Звездни Компромати - Септември'23

• 302 709
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 135
Аз така се чудих защо Джорджина беше поканена на предния, но освен, че е жена на Роналдо, вече и тя е инфлуенсър и актриса (сериала за нея по Нетфликс)…

# 136
  • София
Коментирахте ли вече, че Есмер /майката на третото дете на Благо/ е бременна?

# 137
Много странен корем. Снимка на фона на тоалетната хартия и кошчето за тоалетни отпадъци........Тя раздели ли се с предишния, нещо такова ми се мотае?

# 138
  • Glasgow
Кой е таткото? Аз я харесвах с този след Благо, но неотдавна тя споделя, че е била жертва на тормоз с него

# 139
Още една Анджелина.

# 140
  • Пловдив

На която казваха на галено Жабка Simple Smile

# 141
  • До морето
Благой, обаче, какви гени има. Всичките му деца приличат на него и си приличат помежду си.

# 142
  • Glasgow
Това от Златка не ми прилича на другите. Хубави дечица.

# 143
Есмер ми  е много сладка!
Какво става с Христина Витанова? Откакто се раздели с Маджида нищо не се чува за нея.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 21:51 от *Ягодка*

# 144
Времената не са онези златни години на шоубизнеса. Класата не е това което беше и е факт,  че новите известни са различни. Сега е ерата на социалните мрежи и онлайн потреблението. Ние правим един или друг известен, а рекламодателите движат бизнеса.
И аз не искам да виждам , не само тук, а и по принцип такива хора, но ги има.
Кардашиян не са звезди в смисъла , който беше вкаран. Те са реалити герои в едни други мащаби , в една друга страна и хората ги направихме такива каквито са - "звезди".
Ако в тема за компромати някой плаща или дава наклон да не се пише за него, то какъв по голям компромат ...

# 145
Мда, времената са други...

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 23:08 от Melusine

# 146
  • На морето!
Богданска е прелестна, другата дама във Венеция също.

Радев и Радева са гнили ябълки, стар сорт от СССР и няма как да ми харесат никога.

# 147
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ами много ми е хубава Александра на показаната снимка, и другата българка и тя. Истински, расови красавици, най-накрая и хубави нашенки да отидат на един фестивал.

# 148
Расови ? 😃😃😃
Да живеят филърите !

# 149
И Симона , и Александра изглеждат добре без филтри . Определено са жени , които правят впечатление .

Общи условия

Активация на акаунт