийз Терон
Скрит текст:

Ирина Шейк