Звездни Компромати - Септември'23

• 302 712
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 150
И Симона , и Александра изглеждат добре без филтри . Определено са жени , които правят впечатление .
Те са се филтрирали оперативно.

# 151
Само да вметна, за тези, които не знаят, че е “научно” доказано, че колкото и да обиждаш една хубава жена, това не прави теб по-красива и обратното - признанието, че някоя жена е красива, не те прави по-грозна.

# 152
Франчи също за поредна година на филмовия фестивал във Венеция. Не знам дали е расова, аз лично я намирам за красива, с много чаровна усмивка и прекрасна коса, и едниственото, което не харесвам в нея, е твърде големият бюст.

# 153
Не мисля, че някоя от нас е тръгнала да се сравнява с изкуствената красота на някои жени. И слава Богу !

# 154
  • Glasgow
Хари и Меган на концерт на Бионсе
Скрит текст:

# 155
Хари с емоция на холограма.

# 156
Мария Игнатова определено е понапълнила пазвата
Скрит текст:

# 157
Не мисля, че някоя от нас е тръгнала да се сравнява с изкуствената красота на някои жени. И слава Богу !
Не мисля , че някоя от нас се сравнява изобщо.

Загледах иг на Симона. До сега не знаех коя е, признавам.
За мен профилът й е таргериран. На нито една снимка няма емоция. Няма усмивка. Стои сякаш позира за пред камера на репортер. Изглежда сякаш се цели много на високо.  В този смисъл Александра ми е по симпатична и колкото и преправена да е, е по естествена и натурална като вайб и поведение.
Мерна на няколко снимки майката на Симона. Ужасно позната ми е и не мога да се сетя от къде.

Не ме разбирайте погрешно. Всичко което виждам в този профил е наслада за сетивата. Има пътувания, има изкуство, има класни и стилни аутфити, момичето е красиво. Но ако трябва да задълбая виждам само поза и корици и страници на списания. Няма живец, няма спонтанност.  И за добро или лошо това са социалните мрежи. Там си такъв какъвто искаш другите да те виждат.

# 158
Мария Игнатова определено е понапълнила пазвата
Скрит текст:
О, да, коригирала си е бюста.
Преди и след
Скрит текст:

# 159
Какво го е коригирала,  тя си е яко с импланти Мария.

# 160
Само да вметна, за тези, които не знаят, че е “научно” доказано, че колкото и да обиждаш една хубава жена, това не прави теб по-красива и обратното - признанието, че някоя жена е красива, не те прави по-грозна.

Вярно е и ако може да допълня, че колкото и да си красива като се снимаш разкикерена с изрязан бански, някак вече не си хубава.

Красотата, освен физическа, е и в поведението.

# 161
Не ми харесва Игнатова и това си е. Коригирана, некоригирана - това лице грам не ми е красиво, нито ми харесва излъчването й на нервен пинчер.
Иначе има хубави крака и нежна фигура, не отричам.

# 162
За съжаление днешните "хубавици" станаха вулгарно натрапливи и досадни с мега грозните си  пози, разкрачи, чупки и муцунки дето показват! Някои даже стигат до ненужен обяснителен режим, че хей, така нарочно се снимат, че да дразнят нас гледачите! Ми...луда работа!

# 163
Аз съм изумена от косата на Мария Игнатова. Защо отдолу е черна, а горе перхидролена? Много неподдържано изглежда така косата:
Скрит текст:

# 164
  • Rock & Roll feeling ...
Хари с емоция на холограма.
Joy  Joy

На мен подбрания размер гърди на Мария ми допада. Не са ми твърде големи.

Общи условия

Активация на акаунт