Звездни Компромати - Септември'23

• 303 791
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 1 890
Много ми е красива Ралица, но и аз не я харесвам, защото ми се струва зла и неприятна.

# 1 891

Шакира с децата 🙂

# 1 892
Шакира и децата й са големи сладури.

# 1 893
Паскалева съм я гледала в Черешката на тортата и ми направи много лошо впечатление. Много нагла, самонадеяна и повервАла си жена. Красива е, малко зъбава, но като отвори уста и разваля всичко. Някой да не ме е забелязал...а всъщност е посредствена и като актриса.

# 1 894
Не съм я гледала в интервюта и черешката, впечатленията ми са само от ИВ и Като 2 капки.

# 1 895
Не знаех за Башар. Тогава образът на борещата и принципна актриса, която не допуска компромиси в името на кариерата, който лансира в едно от последните си интервюта, рязко издиша.

# 1 896
Оф, Блейк пак по зърна. Много е хубава, ама това винаги ми е било проява на изключителна липса на вкус и стил.
Те в САЩ и Европа-та така си се носят и са над нещата.

# 1 897
Много се радвам, че Хекимян се маха от БТВ. Аз не го харесвам грам.

# 1 898
Ема Уотсън беше в една от скритите снимки по-назад. Сладка ми е и изглежда като момиченце, а е сигурно към 35. Лошото е, че в един момент рязко ще остарее, и ще си проличат годините. Алиша Силвърстоун и тя ми е подобен тип, все още има малко детинска физиономия, ама си е дърто парче вече.

# 1 899
  • In The Middle Of Nowhere
Интересно каква е причината(за напусканетона Хекимян).. Официално пишеше, че ще се развива в друга посока, но нещо не ми се вярва.
Не че не е нормално по принцип човек все някога да смени работата си за друга.

# 1 900
Хенри Кавил - има ли нужда от думи? Simple Smile
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 901
Няма Simple Smile. Ако някой го е гледал в сериала за Тюдорите (където Джонатан Рис Майерс играе Хенри VIII) … пак няма нужда от думи Simple Smile)). И като Шерлок Холмс е великолепен. Само за Вещерът малко твърде огромен стана - мое мнение.

# 1 902
Много се радвам, че Хекимян се маха от БТВ. Аз не го харесвам грам.

Четох, че той щял да бъде кандидатът на Герб за кмет.

# 1 903
Чета разни коментари за Хекимян. Пишат, че ще е кандидата на ГЕРБ за изборите и не се е махнал, а направо са го издухали. Така и не видях в него за толкова години в БТВ нищо специално, професионално, запомнящо се.

# 1 904
Хекимян отива в Нова.

Общи условия

Активация на акаунт