Звездни Компромати - Септември'23

• 302 317
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 325
Според мен е добре, защото тя нали се води инфлуенсър и може други жени да взимат пример от нея Simple Smile Сега ще почнат да пият по-малко, отколкото повече (защото тя преди наистина се снимаше винаги с чашата в ръка).

# 2 326
Ирина е от хората, които непрекъснато проповядват нещо - когато пие, колко е топ да пиеш, когато не пие - колко е топ да не пиеш. Хора, които независимо дали е поредната нова диета, дали нов спорт, дали са се преместили от село в града или от града на село, дали е започнала да работи или се е паркирала вкъщи - все са под пара да обясняват как само тяхното е правилно. Първо бълва от сутрин до вечер снимки с алкохол (и баници), после - ау, колко е болен и сбъркан светът на социалните медии... След месец ще пробва да проповядва нещо друго.

# 2 327
  • София
И аз се чудех много какво ме дразни в нея, а то било този покровителствен тон. Все нещо поучава, нещо там “обогатява” останалите.

# 2 328
Тя затова е толкова дразнеща. Иначе може да борави с думите изключително добре. Понякога, ако се абстрахираш от тона и останалите дразнещи неща, може да те накара да се замислиш...

# 2 329
2024г ще гледаме филма Гунди. По действителни събития казаха, предполагам като биографичен ще бъде. В главната роля Павел Иванов. Дано се справи, че Аня П. ли го беше нарекла "новият Стефан Данаилов", засега не съм на същото мнение.То не беше само визията очарованието в Данаилов. Дано го изпипат, а не като сериала, който почна снощи. Ще ми бъде интересно да разбера повече за Гунди.

# 2 330
Точно Проповедник е Стрина.

# 2 331
  • София
Ким Бейсинджър във филма със Шон Конъри
 "Никога не казвай никога" 1983 година
Скрит текст:

Джулия Робъртс
Скрит текст:
Майкъл Дъглас с трите си деца, снахата и внучето
Скрит текст:
Стефани Кирякова- олимийска шампионка от Токио
Скрит текст:

# 2 332
Стрина толкова си се харесва и обича, че просто не може да се стърпи да не "се сподели" с останалите. Всяка мисъл е ценна и не върви да остане само за нея. 😝

# 2 333
Ирина е голяма лицемерка, ако не беше това ѝ качество, щеше да ми е симпатична и приятна. Има моного кирливи ризи в живота ѝ, но се прави от светица по-чиста, което е супер долно и не знам кой се вързва на всичките ѝ благи приказки.

# 2 334
Има нещо много лицемерно в нея и разбира се - едно чувство на превъзходство, което непрекъснато прозира през всичките й смирени приказки.

# 2 335
  • София
Тези мъже Дъглас… преди бърках Майкъл с Кърк, сега синът му гледам и той копие на баща си и дядо си.

# 2 336
По повод мислите на Ирина относно пиенето, някой беше казал - "ако един човек не пие, не пуши или не гледа встрани, обикновено има много по-тежки пороци". Подкрепям Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 337
По повод мислите на Ирина относно пиенето, някой беше казал - "ако един човек не пие, не пуши или не гледа встрани, обикновено има много по-тежки пороци". Подкрепям Stuck Out Tongue Winking Eye
Нито едното не правя от изброените и нямам по-тежки пороци. Явно съм някакво изключение.

# 2 338
Днес се сетих за Жана Бергендорф. Май повече от година не съм чувала нищо за нея. Вие ?

# 2 339
Ирина е зодия Лъв. Винаги жадна за внимание и аплодисменти.

Общи условия

Активация на акаунт