Звездни Компромати - Септември'23

• 303 838
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 1 770
Киану има написани 2 книги. 😉
Но ставаше въпрос за С. Кинг, когото не харесвам. Произведенията му, не него хубав си е човека.

# 1 771
  • София
Радинела Брусерска
Скрит текст:

Радинела Бусерска е на 60 години ( родена 1963)!

# 1 772
  • софия
Аз пък гледах терйлър на нов филм с Лео и Де Ниро. Старички, но много хубави. И ех, Лео, с бръчки, но красив....поизложи се с тия девойки напоследък, но си е готин.
Само не разбрах филмът точно как се казва, стори ми се някакъв тежък ще е.
Филмът е на Скорсезе и се основава на реални събития. Ще излезе по екраните в края на октомври.
https://www.imdb.com/title/tt5537002/?ref_=nv_sr_srsg_8_tt_6_nm_1_q_killer
Нямам търпение. Мисля, че ще бъде епичен филм.
https://webcafe.bg/kino/martin-skorseze-ubiytsite-na-tsvetnata-luna.html

# 1 773
Радинела Брусерска
Скрит текст:

Радинела Бусерска е на 60 години ( родена 1963)!
Нали много пъти се писа в темата, че и в телевизиите ползват филтри.
Каквито и мантри да пробутват 60 не е новото 30.

# 1 774
Никога не ми е харесвала Радинела, но вече е плашеща. Крайно време е да слезе от екран или поне да отиде при читав фризьор
А Роси Кирилова е изгледала така преди 30г Simple Smile

# 1 775
Нещо съм се объркала явно 😀😃🙂
Но пък се оказа, че Киану има написани няколко книги, а илюстрациите са направени от Александра Грант...

# 1 776
Лятото се засякох със Станкулова в един хотел. Чудесно изглежда. Бих се радвала да съм толкова слаба.

# 1 777
Радинела Бусерска
Скрит текст:

Роси Кирилова
Скрит текст:

Радинела тук ми е 1:1 с Икебаната... Червенокосата му близначка.
Роси Кирилова е сложила хлопки, да и раздвижат малко мудността.

А относно книгите, ами то само когото не го е домързяло, той книга не е издал. То Любо Киров, то Тупак Шакур, преди време прехвърлях автобиографични заглавия и се смаях..

# 1 778
  • На морето!
А всъщност само Емилия 🤣
Скрит текст:

Ох тези чалгарки 😹 Сбъднатата мечта, уникалната песен с такава височина се нарича "Джа, Джа"

Богданска и аз я знам от лични контакти и съм казвала май, че е изключително дисциплиниран човек, с нея се работи много лесно и е много красива, със стария нос беше много по-по.

От гимнастичките Михаела Маевска ми е любима, а Цвети Стоянова ми е най-неприятна, надявам се все пак всички големи български спортисти да намерят добра реализация след като кариерата им приключи.

# 1 779
E , стига де тя Никол е много слаба , с малко повече килца ще е по- добре . Аз не искам да съм толкова слаба . Тя преди изглеждаше по- добре , сега скулите нещо ли направи , не знам.

# 1 780
За гимнастичките. Имам близка приятелка, от последните златни момичета на Нешка, както и познавам покрай нея доста други. Това са момичета, които са израснали и са живели в залата. В големи лишения, включително и социални. Общото между всички след края на активната им кариера е, че са били като отвързани - и за храна, и за други неща.

# 1 781
За гимнастичките. Имам близка приятелка, от последните златни момичета на Нешка, както и познавам покрай нея доста други. Това са момичета, които са израснали и са живели в залата. В големи лишения, включително и социални. Общото между всички след края на активната им кариера е, че са били като отвързани - и за храна, и за други неща.

И общо взето след края на кариерата си, друга такава нямат. Разчитат основно на това, че са били гимнастички и that is it. Не умаловажавам в никакъв случай трудът им, но има много хора, които цял живот се доказват, учат,бачкат и пак не получават такова признание през целия си живот. ''Тя е била гимнастичка''

# 1 782
Не съм съгласна за реализацията изобщо. От познатите ми някои са треньорки - коя на чужд отбор, коя на настояща шампионка, коя по танци, друга пък работи в съвсем различна сфера.

# 1 783
  • София
На някои цял живот не ни стига да се развием, изучим и наработим  , други до преди 20 печелят световни и олимпийски медали и развяват българското знаме пред света.
Оправдания не им трябват, нито на тях, нито на когото и да било, че не следва чуждите разбирания за това как трябва да си живее живота.

# 1 784
Ето една архивна снимка на Бриджит и Еманюел Макрон:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт